Lyserød Lørdag i Solrød Center

1. oktober 2020

Støt en god sag på lørdag hvor du kan møde Kræftens Bekæmpelse i boderne ved Rund scene.

I år er et specielt år. Intet er som det plejer. Heller ikke i Solrød Center. Normalt elsker vi at samle alle jer borgere og kunder i vores hyggelige centergade til arrangementer og aktiviteter. Men i år tillader den aktuelle situation kun samvær på afstand. Det skal dog ikke afholde os fra at markere Lyserød Lørdag, som stadig har en vigtigt budskab! Så på lørdag stiller butikkerne stativer på gaden fyldt med lækre efterårsvarer til lyserøde priser. Der sælges kager fra boderne ved Rund scene, og for børnene har vi også planlagt en lille sjov aktivitet: En tegnekonkurrence. Vi donerer 50 kr. for hver tegning, der afleveres og samtidig er alle tegningerne med i konkurrencen om at vinde efterårsferiebørnebilletter og gavekort til Solrød Center. Håber vi ser jer alle – bare ikke på én gang.


Præmier:
4 x efterårsferie børenbilletter, værdi 50,-
1 x gavekort itl Solrød Center, værdi 250,-

Vi trækker 5 vinderer lørdag kl. 14.

Vinderne bliver kontaktet direkte.

Se mere om tegne konkurrencen her

Kilde: Solrød Center


Flere artikler

Smitte på Uglegårdskolen i Solrød

23-11-2020
Desværre er der registreret et større antal smittede blandt elever og lærer på Uglegårdskolen, hvilket har resulteret i, at hele skolen er lukket ned i denne uge (48).

Juleworkshop med peberkagehuse

23-11-2020
Vi skruer op for julehyggen og inviterer børnefamilier til en kreativ formiddag, hvor vi bygger peberkagehuse af gamle mælkekartoner.

Kan du lide kunst?

23-11-2020
Se dig omkring i din egen by. Der er meget mere god kunst, end du tror i Solrød.

Anbefaling: Oplyst af Tara Westover

23-11-2020
Fabelagtig og opslugende selvbiografisk roman om Tara, som mod alles odds kommer på college efter en opvækst i en fattig mormon-familie i Idahos bjerge.

OK Benzin støtter Solrød Ballroom

19-11-2020
Solrød Ballroom har indgået en sponsoraftale med OK.

Mød Rotary i Solrød Center

19-11-2020
Traditionen tro får Solrød Center besøg af områdets lokale Rotary Club, som sælger glühwein, juledekorationer, æbleskiver og andre julegodter i julehuset ved rund Scene.

Få en tur i hestevognen

19-11-2020
Jul i Solrød Center er lige med hygge for hele familien! Kom f.eks. og få en gratis tur i hestevognen, som kører igennem centergaden.

Brigitte Klintskov Jerkel genvalgt som konservativ folketingskandidat

19-11-2020
Der har nu været afholdt opstillingsmøder hos de lokale konservative i både Solrød og Greve, og det betyder, at Brigitte Klintskov Jerkel, der i dag repræsenterer de to kommuner i Folketinget for Det Konservative Folkeparti, kan fortsætte som kandidat.

Gem dine lån og få bedre anbefalinger

19-11-2020
Hvad var det nu for en bog? Du kan nu gemme din lånerhistorik i appen Biblioteket og holde overblik over dine tidligere lån og og få mere personligt indhold i appen.

Livestream - Grønlands indlandsis

19-11-2020
Indlandsisen har ændret Grønlands landskab og gemmer stadig på mange hemmeligheder. Hør om forskernes nylige fund af meteorkrater under isen, og om den globale opvarmnings påvirkning på indlandsisen - overlever Indlandsisen eller er den dødsdømt? Professor i kvartærgeologi Nicolaj Krog Larsen, Globe Institute, Københavns Universitet | professor i geofysik David Lundbek Egholm, Institut for Geoscience, Aarhus Universitet.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online