Lyserød Lørdag i Solrød Center

1. oktober 2020

Støt en god sag på lørdag hvor du kan møde Kræftens Bekæmpelse i boderne ved Rund scene.

I år er et specielt år. Intet er som det plejer. Heller ikke i Solrød Center. Normalt elsker vi at samle alle jer borgere og kunder i vores hyggelige centergade til arrangementer og aktiviteter. Men i år tillader den aktuelle situation kun samvær på afstand. Det skal dog ikke afholde os fra at markere Lyserød Lørdag, som stadig har en vigtigt budskab! Så på lørdag stiller butikkerne stativer på gaden fyldt med lækre efterårsvarer til lyserøde priser. Der sælges kager fra boderne ved Rund scene, og for børnene har vi også planlagt en lille sjov aktivitet: En tegnekonkurrence. Vi donerer 50 kr. for hver tegning, der afleveres og samtidig er alle tegningerne med i konkurrencen om at vinde efterårsferiebørnebilletter og gavekort til Solrød Center. Håber vi ser jer alle – bare ikke på én gang.


Præmier:
4 x efterårsferie børenbilletter, værdi 50,-
1 x gavekort itl Solrød Center, værdi 250,-

Vi trækker 5 vinderer lørdag kl. 14.

Vinderne bliver kontaktet direkte.

Se mere om tegne konkurrencen her

Kilde: Solrød Center


Flere artikler

50 ÅR MED VENSTRE I SOLRØD KOMMUNE

25-01-2021
I forbindelse med Solrød Kommunes 50 års jubilæum – og 50 år med Venstreborgmestre – har vi lavet en lille film, som samler historien om 4 borgmestre, byudvikling, projekter og meget andet gennem 50 år fra 1970 – 2020.

Bestil en naturpose til hele familien

25-01-2021
Tag ud i det blå med hele familien! Solrød Bibliotek og Kulturhus tilbyder nu naturposer, som familier kan bruge til en dag i naturen, fyldt med bøger, opskrifter, aktivitetsark og meget meget mere.

Gik du glip af vores virtuelle Åbent Hus?

21-01-2021
Her finder du vej til Solrød Gymnasiums online-arrangement og små filmpræsentationer.

DEMOKRATI, LOKALE FOLKEAFSTEMNINGER OG POPULISME

21-01-2021
Ved første øjekast, så lyder det som en sympatisk ide at sende flere emner og sager til lokale folkeafstemninger – Det må jo være demokrati i fineste form. Men NEJ.. det er nærmere populisme i sin fineste (eller værste) form – og det skal jeg gerne uddybe.

Institutions teater: Den grusomme historie om Medusas hoved

21-01-2021
En drabelig historie for de helt små. En gyser om den væmmelige slangehovedede Medusa, om mægtige guder, om det forfærdelige havuhyre, den fantastiske helt og den skønne lænkede prinsesse. Tør du se med?

Flere nye virksomheder i Solrød i 2020

18-01-2021
Selvom coronakrisen og den økonomiske usikkerhed hærgede Danmark i størstedelen af 2020, så blev der stiftet flere nye virksomheder end året før. I Solrød Kommune steg antallet med 12,4 procent

Ny historisk familiekrønike: Familien Winther

18-01-2021
Fra nabolandet Norge kommer nu en ny familiekrønike om den velhavende familien Winther og deres tilværelse i Trondhjem i slutningen af 1800-tallet.

SOCIALDEMOKRATIET SIGER NEJ TIL NYT STORT BIOGASANLÆG I SOLRØD KOMMUNE

18-01-2021
I Socialdemokratiet er vi positive over for kloge og fornuftige klimatiltag, der kan være med til at sikre bedre vilkår for klimaet i fremtiden. Der er ingen tvivl om, at klimaudfordringen er her, og at der er er behov for handling.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online