Der er konstateret smitte med COVID-19 på Plejecenter Christians Have

15. oktober 2020

To beboere og tre medarbejdere er konstateret smittede med COVID-19 på den kommunale del af Christians Have. Situationens alvor betyder, at der er indført besøgsforbud på hele den kommunale del af plejecenteret.

To beboere samt tre medarbejdere på den kommunale del af Plejecenter Christians Have er konstateret smittede med COVID-19. Smittetilfældene er fordelt på to bogrupper på 1. sal i Blok C og E, og beboerne er her blevet isoleret fra resten af huset for at bremse eventuel smittespredning. Pårørende til beboerne i bogrupperne er blevet underrettet.

Alle beboere og medarbejdere i den ene bogruppe er blevet testet, og her er der ikke konstateret yderligere smittede. Beboere og medarbejdere i den anden bogruppe bliver testet nu. 


Situationens alvor betyder, at der nu er blevet indført besøgsforbud på hele den kommunale del af Plejecenter Christians Have. Beslutningen er truffet ud fra et forsigtighedsprincip, indtil der er overblik over smittens omfang, og for at forhindre, at smitten skal brede sig.

”Vi ved, at det er en svær situation, men vi håber, at I har tiltro til, at vi vil gøre alt for, at vi alle kommer godt trygt igennem situationen, og at beboerne oplever den samme omsorg og pleje, som altid. Vi har hele tiden taget situationen med coronavirus alvorligt, og vi har konstant fokus på, at alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne bliver overholdt,” siger Bente Gaardhøj Johansen, ældrechef i Solrød Kommune.   

Der er ikke konstateret smitte på den private del af Plejecenter Christians Have, der drives af Altiden.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Fejl på gadelys

29-10-2020
Der er sket en fejl på tænd sluk tiderne efter vi er gået over til vintertid.

Økonomisk trængte studerende kan få udleveret mundbind

29-10-2020
Som studerende kan du få udleveret mundbind hos Solrød Kommunes Borgerservice, hvis du ikke selv har råd til at købe dem.

Her skal du bære mundbind

29-10-2020
Fra torsdag den 29. oktober er et krav, at du skal bære mundbind, når du færdes på bl.a. idræts- og foreningsfaciliteter, uddannelsesinstitutioner, biblioteker og mange andre steder.

Nye retningslinjer i AFC

29-10-2020
Læs om de nye retningslinjer og hvad det betyder for alle brugere i Aktivitets- og Frivilligcenteret.

Digitalt borgermøde om lokalplanforslag for muligt nyt biogasanlæg bliver den 30. november

29-10-2020
På borgermødet kan du stille spørgsmål og blive klogere på lokalplanforslaget for muligt et nyt biogasanlæg i Solrød Kommune.

Covid-19 - til dig som bruger af Kultur- og Fritidsfaciliteterne

29-10-2020
Mandag den 26. oktober trådte nye restriktioner og retningslinjer i kraft for jer, der er brugere af Solrøds Kommunes kultur- og fritidsfaciliteter. Det drejer sig bl.a. om Bibliotek og kulturhuset, idrætsfaciliteterne og vores mødelokaler.

Borgermøder vedr. forslag til lokalplan om eventuelt nyt biogasanlæg er udskudt

26-10-2020
Ud fra et forsigtighedsprincip og for at sikre, at borgerne ikke føler sig utrygge, har Solrød Kommune valgt at udskyde de to borgermøder, som skulle have været afholdt mandag den 26. oktober 2020.

En stor, hjertevarm tak til alle de frivillige for deres sociale arbejde i Solrød Kommune

26-10-2020
De indstillede til Frivillighedsprisen 2020 og alle frivillige engageret i frivilligt socialt arbejde i Solrød Kommune har modtaget en hilsen fra borgmester Niels Hörup og formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget, Ivar Haugaard-Hansen, på vegne af Solrød Byråd.

Familiedrevet sundhedshus med fuld fart på udvikling inviterede borgmesteren indenfor

22-10-2020
Hos A-Fys i Solrød er digitalisering en vigtig del af virksomhedens udviklingsarbejde, og netop digitalisering var omdrejningspunktet, da borgmester Niels Hörup besøgte familievirksomheden.

Foredrag om Bent Fabricius-Bjerres tre liv

19-10-2020
Man kan sige at Bent Fabricius-Bjerre levede tre liv


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online