UngSolrød tilbyder løbehold

1. oktober 2020

Vil du lære at løbe 5 km.? 10 km.? Et halvmarathon? Lyder det lidt vildt? Det er det ikke. For alle kan lære at løbe. Og på løbeholdet træner vi i fællesskab.

Vi mødes to gange i ugen og træner forskellige former for løb. I en blanding af interval og udholdenhed bygger vi langsomt vores led, muskler og kondition op, så vi er klar til at løbe længere distancer. Vi taler kostplan, løbestil, udstyr, ruter og meget mere.

Du bliver hjulpet i gang med at sætte mål og bliver guidet i hvad der skal til for at nå dem. Når du først kommer i gang bliver du overrasket over hvor hurtigt du oplever fremskridt. I løbet af året tilmelder vi os nogle løb, hvor vi deltager som hold.


Uanset om du er vant til at løbe eller om du aldrig har haft et par løbesko på før, kan du være med på løbeholdet. Vi fokuserer på vores individuelle udvikling, men træner i fællesskab og løfter hinanden op. Bliv en del af et fedt løbehold og mærk adrenalinen.

Start 20. oktober og er gratis.

Læs mere og tilmeld dig her

Kilde: UngSolrød


Flere artikler

50 ÅR MED VENSTRE I SOLRØD KOMMUNE

25-01-2021
I forbindelse med Solrød Kommunes 50 års jubilæum – og 50 år med Venstreborgmestre – har vi lavet en lille film, som samler historien om 4 borgmestre, byudvikling, projekter og meget andet gennem 50 år fra 1970 – 2020.

Bestil en naturpose til hele familien

25-01-2021
Tag ud i det blå med hele familien! Solrød Bibliotek og Kulturhus tilbyder nu naturposer, som familier kan bruge til en dag i naturen, fyldt med bøger, opskrifter, aktivitetsark og meget meget mere.

Gik du glip af vores virtuelle Åbent Hus?

21-01-2021
Her finder du vej til Solrød Gymnasiums online-arrangement og små filmpræsentationer.

DEMOKRATI, LOKALE FOLKEAFSTEMNINGER OG POPULISME

21-01-2021
Ved første øjekast, så lyder det som en sympatisk ide at sende flere emner og sager til lokale folkeafstemninger – Det må jo være demokrati i fineste form. Men NEJ.. det er nærmere populisme i sin fineste (eller værste) form – og det skal jeg gerne uddybe.

Institutions teater: Den grusomme historie om Medusas hoved

21-01-2021
En drabelig historie for de helt små. En gyser om den væmmelige slangehovedede Medusa, om mægtige guder, om det forfærdelige havuhyre, den fantastiske helt og den skønne lænkede prinsesse. Tør du se med?

Flere nye virksomheder i Solrød i 2020

18-01-2021
Selvom coronakrisen og den økonomiske usikkerhed hærgede Danmark i størstedelen af 2020, så blev der stiftet flere nye virksomheder end året før. I Solrød Kommune steg antallet med 12,4 procent

Ny historisk familiekrønike: Familien Winther

18-01-2021
Fra nabolandet Norge kommer nu en ny familiekrønike om den velhavende familien Winther og deres tilværelse i Trondhjem i slutningen af 1800-tallet.

SOCIALDEMOKRATIET SIGER NEJ TIL NYT STORT BIOGASANLÆG I SOLRØD KOMMUNE

18-01-2021
I Socialdemokratiet er vi positive over for kloge og fornuftige klimatiltag, der kan være med til at sikre bedre vilkår for klimaet i fremtiden. Der er ingen tvivl om, at klimaudfordringen er her, og at der er er behov for handling.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online