Socialdemokratiet har valgt borgmesterkandidat til kommunalvalget i 2021

26. oktober 2020

Det bliver den nuværende gruppeformand Jonas Ring Madsen som bliver Socialdemokratiets borgmesterkandidat ved kommunalvalget i 2021. Jonas Ring Madsen blev valgt på den ekstraordinære generalforsamling den 21. oktober 2020 uden modkandidater.

”Jeg er naturligvis både glad, stolt og ydmyg over den store tillid som partiet har vist mig ved, at vælge mig som borgmesterkandidat. Med tilliden følger et ansvar, et ansvar for at socialdemokratiet stor stærkest muligt i vælgernes bevidsthed når krydset skal sættes på valgdagen” siger Jonas Ring Madsen og fortsætter

”Det ligger dybt i vores Socialdemokratiske DNA at tage ansvar. Tage ansvar for Danmark. Tage ansvar for Solrød. Det har vi altid gjort, og det vil vi altid gøre. Som det moderne velfærdsparti er vi garant for, at vi i fællesskab finder de rigtige løsninger på borgernes og virksomhedernes udfordringer i Solrød Kommune. Vores kommune skal være tæt på de ønsker og behov, som borgerne har brug for og en kommune, der lægger vægt på kvalitet og service. Og her skal vi fokusere på kernevelfærdsydelserne. Gode dagtilbud, en stærk folkeskole og omsorg for vores ældre”.


Jonas Ring Madsen blev valgt ind i Solrød byråd ved valget i 2017. Han er medlem af økonomi-, teknik- og miljøudvalget og næstformand i familie- og uddannelsesudvalget. Han blev valgt som formand for den socialdemokratiske gruppe i 2019.

”Vi har brug for at udvikle kommunen i tæt samarbejde med borgerne. Vi skal have borgerne med helt ind i maskinrummet, så det er borgernes løsninger der er i centrum. Derfor er det vores vision, at der etableres borgerudvalg der skal anbefale konkrete løsninger til byrådet. Især ved anlægs- og udviklingsprojekter. Solrød Kommune har brug for andre politiske løsninger og en fornyelse af de idéer der i dag er herskende i byrådet. Det er helt afgørende at få tilliden tilbage i lokalpolitik i Solrød Kommune”, slutter Jonas Ring Madsen.

Formanden for den socialdemokratiske partiforening i Solrød Anette Blem siger, at Socialdemokratiet med valget af Jonas Ring Madsen står godt rustet til den kommende valgkamp. ’De øvrige kandidater og den samlede liste vil blive besluttet på en generalforsamling i marts 2021. Vi går også i gang med at udforme vores politiske program for 2021 – 2025 og vi vil invitere Solrøds borgere med til dette arbejde. Dermed er vi godt rustet til den demokratiske dyst med de andre partier i valgkampen, så borgerne får det bedste grundlag at vælge på’.Flere artikler

Fotoudstilling med Solrød Fotoklub

03-12-2020
Traditionen tro udstiller Solrød Fotoklub i december måned nogle af de mange fotografier, som klubbens medlemmer har taget i årenes løb.

Flere børnefamilier kan se frem til Julehjælp

03-12-2020
13.395.392,50 kroner blev indsamlet på blot en time, da Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet sammen med en række kampklare erhvervspaneler landet rundt samlede ind til årets Julehjælp. Dagens indsats har stor betydning for, hvor mange af de godt 15.069 ansøgere Dansk Folkehjælp kan tilbyde hjælp til en god jul.

Julekoncert med Den Syngende Konsul

30-11-2020
Onsdag d. 9. december kl. 14 giver Jørgens Ledstrup alias Den Syngende Konsul julekoncert i Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Stort virtuelt ’Ung til Ung’ arrangement gik over al forventning

30-11-2020
Ungdommens UddannelseVejledning i Køge er blevet nød til at sadle om, når det omhandler inspirationsarrangementer for folkeskolens 8., 9. og 10. klasser. Dette for at eleverne stadig kan få udbredt deres perspektiv, inden de vælger deres vej videre på ungdomsuddannelser efter folkeskolen. Corona har sendt dem ud i et kvantespring af en udvikling mod at afholde virtuelle arrangementer. "En kombination af vores dygtige IT medarbejder og skolevejledernes idérighed og omstillingsparathed, har gjort at vi allerede nu har afholdt 3 virtuelle arrangementer og har lært at holde af det." Fortæller Mai Rose Kristiansen, leder af Ungdommens Uddannelsesvejledning i Køge.

Rekordmange børnefamilier søger Julehjælp – og coronakrisen er en afgørende forklaring

30-11-2020
Op mod 15.000 børnefamilier forventes at søge om Julehjælp i 2020, hvilket vil være en stigning i forhold til sidste år, hvor 14.600 familier søgte om hjælp. Hele 46 % af ansøgerne angiver, at krisen yderligere har forværret deres økonomiske situation, mens 4,5 % er blevet arbejdsløse på grund af krisen.

Solrød Opera Året Julekoncert 2020

30-11-2020
Solrød Operas årlige smukke og festlige julekoncert, finder sted tirsdag den 8. december kl. 19.

BEDRE OG FLERE IDRÆTSFACILITETER

26-11-2020
VENSTRE HAR EN AMBITION OM AT FORBEDRE OG UDBYGGE IDRÆTSFACILITETERNE I SOLRØD KOMMUNE. FOR AT TAGE TEMPERATUREN HAR JEG KIGGET LIDT PÅ TALLENE FOR AT SE, HVAD DER ER GJORT DE SENESTE ÅR, OG HVAD DER ER PLANLAGT TIL AT SKE DE KOMMENDE ÅR.

VIRTUELT ÅBENT HUS 2021

26-11-2020
Solrød Gymnasium holder VIRTUELT Åbent Hus onsdag den 20.1.2021. Vi sørger for at sikre, at du som uddannelsessøgende får samme grundige oplevelse af skolen, som andre unge har fået før dig gennem årene. For dit vedkommende slipper du for at køre ud i vinterkulden. For vores vedkommende står vi klar på skolen til at vise dig alt virtuelt via links.

Julemusik og julegodter i Solrød Center

26-11-2020
I december hygger vi ned kendte juletoner fra trioen De Bøjede Søm. I år har de en nissepige med på udvalgte dage, som deler godteposer ud til børnene.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online