Natteravnene Solrød i vækst - nu også i Havdrup

15. oktober 2020

Vi har brug for flere Natteravne - også i Havdrup

Den nye bestyrelse i Natteravnene er fast besluttet på at få foreningen på ret køl og har derfor iværksat en række tiltag. Et af dem er en hvervekampagne, som har været en stor succes. Over de seneste måneder har der været stor tilgang til Natteravnene Solrød, som nu udvider med faste hold i Havdrup.

Sidste år var foreningen ved at lukke, da der ikke var frivillige nok til at fortsætte. Men nu er der stor tilgang af nye frivillige, både i Solrød Strand og Havdrup. Som noget nyt, gik natteravnene derfor den første tur, fredag før efterårsferien, med udgangspunkt fra det nye lokale ved Havdrup station. En mulighed, der er kommet i stand via et samarbejde med Danmission’s genbrugsbutik.

Tanken er, at der fremover skal være lokale natteravne på ture i Havdrup hver weekend, gerne både fredag og lørdag. På den måde kan natteravnene møde de unge dér hvor de færdes i Havdrup, både omkring bymidten samt ude på friluftsarealerne, skolen og legepladserne.

Natteravnene har som primært formål at skabe tryghed for børn og unge i det offentlige rum samt være forebyggende gennem voksen tilstedeværelse, ansvarlighed, engagement og omsorg. Alle voksne, kan være med som natteravn - bare du vil tage et medansvar mindst en gang i kvartalet.

Natteravnene går altid i hold på tre, iført de karakteristiske gule jakker, og søger en dialog med de unge, som mødes i nattelivet.

Du kan også være med - send NATTERAVN til 1999, så får du information om hvordan du kommer igang som natteravn. SMS-tjenesten koster alm. SMS-takst.

Send din SMS allerede nu – vi har brug for flere Natteravne - også i Havdrup.Flere artikler

Smitte på Uglegårdskolen i Solrød

23-11-2020
Desværre er der registreret et større antal smittede blandt elever og lærer på Uglegårdskolen, hvilket har resulteret i, at hele skolen er lukket ned i denne uge (48).

Juleworkshop med peberkagehuse

23-11-2020
Vi skruer op for julehyggen og inviterer børnefamilier til en kreativ formiddag, hvor vi bygger peberkagehuse af gamle mælkekartoner.

Kan du lide kunst?

23-11-2020
Se dig omkring i din egen by. Der er meget mere god kunst, end du tror i Solrød.

Anbefaling: Oplyst af Tara Westover

23-11-2020
Fabelagtig og opslugende selvbiografisk roman om Tara, som mod alles odds kommer på college efter en opvækst i en fattig mormon-familie i Idahos bjerge.

OK Benzin støtter Solrød Ballroom

19-11-2020
Solrød Ballroom har indgået en sponsoraftale med OK.

Mød Rotary i Solrød Center

19-11-2020
Traditionen tro får Solrød Center besøg af områdets lokale Rotary Club, som sælger glühwein, juledekorationer, æbleskiver og andre julegodter i julehuset ved rund Scene.

Få en tur i hestevognen

19-11-2020
Jul i Solrød Center er lige med hygge for hele familien! Kom f.eks. og få en gratis tur i hestevognen, som kører igennem centergaden.

Brigitte Klintskov Jerkel genvalgt som konservativ folketingskandidat

19-11-2020
Der har nu været afholdt opstillingsmøder hos de lokale konservative i både Solrød og Greve, og det betyder, at Brigitte Klintskov Jerkel, der i dag repræsenterer de to kommuner i Folketinget for Det Konservative Folkeparti, kan fortsætte som kandidat.

Gem dine lån og få bedre anbefalinger

19-11-2020
Hvad var det nu for en bog? Du kan nu gemme din lånerhistorik i appen Biblioteket og holde overblik over dine tidligere lån og og få mere personligt indhold i appen.

Livestream - Grønlands indlandsis

19-11-2020
Indlandsisen har ændret Grønlands landskab og gemmer stadig på mange hemmeligheder. Hør om forskernes nylige fund af meteorkrater under isen, og om den globale opvarmnings påvirkning på indlandsisen - overlever Indlandsisen eller er den dødsdømt? Professor i kvartærgeologi Nicolaj Krog Larsen, Globe Institute, Københavns Universitet | professor i geofysik David Lundbek Egholm, Institut for Geoscience, Aarhus Universitet.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online