Røg julen dér?

26. oktober 2020

Regeringens seneste udmelding om retningslinjer i forbindelse med Corona-virus er ildevarslende med tanker på julen. Den store komsammen i juledagene er således truet efter regeringens seneste regulering af forsamlingsforbuddet.

Med to måneder til juleaften og det højeste antal registrerede smittede i Danmark til dato er forsamlingsbegrænsningen sat til ti personer.

For de fleste er julen lig med tid til at nyde familie, venner og traditioner. I ro og mag med juleferie og god tid. Julefred og forsamling også i kirken. Mange flere end ti personer.

I disse dage er der en voldsom stigning i smitten i Europa. Mange lande har indført restriktioner, som er værre end dem, vi skal vænne os til. Anden bølge er i gang, kan man kalde det. Hvis vi med de seneste tiltag kan inddæmme smitten, så er julen reddet. Hvis ikke, bliver juletraditionerne desværre forandrede i år. Forhåbentligt er næste år tættere på normalen.

Jeg begynder så småt og forstå dem, som allerede er trætte af Corona. Frustreret over de konstante begrænsninger denne virus har medført. Jeg ser frem til vaccinen, som kan hjælpe os imod denne virus.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet


Flere artikler

Tillykke til Biden

09-11-2020
Tillykke til Biden, USA og verden

De miljørigtige S-tog erstattes af gamle dieselbusser

05-11-2020
I oktober og november har DSB i weekenderne erstattet S-togene med Togbusser på strækningen mellem Køge og Vallensbæk. Det betyder at de støjsvage og lugtfrie elektriske S-tog, erstattes af en masse dieseldrevne busser, som skal fragte passagerne. For hvert tog der skal erstattes, kører der op til 3 busser ned gennem vores boligkvarterer.

Nåede du det, du ville?

19-10-2020
Efterårsferien er slut og vi skal alle tilbage i rillen

#Me too

12-10-2020
Vi skal opføre os ordentligt overfor hinanden


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online