Regnbuen og Skovhuset bliver til Regnskoven

8. oktober 2020

Regnbuen og Skovhuset i Solrød Kommune har valgt at skifte navn

Den grønne farve var i centrum, da Regnbuen og Skovhuset vinkede farvel til institutionens gamle navn og i stedet bød det nye navn ’Regnskoven’ velkommen.

Den integrerede daginstitution Regnbuen og Skovhuset i Solrød Kommune har valgt at skifte navn pr. 1. oktober 2020 til Regnskoven. Vuggestuen Regnbuen og børnehaven Skovhuset har i mange år gået under hvert deres navn, men har nu valgt at samles under ét: Regnskoven.På Regnskovens fødselsdag den 1. oktober var der særligt fokus på institutionens grønne profil, og derfor blev institutionen pyntet fint op med flag og grønne guirlander, børn og voksne var iklædt grønt tøj, og menuen var grøn og serveret på flotte, grønne duge. Herefter hoppede børnene ind i Regnskovens vuggestue og børnehave som symbol på, at det nu er en ny tid. Dagen inden havde de mange børn og personalet vinket farvel til det gamle navn ved at tage det gamle flag ned, hejse Dannebrog og derefter sende et hav af grønne økologiske balloner til vejrs.

Navnet Regnskoven kommer af, at Regnbuen og Skovhuset fletter deres navne sammen til ét og dermed understreger, at der er tale om en integreret daginstitution. Navnet skal være med til at sætte fokus på, at både vuggestuen og børnehaven har en grøn profil, hvor naturen bruges aktivt i hverdagsaktiviteterne.

Solrød Kommune


Flere artikler

Badning frarådes ved Solrød Strandpark

15-07-2021
Den seneste analyse viser, at badevandet ved Solrød Strandpark ikke lever op til kvalitetskravet.

På nippet til de 100 år: Erfaren elektriker-virksomhed inviterede borgmesteren på kaffe og rundtur

15-07-2021
Gennem snart 100 år har Havdrup-virksomheden W. Johansen Havdrup A/S løst elektrikeropgaver og været med til at uddanne nye generationer af elektrikere. Forleden inviterede virksomheden borgmester Niels Hörup indenfor til en rundtur og en snak om virksomhedens udvikling gennem tiden.

Kom med til modigt Børne- og Ungetopmøde i Solrød Kommune

08-07-2021
Solrød Kommune afholder Børne- og Ungetopmøde i Solrød Idrætscenter torsdag den 16. september 2021 kl. 16:00-20:15, og du er inviteret med til en aften i modets tegn.

Mangel på ferieafløsere skaber mangel på hænder i hjemmeplejen og på Plejecenter Christians Have

08-07-2021
Det er ikke lykkedes at skaffe nok ferieafløsere til Den Kommunale Hjemmepleje og Plejecenter Christians Have - sandsynligvis fordi mange studerende og ledige nu arbejder i test- eller vaccinationscentrene. Det betyder, at der i en periode vil være nogle opgaver, som plejepersonalet ikke har mulighed for at nå.

Etablering af fjernvarme fra Solrød Biogas til Havdrup

01-07-2021
Solrød Fjernvarme arbejder i rundkørslen fra 5. juli 2021 til og med den 8. august 2021.

Arbejde på Gammel Køgevej

01-07-2021
KLAR forsyning renoverer alle spildevandsledninger ind til huse med adresse på Gammel Køgevej.

Asfaltering af Solrød Strandvej

01-07-2021
Solrød Strandvej asfalteres i perioden fra den 8.- 23. juli 2021. Der arbejdes på strækningen mellem Duevej og Solrød Byvej. De 3 rundkørsler asfalteres også.

Ny tilbudsfrist - Er du den nye forpagter af Sportscaféen i Solrød Idrætscenter?

01-07-2021
Solrød Kommune søger en forpagter til caféen i Solrød Idrætscenter fra 16. august 2021 for de næste 5 år.

Mere attraktive forhold for borgere og medarbejdere: Snart indfører Solrød Kommune Fleksibel Fredag

01-07-2021
Fra 1. september 2021 indfører Solrød Kommune en ny arbejdsmodel, der sikrer, at borgerne får bedre og mere fleksible muligheder for personlig betjening, og samtidig får administrative medarbejdere også mulighed for en mere fleksibel arbejdsuge.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online