Corona-tid kan også være stævne-tid

5. oktober 2020

Den forgangne weekend bød på hele 2 stævner i Solrød Svømmehal. Vi havde besøg af Haslev og Ringsted fredag aften, samt Køge og MK31 fra Amager søndag formiddag.

Stævnerne var led i en holdturnering som svømmeunionen havde stablet på benene, for at de danske svømmere, på trods af forsamlingsforbud, afstand og andre vigtige corona regler - alligevel kunne komme til at konkurrere mod hinanden.

 

Begge stævner blev afviklet perfekt efter de foreskrevne regler og med stor hjælp fra de mange Solrød svømmeres forældre. 

Der var corona ansvarlige, svømme officials, praktiske hjælpere, mad og guf “hyggere” og videoman der optog og sendte live fra svømmehallen, så alle dem der ikke måtte komme i hallen, kunne sidde hjemme på sofaen og heppe med.

 

KÆMPE stor tak til alle der har hjulpet med stævne afvikling. 

Svømmerne ydede også deres, vi har nu trænet i ca 6 uger efter den lange nedlukning - og der mangler stadig noget skarphed i vandet. De fleste større svømmere(junior + senior) ligger lidt over deres personlige bedste tider. Nok også forventeligt, Men ikke noget der ikke kan indhentes de næste par måneder med noget hård træning.

 

De lidt yngre svømmere, reagere dog allerede fint på træningen og viser flot fremgang.

 

Selve holdturneringens resultat kendes ikke pt, men Solrød var bedst af alle på hjemmebanen - man vandt blandt andet begge holdkap via flot og hurtig svømning.
Kilde: Solrød Svømmeklub


Flere artikler

Vintersæson i Havdrup Fodbold

22-10-2020
Så starter vintersæsonen op i Havdrup Fodbold. Alle er velkommen til at prøvetræne, vi har helt sikkert også et hold til dig.

SSB´s hjemmekampe i grundspillet

22-10-2020
Da corona stadig sætter et aftryk på alle sportsbegivenheder, så betyder det en ændring af flere af SSB´s hjemmekampe.

Træn karate hos Tatakau

19-10-2020
Mød op tirsdag og torsdag kl. 17:00-17:55 i SIC, Solrød Idræts Center, Tingsrydsallé 27, 2680 Solrød Strand. Det er i træningssal 1. Mini, 4-7 år træner lørdag kl. 9:00-9:55.

Mini Karate

15-10-2020
I Solrød Karate Klub har man mulighed for at starte på vores minikarate fra man er 4 år, og træner på dette hold til man er 8 år.

14 meget glade deltagere

12-10-2020
14 meget glade deltagere fra forårets- og efterårets “Voksenintroduktion", havde søndag en herlig dag i Solrød Tennis Klub.

Ubudne gæster på vores baner

08-10-2020
Desværre har der været ubudne “gæster" på Solrød Tennis Klubs helt nye baner søndag aften.

Solrød FC - Håndtering af Corona

01-10-2020
Kære alle Corona smitten spreder sig jo meget hurtigt i vores nærområde og vi har haft problemet inde på livet her i klubben de sidste måneder, da mange medlemmer også har deres gang i bl.a. Købehavn.

Covid-19 meddelelse fra Solrød Gymnastikforening

28-09-2020
Vi har lige fået besked på en skole i Solrød er lukket pga Covid-19 og alle elever er sendt hjem.

Jump4Fun - 6-16 år

24-09-2020
Holdet er for de børn/unge, som ikke helt kan finde sig til rette i en idrætsgren eller måske har lidt for meget på sidenbenene.

Fodboldskole i efterårsferien

24-09-2020
Fodboldskolen i uge 42 varer 3 dage. Vi vil gerne give alle U8-U12 spillere en mulighed for at dygtiggøre sig endnu mere og få en god oplevelse med fodbold kammerater i nærområdet.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online