ET RIGTIGT FORENINGS- OG IDRÆTSBUDGET

15. oktober 2020

Coronaen påvirker stort set alt og dermed også vores mange foreninger – der er både udgifter til værnemidler, tab af medlemmer og mindre indtægter både i form af mistet entre og et noget sværere sponsormarked.

Budgettet søger at hjælpe foreningerne, så de klarer skærene under Coronaen og dermed står klar med fuld styrke, når vi igen om forhåbentlig ikke for lang tid, kan opleve noget mere normaltid.

Byggeriet af Strandens Hus starter i 2021 og skal stå færdigt i 2022 – det vil løfte mulighederne og vilkårene for vores strand- og vandforeninger massivt. Det er tiltrængt, og vil sikre mange flere muligheden for et aktivt og helsende friluftsliv. Vi er og bliver en Strandkommune.

En hal 4 ved Solrød Idræts Center er længe ønsket af foreningerne. Byggeriet starter i 2021, og hallen skal stå færdig i 2022. Den vil give tid, plads og luft i halfordelingen, så foreningerne får bedre mulighed for at sikre idrætstilbud – også i den attraktive tid for den travle familie. Faktisk vil denne hal være den første, som primært bygges med baggrund i idrætsforeningernes behov og ønsker.


Kunstgræsbane naturligvis også i Havdrup. Projektering og etablering sker, så banen kan tages i brug i 2021. Selvom vi er en lille kommune, så er fodbold en sport, som dyrkes lokalt – også i Havdrup.

Lidt tilbage til Strandens Hus. Så er der ved Østre Strandvej også en badebro – en badebro som vi gerne ser kan benyttes af alle borgere. Derfor skal mulighederne for at forlænge badebroen på landsiden, så også gangbesværede, kørestolsbrugere m.fl. kan komme ud og få dyppet tæerne.

Med venlig hilsen
Ivar Haugaard-Hansen
Byrådsmedlem
Formand for Social-, Sundheds- og Fritidsudvalget
Venstre i Solrød


Flere artikler

Bent Fabricius-Bjerres tre liv

29-10-2020
Kom til foredrag om Bent Fabricius-Bjerres tre liv, onsdag den 4. november kl. 19-21 på Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Jan Færch bliver konservativ spidskandidat

26-10-2020
De lokale konservative har valgt deres spids- og dermed borgmesterkandidat til næste års kommunalvalg. Det skete på et opstillingsmøde for partiets medlemmer onsdag den 21. oktober, og valget faldt på 52-årige Jan Færch, der allerede i dag sidder i byrådet for partiet.

"Jeg har malet hele mit liv"

26-10-2020
November måneds billedkunstner er Kirsten Winther. Fernisering lørdag den 7. november kl. 11-13.

Fuglenes forunderlige verden - et causeri med ord, billeder og musik

26-10-2020
Danmarks Naturfredningsforening Solrød har inviteret biolog Bjarne Bo Jensen til at fortælle om, hvordan og hvornår fuglene blev til de moderne fugle, vi har i dag.

Socialdemokratiet har valgt borgmesterkandidat til kommunalvalget i 2021

26-10-2020
Det bliver den nuværende gruppeformand Jonas Ring Madsen som bliver Socialdemokratiets borgmesterkandidat ved kommunalvalget i 2021. Jonas Ring Madsen blev valgt på den ekstraordinære generalforsamling den 21. oktober 2020 uden modkandidater.

SOLRØD100 Vi vil gerne passe på Solrød

22-10-2020
Informations Møde MANDAG D. 26. OKT, KL. 19.00

Årets bedste tegneserier

22-10-2020
Slut oktober uddeles Claus Deleuran Prisen og Pingprisen til de tegneserier der har sat de største aftryk i år, og sikke et år det har været!

Overvejer du en STX eller en HF efter grundskolen?

19-10-2020
Så tjek Solrød Gymnasium ud på den virtuelle uddannelsesmesse "Tjek på fremtiden".

Gys på Filmstriben

19-10-2020
Dagene bliver mørkere og mørkere, og snart er det Allehelgensaften. Det er det ultimative tidspunkt at krybe sammen i sofaen med en god gyserfilm, der kravler helt ind under huden på dig! Vi har samlet de bedste gys fra Filmstriben til dig.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online