ET RIGTIGT FORENINGS- OG IDRÆTSBUDGET

15. oktober 2020

Coronaen påvirker stort set alt og dermed også vores mange foreninger – der er både udgifter til værnemidler, tab af medlemmer og mindre indtægter både i form af mistet entre og et noget sværere sponsormarked.

Budgettet søger at hjælpe foreningerne, så de klarer skærene under Coronaen og dermed står klar med fuld styrke, når vi igen om forhåbentlig ikke for lang tid, kan opleve noget mere normaltid.

Byggeriet af Strandens Hus starter i 2021 og skal stå færdigt i 2022 – det vil løfte mulighederne og vilkårene for vores strand- og vandforeninger massivt. Det er tiltrængt, og vil sikre mange flere muligheden for et aktivt og helsende friluftsliv. Vi er og bliver en Strandkommune.

En hal 4 ved Solrød Idræts Center er længe ønsket af foreningerne. Byggeriet starter i 2021, og hallen skal stå færdig i 2022. Den vil give tid, plads og luft i halfordelingen, så foreningerne får bedre mulighed for at sikre idrætstilbud – også i den attraktive tid for den travle familie. Faktisk vil denne hal være den første, som primært bygges med baggrund i idrætsforeningernes behov og ønsker.


Kunstgræsbane naturligvis også i Havdrup. Projektering og etablering sker, så banen kan tages i brug i 2021. Selvom vi er en lille kommune, så er fodbold en sport, som dyrkes lokalt – også i Havdrup.

Lidt tilbage til Strandens Hus. Så er der ved Østre Strandvej også en badebro – en badebro som vi gerne ser kan benyttes af alle borgere. Derfor skal mulighederne for at forlænge badebroen på landsiden, så også gangbesværede, kørestolsbrugere m.fl. kan komme ud og få dyppet tæerne.

Med venlig hilsen
Ivar Haugaard-Hansen
Byrådsmedlem
Formand for Social-, Sundheds- og Fritidsudvalget
Venstre i Solrød


Flere artikler

Om politiske forslag i et valgår: Er det bare valgflæsk?

02-08-2021
Vi bliver tit mødt af spørgsmål som “Hvorfor har I ikke foreslået det før?" og “Er det ikke bare noget, I foreslår, fordi det er valgår?" Og det er helt retfærdige spørgsmål at stille, og det svarer vi meget gerne på.

Kørekort til 17 årige

02-08-2021
Hvis du skal have kørekort til bil eller motorcykel, skal du også have et lovpligtigt, færdselsrelateret førstehjælpskursus á 8 timers varighed. UngSolrød udbyder et antal kurser alt efter hvor mange der melder sig.

Grafik er også kunst – se selv!

29-07-2021
Udstilling Solrød Bibliotek og Kulturhus i august

LOPPEMARKED i Solrød Landsby

29-07-2021
Vi genoptager traditionen

Sjov Sommer – Sæbe Eventyr Hold A

29-07-2021
Vi skal arbejde med en vegetabilsk, glycerinbaseret sæbebase, hvor du selv blander den duft og farve i, som du bare er vild med.

Til alle Mitfordmordene-fans - der er en ny privatdetektiv i byen!

29-07-2021
Så er den her! Læs Jacqueline Winspears underholdende og populære, historiske spændingsserie om den handlekraftige privatdetektiv Maisie Dobbs i mellemkrigstidens London.

Filmstriben i sommerferien

29-07-2021
Når du har fanget alle krabberne på stranden, læst alle dine feriebøger eller det bare er kedeligt vejr, så er det tid til Filmstriben!

Tag på bonderøvsferie på Greve Museum

26-07-2021
Så er det tid til at finde den indre bonderøv frem

Kom ned i gear - læs en fårebog

26-07-2021
Det lyder måske lidt fjollet, men bøger om at hyrde får giver ro i tankerne og sænker blodtrykket ... Den påstand vover bibliotekar Tania i hvert fald. Uden videnskabelige beviser, bygger Tania sin påstand på egen erfaring med bøgerne ''Fåredagbogen'' af Axel Lindén og ''Fårehyrdens dagbog'' af James Rebanks.

Din hjerne - din personlige dagbog

26-07-2021
Hjernen er vores helt personlige dagbog. Med moderne teknikker som MR-skanning bliver vi bedre og bedre til at se de spor alder, livsstil og sygdom sætter.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online