Corona-tid kan også være stævne-tid

5. oktober 2020

Den forgangne weekend bød på hele 2 stævner i Solrød Svømmehal. Vi havde besøg af Haslev og Ringsted fredag aften, samt Køge og MK31 fra Amager søndag formiddag.

Stævnerne var led i en holdturnering som svømmeunionen havde stablet på benene, for at de danske svømmere, på trods af forsamlingsforbud, afstand og andre vigtige corona regler - alligevel kunne komme til at konkurrere mod hinanden.

 

Begge stævner blev afviklet perfekt efter de foreskrevne regler og med stor hjælp fra de mange Solrød svømmeres forældre.



 

Der var corona ansvarlige, svømme officials, praktiske hjælpere, mad og guf “hyggere” og videoman der optog og sendte live fra svømmehallen, så alle dem der ikke måtte komme i hallen, kunne sidde hjemme på sofaen og heppe med.

 

KÆMPE stor tak til alle der har hjulpet med stævne afvikling.



 

Svømmerne ydede også deres, vi har nu trænet i ca 6 uger efter den lange nedlukning - og der mangler stadig noget skarphed i vandet. De fleste større svømmere(junior + senior) ligger lidt over deres personlige bedste tider. Nok også forventeligt, Men ikke noget der ikke kan indhentes de næste par måneder med noget hård træning.

 

De lidt yngre svømmere, reagere dog allerede fint på træningen og viser flot fremgang.

 

Selve holdturneringens resultat kendes ikke pt, men Solrød var bedst af alle på hjemmebanen - man vandt blandt andet begge holdkap via flot og hurtig svømning.




Kilde: Solrød Svømmeklub


Flere artikler

Er du vores nye gymnast på Soljump eller Soljump mini

13-05-2021
Vi afholder prøvetræning for begge hold den 8/6 og 15/6 2021.

Pokalkamp i Havdrup

10-05-2021
Havdrup Fodbolds 1. senior spiller pokalkamp tirsdag d. 11. maj kl. 19:00 på Havdrup Stadion.

Super Tennissportens Dag i Solrød

10-05-2021
Efter en dag hvor vi først fejrede “Tennissportens Dag" på 2 baner og spillede semifinaler på 3 baner, afholdt vi Standerhejsning klokken 12.

Tennissportens Dag - lørdag 8. maj

03-05-2021
Lørdag den 8. maj er en stor dag i Solrød Tennis Klub. Vi fejrer sammen med en masse andre klubber i Danmark "Tennissportens Dag", vi afholder den årlige standerhejsning og vi afvikler finalestævne i klubmesterskaberne.

Tennis med Solrød Strand Badmintonklub

29-04-2021
Søndag den 18/4 havde Solrød Strand Badmintonklub den fornøjelse at låne Solrød Tennisklubs anlæg. Det blev en fantastisk dag hvor vi samlede 49 SSB´ere på tværs af senior- og veteranafdelingen.

Samarbejde mellem SSB og Partner In Sports

26-04-2021
SSB og Partner In Sports har indgået et samarbejde. Her skal SSB trække på vores nye samarbejdspartneres knowhow og store netværk.

Tennisdag i SSB

26-04-2021
Søndag den 18/4 havde Solrød Strand Badmintonklub den fornøjelse at låne Solrød Tennisklubs anlæg. Det blev en fantastisk dag hvor vi samlede 49 SSB´ere på tværs af senior- og veteranafdelingen.

Voksenintroduktion Juni 2021 – Nyt hold

26-04-2021
HVIS DU VIL SPILLE TENNIS, SÅ TILMELD DIG DETTE ENESTÅENDE TILBUD. Vi tilbyder endnu engang et hold eventuelt kommende medlemmer en flyvende tennisstart. Voksenintroduktion er et træningsforløb på otte timer for voksne spillere i alderen 20-80 år.

Solrød FC afholder Fodboldskole uge 31

26-04-2021
Som de 2 tidligere år som blev gennemført med stor succes, fortsætter vi samarbejdet omkring fodboldskolen med PRO Fodboldskoler (tidligere Prodefending) igen i år og i uge 31-2021.

Solrød FC starter snart årgang 2016 op

22-04-2021
I maj er vi klar i Solrød FC med officiel opstart og det er tid at byde alle drenge og piger der er født i 2016 velkommen til træning på vores fodboldbaner også i hverdagene.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrev



solrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online