Du skal nu bestille tid til hjælp og vejledning i byggeprojekter

1. oktober 2020

Fra den 1. oktober 2020 skal du booke et møde, hvis du har behov for hjælp og vejledning hos Byggesagsteamet i Teknik og Miljø.

Hvis du har ønsker om at bygge nyt, bygge til eller om, ændre indretning, BBR eller andre bygningsmæssige forhold og ønsker at drøfte dine planer med Solrød Kommune, skal du fra den 1. oktober 2020 bestille et møde med Byggesagsteamet i Teknik og Miljø. Mødet med byggesagsteamet kan både foregå som et telefonmøde, online-møde, møde på din adresse eller som et fysisk møde på Solrød Rådhus.


Det vil ikke længere være muligt at mødes med Byggesagsteamet uden forudgående aftale. Ændringen sker for at yde en bedre service til dig, da et aftalt møde giver bedre mulighed for forberede hjælp og vejledning samt vurdere, om mødet giver bedst mening digitalt, telefonisk eller på din adresse.

Hvis du ønsker at bestille et møde, kan du ringe til Byggesagsteamet på tlf. 56 18 23 23 og aftale et mødetidspunkt. Du kan også sende en mail til teknisk@solrod.dk med dine kontaktoplysninger, en kort beskrivelse af, hvad din henvendelse drejer sig om samt forslag til mødedato. Så kontakter vi dig herefter for at aftale nærmere om mødet.

Solrød Kommune gør opmærksom på, at du vil blive opkrævet et gebyr for møder, der fører til konkrete byggesager. Det kan du læse mere om her: www.solrod.dk/borger/bolig-og-byggeri/byggeri/byggesagsgebyrer

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Udfordring med at signere opgaver i MitSygefravær

03-12-2020
Der er i øjeblikket en udfordring med at signere opgaver i selvbetjeningsløsningen MitSygefravær.

Digitalt borgermøde om biogas var et trækplaster

03-12-2020
Der var stor spørgelyst fra borgere i chatten, da Solrød Kommune afholdt kommunens første digitale borgermøde, som mange havde valgt at klikke ind på.

Dansk Industris erhvervs klimaundersøgelse: Erhvervsklimaet i Solrød Kommune er forbedret for 4 år i træk

03-12-2020
DI´s undersøgelse giver hvert år inspiration til at styrke vores indsatser over for det lokale erhvervsliv, men det, der virkelig tæller, er vores nære og konstruktive dialog med virksomhederne, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Velkommen til ny leder af UngSolrød

03-12-2020
Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Rasmus Blichfeldt som den nye leder af UngSolrød. Rasmus var en del af et stærkt ansøgerfelt, hvor 33 ansøgere viste interesse for UngSolrød.

Her kan du se det digitale borgermøde

30-11-2020
Her kan du se et livestream fra borgermødet om biogasanlæg ved Åmarken mandag den 30. november 2020 kl. 17-18.30. Du kan tilmelde dig chat-funktionen på denne side, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Chatten åbner, når der er spørgetid kl. 17.30.

Tricktyve forsøger at narre ældre borgere

30-11-2020
I weekenden er flere ældre borgere blevet ringet op af tricktyve, som udgiver sig for at være fx Yousee eller et forsikringsselskab.

Spørgsmål og svar om lokalplanforslag til muligt nyt biogasanlæg

26-11-2020
I dette spørgsmål/svar-ark gennemgår vi de mest stillede spørgsmål i forbindelse med lokalplanforslaget.

Her kan du se og høre byrådsmødet

26-11-2020
På grund af stigende corona-smittetal i Solrød Kommune blev byrådsmødet mandag den 23. november afholdt digitalt.

Tilfældigheder førte til etableringen af succesfuld Solrød-virksomhed

26-11-2020
Nordic2care, der sælger mobile luftrensere, bød borgmester Niels Hörup indenfor til en snak om virksomhedens tilblivelse og en rundtur i domicilet på Lerbækej i Solrød Strand.

Nu begynder anden del af sikringen af Solrød Kommunes kyststrækning

26-11-2020
Byrådet har godkendt næste del af den plan, der skal sikre borgerne langs med kysten mod oversvømmelser, og planen sendes nu i høring hos flere end 950 borgere.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online