Jan Færch bliver konservativ spidskandidat

26. oktober 2020

De lokale konservative har valgt deres spids- og dermed borgmesterkandidat til næste års kommunalvalg. Det skete på et opstillingsmøde for partiets medlemmer onsdag den 21. oktober, og valget faldt på 52-årige Jan Færch, der allerede i dag sidder i byrådet for partiet.

Jan Færch blev valgt uden modkandidater, og der var dermed enighed om Det Konservative Folkepartis nye bud på en kommende borgmester efter 50 års uafbrudt Venstre-styre.

”Stærkt kort” i spidsen
Ved det seneste kommunalvalg i 2017 havde Det Konservative Folkeparti Hans Odder som spidskandidat, men Odder meldte tidligere i år ud, at han stopper i lokalpolitik, og derfor skulle partiet vælge en ny spids. Og valget faldt logisk på det eksisterende byrådsmedlem Jan Færch. Det mener Henrik Røge, der er formand for den lokale, konservative vælgerforening:

”Jan Færch er et utroligt stærkt kort, og vi er meget glade for at få ham i spidsen i den kommende valgkamp. Han er, grundig, hårdtarbejdende, ærlig, loyal og på alle måder bare et ordentligt menneske, som Solrød-borgerne kan glæde sig til at blive endnu klogere på. Det Konservative Folkeparti er generelt i stor fremgang både på landsplan og her lokalt i Solrød Kommune, og vi vil kæmpe for at fortsætte den fremgang,” udtaler Henrik Røge.


Kampagne sparkes hurtigt i gang
Også selve borgmesterkandidaten selv, Jan Færch, er glad for tilliden og ser frem mod valgkampen:

”Først vil jeg gerne takke de konservative medlemmer for at vise mig den store tillid. Den glæder jeg mig til at leve op til. Og derudover glæder jeg mig helt vildt til valgkampen, når vi skal ud at fortælle vælgerne om vores resultater og vores visioner. Politik handler om holdninger, og vi er allerede i gang med at formulere vores holdninger til alle tænkelige sager, så vælgerne ved, hvad de får med en stemme på os. Og så sparker vi gang i en større kampagne allerede nu, så vi kan nå få så meget dialog som muligt med vælgerne frem mod valget,” fortæller den nye borgmesterkandidat Jan Færch.

Resten af den konservative opstillingsliste til kommunalvalget meldes ud i november måned, når den er på plads.

Kilde: Konservative Solrød


Flere artikler

Fotoudstilling med Solrød Fotoklub

03-12-2020
Traditionen tro udstiller Solrød Fotoklub i december måned nogle af de mange fotografier, som klubbens medlemmer har taget i årenes løb.

Flere børnefamilier kan se frem til Julehjælp

03-12-2020
13.395.392,50 kroner blev indsamlet på blot en time, da Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet sammen med en række kampklare erhvervspaneler landet rundt samlede ind til årets Julehjælp. Dagens indsats har stor betydning for, hvor mange af de godt 15.069 ansøgere Dansk Folkehjælp kan tilbyde hjælp til en god jul.

Julekoncert med Den Syngende Konsul

30-11-2020
Onsdag d. 9. december kl. 14 giver Jørgens Ledstrup alias Den Syngende Konsul julekoncert i Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Stort virtuelt ’Ung til Ung’ arrangement gik over al forventning

30-11-2020
Ungdommens UddannelseVejledning i Køge er blevet nød til at sadle om, når det omhandler inspirationsarrangementer for folkeskolens 8., 9. og 10. klasser. Dette for at eleverne stadig kan få udbredt deres perspektiv, inden de vælger deres vej videre på ungdomsuddannelser efter folkeskolen. Corona har sendt dem ud i et kvantespring af en udvikling mod at afholde virtuelle arrangementer. "En kombination af vores dygtige IT medarbejder og skolevejledernes idérighed og omstillingsparathed, har gjort at vi allerede nu har afholdt 3 virtuelle arrangementer og har lært at holde af det." Fortæller Mai Rose Kristiansen, leder af Ungdommens Uddannelsesvejledning i Køge.

Rekordmange børnefamilier søger Julehjælp – og coronakrisen er en afgørende forklaring

30-11-2020
Op mod 15.000 børnefamilier forventes at søge om Julehjælp i 2020, hvilket vil være en stigning i forhold til sidste år, hvor 14.600 familier søgte om hjælp. Hele 46 % af ansøgerne angiver, at krisen yderligere har forværret deres økonomiske situation, mens 4,5 % er blevet arbejdsløse på grund af krisen.

Solrød Opera Året Julekoncert 2020

30-11-2020
Solrød Operas årlige smukke og festlige julekoncert, finder sted tirsdag den 8. december kl. 19.

BEDRE OG FLERE IDRÆTSFACILITETER

26-11-2020
VENSTRE HAR EN AMBITION OM AT FORBEDRE OG UDBYGGE IDRÆTSFACILITETERNE I SOLRØD KOMMUNE. FOR AT TAGE TEMPERATUREN HAR JEG KIGGET LIDT PÅ TALLENE FOR AT SE, HVAD DER ER GJORT DE SENESTE ÅR, OG HVAD DER ER PLANLAGT TIL AT SKE DE KOMMENDE ÅR.

VIRTUELT ÅBENT HUS 2021

26-11-2020
Solrød Gymnasium holder VIRTUELT Åbent Hus onsdag den 20.1.2021. Vi sørger for at sikre, at du som uddannelsessøgende får samme grundige oplevelse af skolen, som andre unge har fået før dig gennem årene. For dit vedkommende slipper du for at køre ud i vinterkulden. For vores vedkommende står vi klar på skolen til at vise dig alt virtuelt via links.

Julemusik og julegodter i Solrød Center

26-11-2020
I december hygger vi ned kendte juletoner fra trioen De Bøjede Søm. I år har de en nissepige med på udvalgte dage, som deler godteposer ud til børnene.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online