Natteravnene Solrød i vækst - nu også i Havdrup

15. oktober 2020

Vi har brug for flere Natteravne - også i Havdrup

Den nye bestyrelse i Natteravnene er fast besluttet på at få foreningen på ret køl og har derfor iværksat en række tiltag. Et af dem er en hvervekampagne, som har været en stor succes. Over de seneste måneder har der været stor tilgang til Natteravnene Solrød, som nu udvider med faste hold i Havdrup.

Sidste år var foreningen ved at lukke, da der ikke var frivillige nok til at fortsætte. Men nu er der stor tilgang af nye frivillige, både i Solrød Strand og Havdrup. Som noget nyt, gik natteravnene derfor den første tur, fredag før efterårsferien, med udgangspunkt fra det nye lokale ved Havdrup station. En mulighed, der er kommet i stand via et samarbejde med Danmission’s genbrugsbutik.

Tanken er, at der fremover skal være lokale natteravne på ture i Havdrup hver weekend, gerne både fredag og lørdag. På den måde kan natteravnene møde de unge dér hvor de færdes i Havdrup, både omkring bymidten samt ude på friluftsarealerne, skolen og legepladserne.

Natteravnene har som primært formål at skabe tryghed for børn og unge i det offentlige rum samt være forebyggende gennem voksen tilstedeværelse, ansvarlighed, engagement og omsorg. Alle voksne, kan være med som natteravn - bare du vil tage et medansvar mindst en gang i kvartalet.

Natteravnene går altid i hold på tre, iført de karakteristiske gule jakker, og søger en dialog med de unge, som mødes i nattelivet.

Du kan også være med - send NATTERAVN til 1999, så får du information om hvordan du kommer igang som natteravn. SMS-tjenesten koster alm. SMS-takst.

Send din SMS allerede nu – vi har brug for flere Natteravne - også i Havdrup.Flere artikler

Danmarks største læseklub

29-10-2020
Vær med i Danmarks største online læseklub.

Bent Fabricius-Bjerres tre liv

29-10-2020
Kom til foredrag om Bent Fabricius-Bjerres tre liv, onsdag den 4. november kl. 19-21 på Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Jan Færch bliver konservativ spidskandidat

26-10-2020
De lokale konservative har valgt deres spids- og dermed borgmesterkandidat til næste års kommunalvalg. Det skete på et opstillingsmøde for partiets medlemmer onsdag den 21. oktober, og valget faldt på 52-årige Jan Færch, der allerede i dag sidder i byrådet for partiet.

"Jeg har malet hele mit liv"

26-10-2020
November måneds billedkunstner er Kirsten Winther. Fernisering lørdag den 7. november kl. 11-13.

Fuglenes forunderlige verden - et causeri med ord, billeder og musik

26-10-2020
Danmarks Naturfredningsforening Solrød har inviteret biolog Bjarne Bo Jensen til at fortælle om, hvordan og hvornår fuglene blev til de moderne fugle, vi har i dag.

Socialdemokratiet har valgt borgmesterkandidat til kommunalvalget i 2021

26-10-2020
Det bliver den nuværende gruppeformand Jonas Ring Madsen som bliver Socialdemokratiets borgmesterkandidat ved kommunalvalget i 2021. Jonas Ring Madsen blev valgt på den ekstraordinære generalforsamling den 21. oktober 2020 uden modkandidater.

SOLRØD100 Vi vil gerne passe på Solrød

22-10-2020
Informations Møde MANDAG D. 26. OKT, KL. 19.00

Årets bedste tegneserier

22-10-2020
Slut oktober uddeles Claus Deleuran Prisen og Pingprisen til de tegneserier der har sat de største aftryk i år, og sikke et år det har været!

Overvejer du en STX eller en HF efter grundskolen?

19-10-2020
Så tjek Solrød Gymnasium ud på den virtuelle uddannelsesmesse "Tjek på fremtiden".


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online