Solrød FC - Håndtering af Corona

1. oktober 2020

Kære alle Corona smitten spreder sig jo meget hurtigt i vores nærområde og vi har haft problemet inde på livet her i klubben de sidste måneder, da mange medlemmer også har deres gang i bl.a. Købehavn.

Vi forventer dog flere sager, som der skal tages stilling til nu, hvor smitteudbrud har ramt diverse uddannelsesinstitutioner tættere på.

Vi har den sidste måned håndteret ca.15 situationer, hvor der kunne være risiko for smitte mellem spillere og trænere etc. i klubben. Stort set hver situation var forskellig, og der blev taget forskellige forholdsregler i større eller mindre grad.


De mange tests af spillere og trænere viser os, at man umiddelbart ikke spreder smitte under træning. Vi kan konstatere, at medspillere ikke er blevet smittet, selvom man har trænet sammen med en, der senere er blevet testet positiv. Det kan selvfølgelig være et tilfælde, men vi er en udendørssport, kontakttidsrummet er begrænset, og der trænes i mindre relativt faste grupper. Vi kan derfor ikke sammenlignes med andre sportsgrene -specielt ikke dem som foregår indendørs.

De fleste trænere har kontaktet mig før de har truffet forholdsregler, og det synes jeg I skal blive ved med, da det er svært at stille faste retningslinjer, men følgende ligger stadig fast:

  1. Hvis man føler sig utilpas skal man ikke komme til træning og bør lade sig teste.
  2. Hvis man i den nære familie eller i samme skoleklasse etc. har haft nær kontakt med en smittet, må man heller ikke komme til træning, før man har den første negative test. Anden test skal også tages, men man må godt komme til fodbold inden dette resultat foreligger. Træneren skal altid underrettes om forløbet.
  3. Hvis man bliver testet positiv, skal man holde sig væk fra klubben og underrette sin træner om dette – som regel vil resten af holdet skulle testes, hvis den pågældende har været til træning eller tæt sammen med holdkammerater i anden sammenhæng.

Det er vores træneres beslutning og helst i samråd med mig om, hvad vi gør i de enkelte tilfælde.

Vi fastholder brug af håndsprit og rengøring af materialer før og efter brug  (midler findes i klubhus) samt vask af overtrækstrøjer.

Brug af omklædningsrum i Solrød Idrætscenter er stadig meget begrænset, da man ikke har kapacitet til alle kampe grundet begrænset antal personer pr. omklædningsrum.

Hvis I er tvivl om noget så kontakt mig endelig. I må meget gerne dele denne information.

Hilsen / Mikkel

Formand – Solrød FC


Flere artikler

Er du vores nye gymnast på Soljump eller Soljump mini

13-05-2021
Vi afholder prøvetræning for begge hold den 8/6 og 15/6 2021.

Pokalkamp i Havdrup

10-05-2021
Havdrup Fodbolds 1. senior spiller pokalkamp tirsdag d. 11. maj kl. 19:00 på Havdrup Stadion.

Super Tennissportens Dag i Solrød

10-05-2021
Efter en dag hvor vi først fejrede “Tennissportens Dag" på 2 baner og spillede semifinaler på 3 baner, afholdt vi Standerhejsning klokken 12.

Tennissportens Dag - lørdag 8. maj

03-05-2021
Lørdag den 8. maj er en stor dag i Solrød Tennis Klub. Vi fejrer sammen med en masse andre klubber i Danmark "Tennissportens Dag", vi afholder den årlige standerhejsning og vi afvikler finalestævne i klubmesterskaberne.

Tennis med Solrød Strand Badmintonklub

29-04-2021
Søndag den 18/4 havde Solrød Strand Badmintonklub den fornøjelse at låne Solrød Tennisklubs anlæg. Det blev en fantastisk dag hvor vi samlede 49 SSB´ere på tværs af senior- og veteranafdelingen.

Samarbejde mellem SSB og Partner In Sports

26-04-2021
SSB og Partner In Sports har indgået et samarbejde. Her skal SSB trække på vores nye samarbejdspartneres knowhow og store netværk.

Tennisdag i SSB

26-04-2021
Søndag den 18/4 havde Solrød Strand Badmintonklub den fornøjelse at låne Solrød Tennisklubs anlæg. Det blev en fantastisk dag hvor vi samlede 49 SSB´ere på tværs af senior- og veteranafdelingen.

Voksenintroduktion Juni 2021 – Nyt hold

26-04-2021
HVIS DU VIL SPILLE TENNIS, SÅ TILMELD DIG DETTE ENESTÅENDE TILBUD. Vi tilbyder endnu engang et hold eventuelt kommende medlemmer en flyvende tennisstart. Voksenintroduktion er et træningsforløb på otte timer for voksne spillere i alderen 20-80 år.

Solrød FC afholder Fodboldskole uge 31

26-04-2021
Som de 2 tidligere år som blev gennemført med stor succes, fortsætter vi samarbejdet omkring fodboldskolen med PRO Fodboldskoler (tidligere Prodefending) igen i år og i uge 31-2021.

Solrød FC starter snart årgang 2016 op

22-04-2021
I maj er vi klar i Solrød FC med officiel opstart og det er tid at byde alle drenge og piger der er født i 2016 velkommen til træning på vores fodboldbaner også i hverdagene.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online