Corona-tid kan også være stævne-tid

5. oktober 2020

Den forgangne weekend bød på hele 2 stævner i Solrød Svømmehal. Vi havde besøg af Haslev og Ringsted fredag aften, samt Køge og MK31 fra Amager søndag formiddag.

Stævnerne var led i en holdturnering som svømmeunionen havde stablet på benene, for at de danske svømmere, på trods af forsamlingsforbud, afstand og andre vigtige corona regler - alligevel kunne komme til at konkurrere mod hinanden.

 

Begge stævner blev afviklet perfekt efter de foreskrevne regler og med stor hjælp fra de mange Solrød svømmeres forældre. 

Der var corona ansvarlige, svømme officials, praktiske hjælpere, mad og guf “hyggere” og videoman der optog og sendte live fra svømmehallen, så alle dem der ikke måtte komme i hallen, kunne sidde hjemme på sofaen og heppe med.

 

KÆMPE stor tak til alle der har hjulpet med stævne afvikling. 

Svømmerne ydede også deres, vi har nu trænet i ca 6 uger efter den lange nedlukning - og der mangler stadig noget skarphed i vandet. De fleste større svømmere(junior + senior) ligger lidt over deres personlige bedste tider. Nok også forventeligt, Men ikke noget der ikke kan indhentes de næste par måneder med noget hård træning.

 

De lidt yngre svømmere, reagere dog allerede fint på træningen og viser flot fremgang.

 

Selve holdturneringens resultat kendes ikke pt, men Solrød var bedst af alle på hjemmebanen - man vandt blandt andet begge holdkap via flot og hurtig svømning.
Kilde: Solrød Svømmeklub


Flere artikler

Nye Dan-grader i Sin-Sung

23-11-2020
Lørdag den 21/11 var Melanie Holm Møller og Nadia Melby oppe til Dan-graduering i OJD-Hallerne i Solrød.

Dans i Solrød Ballroom

19-11-2020
Solrød Ballroom har trods de svære vilkår under Corona tiden haft mange aktiviteter.

Havdrup Fodbold søger træner

16-11-2020
Da vi har stor medlemsfremgang på vores 2007-2009 årgang kunne holdet godt bruge en træner mere.

Endnu en gang rent bord!

16-11-2020
Før torsdag aftenens badmintonligakamp mod Gentofte var SSB´s ligahold fuld af selvtillid og optimisme efter 9-0 sejren over Odense på hjemmebane. Men Gentofte på udebane, hvor SSB generelt har haft det svært, var af en anden kaliber.

Storsejr til SSB mod Odense

12-11-2020
SSB´s badmintonliga mandskab gjorde rent bord med en 9-0 sejr. Holdet leverede en stabil indsats, hvor der dog stadig er plads til at løfte niveauet.

Storsejr til Solrøds seniorhold!

12-11-2020
Det unge mandskab i det nye klubtøj indtager nu en 4. plads i puljen i 3. division, efter en 6-0 sejr over Tølløse 1. Der var flere velspillede dueller og topspundne lækkerier.

SSB - ODENSE i badmintonligaen

05-11-2020
Så er der atter gang badmintonligaen, hvor SSB møder oprykkerne fra Odense. Kampen bliver spillet i Solrød Idrætscenter tirsdag d. 10. november kl. 18:30.

Seniorbordtennis med fokus på motion og samvær: Er du klubbens nye medlem?

05-11-2020
Det skal være sjovt at være sammen med andre, når der spilles seniorbordten-nis! Og det er, hvad bordtennisklubben Batman kan tilbyde. Klubbens med-lemmer, der er i alderen fra 65 til 89 år, holder til i Solrød Idrætscenter og mø-des tre gange om ugen for at motionere og have det hyggeligt sammen. Men klubben savner nye medlemmer, der kan være med til at øge aktiviteten og det sociale liv.

Havdrup Fodbold sponsor aftale - Home

02-11-2020
Som I ved, har vi et godt samarbejde med home i Solrød, der er sponsor i klubben.

AFLYSNING AF SOLRØD CUP 2020

02-11-2020
Vi har desværre været nødt til at aflyse dette års Solrød Cup, grundet de nye restriktioner som blev udstedt af regeringen fredag d. 23/9.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online