Har du brug for hjælp og støtte i din sorg?

24. september 2020

Er du over 65 år, og har du mistet din ægtefælle eller samlever? Så tilbyder Solrød kommune dig nu at deltage i en støttegruppe med ligestillede. Er du over 65 år og har mistet andre, som er tæt på dig, så tilbyder Solrød Kommune dig en eller flere sorgstøttesamtaler.

Sorgen over at have mistet en, man elsker, opleves forskelligt fra menneske til menneske, men uanset hvordan du oplever sorgen, så kan du nu deltage i en støttegruppe med ligestillede, hvis du er over 65 år og har mistet din ægtefælle eller samlever. Du kan også via Solrød Kommune få en eller flere sorgstøttesamtaler. 

”For nogen fylder sorgen meget - for andre ikke. Sorgen kan komme til udtryk på mange måder og påvirker både, hvordan vi føler, reagerer og handler. Der kan komme fysiske reaktioner, og mange fortæller også, at tankerne kan kredse om både mening og meningsløshed med livet,” fortæller Lone Rømer, der er Sundheds- og sorgrådgiver i Solrød Kommune. 


I sorggruppen kan du i en tryg ramme få inspiration til at håndtere din nye livssituation. Du kan få støtte fra de andre deltagere ved at dele erfaringer med ligestillede.

”Gruppen er ikke en terapigruppe men en gruppe, hvor du kan møde andre i samme situation,” fortæller Lone Rømer, som leder gruppen sammen med psykolog Susanne Kaagaard. 

Første gang, gruppen mødes, er fredag den 30. oktober 2020 mellem kl. 10-12.  Mødet finder sted på Solrød Bibliotek og Kulturhus på fredage, og forløbet strækker sig over 8 mødegange i alt.

Hvis du gerne vil høre nærmere eller ønsker at deltage i gruppen, så kontakt sundheds- og sorgrådgiver Lone Rømer på telefon 5618 2431 eller send en mail på lro@solrod.dk

Der er plads til max 8 deltagere på holdet, så hvis det lyder som noget for dig, så ring/skriv endelig med det samme.

Sorgstøttesamtaler
Hvis du er over 65 år og har mistet en, som er tæt på dig, har du også mulighed for at få en eller flere sorgstøttesamtaler, som tager udgangspunkt i din oplevelse af sorgen og den betydning, sorgen har for dig. Du kan i sorgstøttesamtalen få støtte til at håndtere sorgen og inspiration til livet fremover.  

Hvis du gerne vil høre nærmere eller ønsker en samtale, så kontakt sundheds- og sorgrådgiver Lone Rømer på telefon 5618 2431 eller send en mail på lro@solrod.dk

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Borgermøder vedr. forslag til lokalplan om eventuelt nyt biogasanlæg er udskudt

26-10-2020
Ud fra et forsigtighedsprincip og for at sikre, at borgerne ikke føler sig utrygge, har Solrød Kommune valgt at udskyde de to borgermøder, som skulle have været afholdt mandag den 26. oktober 2020.

En stor, hjertevarm tak til alle de frivillige for deres sociale arbejde i Solrød Kommune

26-10-2020
De indstillede til Frivillighedsprisen 2020 og alle frivillige engageret i frivilligt socialt arbejde i Solrød Kommune har modtaget en hilsen fra borgmester Niels Hörup og formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget, Ivar Haugaard-Hansen, på vegne af Solrød Byråd.

Familiedrevet sundhedshus med fuld fart på udvikling inviterede borgmesteren indenfor

22-10-2020
Hos A-Fys i Solrød er digitalisering en vigtig del af virksomhedens udviklingsarbejde, og netop digitalisering var omdrejningspunktet, da borgmester Niels Hörup besøgte familievirksomheden.

Foredrag om Bent Fabricius-Bjerres tre liv

19-10-2020
Man kan sige at Bent Fabricius-Bjerre levede tre liv

Gør en forskel ved at fortælle om dine bevægelsesvaner

19-10-2020
Er du mest til gåture eller sofahygge? Løb eller ludo? Forskningsprojektet Danmark i Bevægelse sætter nu fokus på vores bevægelsesvaner i Solrød Kommune.

Snart er det tid til indskrivning til børnehaveklassen august 2021

19-10-2020
I perioden 2. november til 15. november 2020 er der åbent for digital indskrivning på skolerne i Solrød.

Åsvej afspærres mellem banen og Åsager

19-10-2020
Fra den 20. oktober 2020 frem til jul bliver Åsvej spærret, og du skal i stedet køre ad den nye vejadgang via Roskildevej.

Der er konstateret smitte med COVID-19 på Plejecenter Christians Have

15-10-2020
To beboere og tre medarbejdere er konstateret smittede med COVID-19 på den kommunale del af Christians Have. Situationens alvor betyder, at der er indført besøgsforbud på hele den kommunale del af plejecenteret.

Flere tider til COVID-19-test i Solrød Kommune

12-10-2020
Alle borgere uden symptomer kan nu blive testet for COVID-19 i Aktivitets- og Frivilligcenteret hver onsdag og fredag.

Pulje - "Tilskud til forskønnelse af grønne områder m.m."

12-10-2020
Nu åbnes der igen for ansøgninger om støtte til forskønnelse af grønne områder, legepladser og fællesarealer i Solrød Kommune.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online