Natteravnene Solrød i vækst - nu også i Havdrup

15. oktober 2020

Vi har brug for flere Natteravne - også i Havdrup

Den nye bestyrelse i Natteravnene er fast besluttet på at få foreningen på ret køl og har derfor iværksat en række tiltag. Et af dem er en hvervekampagne, som har været en stor succes. Over de seneste måneder har der været stor tilgang til Natteravnene Solrød, som nu udvider med faste hold i Havdrup.

Sidste år var foreningen ved at lukke, da der ikke var frivillige nok til at fortsætte. Men nu er der stor tilgang af nye frivillige, både i Solrød Strand og Havdrup. Som noget nyt, gik natteravnene derfor den første tur, fredag før efterårsferien, med udgangspunkt fra det nye lokale ved Havdrup station. En mulighed, der er kommet i stand via et samarbejde med Danmission’s genbrugsbutik.

Tanken er, at der fremover skal være lokale natteravne på ture i Havdrup hver weekend, gerne både fredag og lørdag. På den måde kan natteravnene møde de unge dér hvor de færdes i Havdrup, både omkring bymidten samt ude på friluftsarealerne, skolen og legepladserne.

Natteravnene har som primært formål at skabe tryghed for børn og unge i det offentlige rum samt være forebyggende gennem voksen tilstedeværelse, ansvarlighed, engagement og omsorg. Alle voksne, kan være med som natteravn - bare du vil tage et medansvar mindst en gang i kvartalet.

Natteravnene går altid i hold på tre, iført de karakteristiske gule jakker, og søger en dialog med de unge, som mødes i nattelivet.

Du kan også være med - send NATTERAVN til 1999, så får du information om hvordan du kommer igang som natteravn. SMS-tjenesten koster alm. SMS-takst.

Send din SMS allerede nu – vi har brug for flere Natteravne - også i Havdrup.Flere artikler

Årets bedste nyhed – Cirkus Baldoni kører atter på de danske landeveje og vi glæder os

13-05-2021
20. års jubilæums show. Det for vildt! Cirkus Baldoni gæster traditionen tro Jersie Strand, Havdrup og Mosede Fort. Den 26/5 kl. 17.00 gæster de Jersie Strand, teltet rejses på Parkvej, overfor Aldi. Den 27/5 kl. 17.00 gæster de Havdrup, teltet rejses ved Hallen. Den 5+6/6 begge dage kl. 15.00 gæster de Mosede Fort, Teltet rejses på Mosede Strandvej 87.

Luksuspølser, Champagne og Grassolin i Solrød Center

13-05-2021
Grassolin spiller bonderøven ud af bukserne, når de leverer Gasolins sange i råsvingende ‘folk-udgaver´ lørdag 26. juni kl. 11–14 i Solrød Center.

Superhelte på stribe

13-05-2021
Jeg indrømmer det – jeg æder alt der har med superhelte at gøre råt. Jeg ELSKER det. Om det er Marvel, DC eller et tredje mere ukendt univers, er jeg solgt.

Bliv fantasy-forfatter med UngSolrød

10-05-2021
Bliver du også draget af de fantastiske verdener og karakterer i tidens fantasy, både i bøger og tv-serier? På holdet fantasyforfatter hjælper vi hinanden med at skrive fantastisk, designe karakterer og udvikle det der hedder plot.

Ny interviewbog om spædbarnsdød

10-05-2021
I min bog, ´Da mit barn fløj til Himmels´, har jeg interviewet 20 forældre, om tabet af deres barn under graviditeten, i forbindelse med fødslen eller umiddelbart efter fødslen. De fortæller hver deres personlige historie, med vægt på det, der har gjort mest indtryk på dem.

Livet med en alkoholisk far - og sorgen ved tabet

10-05-2021
Marie Brixtofte fortæller om, hvordan det var at vokse op med en far, der drikker.

Nu kan du komme i kulturhuset igen

10-05-2021
Vi åbner nemlig for selvbetjening mellem 08-10. Du skal fortsat vise Coronapas.

SUPER GODT ARBEJDE AF VORES SKOLER

06-05-2021
Det går godt på Solrød kommunes 3 folkeskoler – Havdrup skole, Uglegårdsskolen og Munkekærskolen.

2020 HAR VÆRET ET GODT ÅR

06-05-2021
2020 har været endnu et godt år for Solrød Kommune, hvor der trods coronapandemien har været fokus på fremgang og vækst.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online