Solrød FC - Håndtering af Corona

1. oktober 2020

Kære alle Corona smitten spreder sig jo meget hurtigt i vores nærområde og vi har haft problemet inde på livet her i klubben de sidste måneder, da mange medlemmer også har deres gang i bl.a. Købehavn.

Vi forventer dog flere sager, som der skal tages stilling til nu, hvor smitteudbrud har ramt diverse uddannelsesinstitutioner tættere på.

Vi har den sidste måned håndteret ca.15 situationer, hvor der kunne være risiko for smitte mellem spillere og trænere etc. i klubben. Stort set hver situation var forskellig, og der blev taget forskellige forholdsregler i større eller mindre grad.


De mange tests af spillere og trænere viser os, at man umiddelbart ikke spreder smitte under træning. Vi kan konstatere, at medspillere ikke er blevet smittet, selvom man har trænet sammen med en, der senere er blevet testet positiv. Det kan selvfølgelig være et tilfælde, men vi er en udendørssport, kontakttidsrummet er begrænset, og der trænes i mindre relativt faste grupper. Vi kan derfor ikke sammenlignes med andre sportsgrene -specielt ikke dem som foregår indendørs.

De fleste trænere har kontaktet mig før de har truffet forholdsregler, og det synes jeg I skal blive ved med, da det er svært at stille faste retningslinjer, men følgende ligger stadig fast:

  1. Hvis man føler sig utilpas skal man ikke komme til træning og bør lade sig teste.
  2. Hvis man i den nære familie eller i samme skoleklasse etc. har haft nær kontakt med en smittet, må man heller ikke komme til træning, før man har den første negative test. Anden test skal også tages, men man må godt komme til fodbold inden dette resultat foreligger. Træneren skal altid underrettes om forløbet.
  3. Hvis man bliver testet positiv, skal man holde sig væk fra klubben og underrette sin træner om dette – som regel vil resten af holdet skulle testes, hvis den pågældende har været til træning eller tæt sammen med holdkammerater i anden sammenhæng.

Det er vores træneres beslutning og helst i samråd med mig om, hvad vi gør i de enkelte tilfælde.

Vi fastholder brug af håndsprit og rengøring af materialer før og efter brug  (midler findes i klubhus) samt vask af overtrækstrøjer.

Brug af omklædningsrum i Solrød Idrætscenter er stadig meget begrænset, da man ikke har kapacitet til alle kampe grundet begrænset antal personer pr. omklædningsrum.

Hvis I er tvivl om noget så kontakt mig endelig. I må meget gerne dele denne information.

Hilsen / Mikkel

Formand – Solrød FC


Flere artikler

Nye Dan-grader i Sin-Sung

23-11-2020
Lørdag den 21/11 var Melanie Holm Møller og Nadia Melby oppe til Dan-graduering i OJD-Hallerne i Solrød.

Dans i Solrød Ballroom

19-11-2020
Solrød Ballroom har trods de svære vilkår under Corona tiden haft mange aktiviteter.

Havdrup Fodbold søger træner

16-11-2020
Da vi har stor medlemsfremgang på vores 2007-2009 årgang kunne holdet godt bruge en træner mere.

Endnu en gang rent bord!

16-11-2020
Før torsdag aftenens badmintonligakamp mod Gentofte var SSB´s ligahold fuld af selvtillid og optimisme efter 9-0 sejren over Odense på hjemmebane. Men Gentofte på udebane, hvor SSB generelt har haft det svært, var af en anden kaliber.

Storsejr til SSB mod Odense

12-11-2020
SSB´s badmintonliga mandskab gjorde rent bord med en 9-0 sejr. Holdet leverede en stabil indsats, hvor der dog stadig er plads til at løfte niveauet.

Storsejr til Solrøds seniorhold!

12-11-2020
Det unge mandskab i det nye klubtøj indtager nu en 4. plads i puljen i 3. division, efter en 6-0 sejr over Tølløse 1. Der var flere velspillede dueller og topspundne lækkerier.

SSB - ODENSE i badmintonligaen

05-11-2020
Så er der atter gang badmintonligaen, hvor SSB møder oprykkerne fra Odense. Kampen bliver spillet i Solrød Idrætscenter tirsdag d. 10. november kl. 18:30.

Seniorbordtennis med fokus på motion og samvær: Er du klubbens nye medlem?

05-11-2020
Det skal være sjovt at være sammen med andre, når der spilles seniorbordten-nis! Og det er, hvad bordtennisklubben Batman kan tilbyde. Klubbens med-lemmer, der er i alderen fra 65 til 89 år, holder til i Solrød Idrætscenter og mø-des tre gange om ugen for at motionere og have det hyggeligt sammen. Men klubben savner nye medlemmer, der kan være med til at øge aktiviteten og det sociale liv.

Havdrup Fodbold sponsor aftale - Home

02-11-2020
Som I ved, har vi et godt samarbejde med home i Solrød, der er sponsor i klubben.

AFLYSNING AF SOLRØD CUP 2020

02-11-2020
Vi har desværre været nødt til at aflyse dette års Solrød Cup, grundet de nye restriktioner som blev udstedt af regeringen fredag d. 23/9.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online