STORSTILET AFFALDSINDSAMLING I SOLRØD KOMMUNE

17. september 2020


På lørdag den 19. september 2020, er der arrangeret affaldsindsamlinger over hele landet af Danmarks Naturfredningsforening.

I Solrød Kommune har Grønt Råd, den lokale afdeling af Danmarks Naturfredningsforening og FB-gruppen ”Ren Natur og By i Solrød Kommune”, sammen arrangeret en storstilet indsamling i hele kommunen.

Der er grupper der samler ind fra nord til syd i Solrød Strand, Solrød Landsby, Gl. Havdrup og Havdrup.

Sidste år havde mere end 100 børn og voksne tilmeldt sig indsamlingen og vi håber at komme op på samme antal på lørdag.

Efter indsamlingerne vil affaldet og deltagerne samles 2 steder i kommunen for at gøre status over hvad der er fundet.

Det er i Solrød Center ved Rådhuset, og i Havdrup i den nye midtby. Her bliver der så afsluttet med en sandwich og en sodavand.

Der har i den forløbne uge været mange børn og også voksne, der har indsamlet affald, og det skal de have mange tak for.)

Vi vil hermed invitere pressen til at dække vores begivenhed.

Yderligere oplysninger:
Egon Petersen
40456321
egon@berta.dk


Flere artikler

Smitte på Uglegårdskolen i Solrød

23-11-2020
Desværre er der registreret et større antal smittede blandt elever og lærer på Uglegårdskolen, hvilket har resulteret i, at hele skolen er lukket ned i denne uge (48).

Juleworkshop med peberkagehuse

23-11-2020
Vi skruer op for julehyggen og inviterer børnefamilier til en kreativ formiddag, hvor vi bygger peberkagehuse af gamle mælkekartoner.

Kan du lide kunst?

23-11-2020
Se dig omkring i din egen by. Der er meget mere god kunst, end du tror i Solrød.

Anbefaling: Oplyst af Tara Westover

23-11-2020
Fabelagtig og opslugende selvbiografisk roman om Tara, som mod alles odds kommer på college efter en opvækst i en fattig mormon-familie i Idahos bjerge.

OK Benzin støtter Solrød Ballroom

19-11-2020
Solrød Ballroom har indgået en sponsoraftale med OK.

Mød Rotary i Solrød Center

19-11-2020
Traditionen tro får Solrød Center besøg af områdets lokale Rotary Club, som sælger glühwein, juledekorationer, æbleskiver og andre julegodter i julehuset ved rund Scene.

Få en tur i hestevognen

19-11-2020
Jul i Solrød Center er lige med hygge for hele familien! Kom f.eks. og få en gratis tur i hestevognen, som kører igennem centergaden.

Brigitte Klintskov Jerkel genvalgt som konservativ folketingskandidat

19-11-2020
Der har nu været afholdt opstillingsmøder hos de lokale konservative i både Solrød og Greve, og det betyder, at Brigitte Klintskov Jerkel, der i dag repræsenterer de to kommuner i Folketinget for Det Konservative Folkeparti, kan fortsætte som kandidat.

Gem dine lån og få bedre anbefalinger

19-11-2020
Hvad var det nu for en bog? Du kan nu gemme din lånerhistorik i appen Biblioteket og holde overblik over dine tidligere lån og og få mere personligt indhold i appen.

Livestream - Grønlands indlandsis

19-11-2020
Indlandsisen har ændret Grønlands landskab og gemmer stadig på mange hemmeligheder. Hør om forskernes nylige fund af meteorkrater under isen, og om den globale opvarmnings påvirkning på indlandsisen - overlever Indlandsisen eller er den dødsdømt? Professor i kvartærgeologi Nicolaj Krog Larsen, Globe Institute, Københavns Universitet | professor i geofysik David Lundbek Egholm, Institut for Geoscience, Aarhus Universitet.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online