MEGET mere end vin for feinsmechere

17. september 2020

Vi er MEGET mere end vin for feinsmechere, udtaler indehaver af Nybom Vine Solrød, Martin Jensen. Butikken som åbnede 1 uge inden Corona lockdown i Danmark, har ud over vin i den øvre klasse også god vin til rimelige priser.

”Vi har måske ikke gjort nok for at markedsføre vores gode kvalitetsvin til den mere prisbevidste kunde, så måske vi har ”skræmt” nogle væk med vores slogan, muligvis. Men vores kerneområde er vores egne agenturer som vi får flere og flere af, som er virkelig nøje udvalgte vinhuse fra hele verden, som har vundet masser af priser og anerkendelse ved diverse vinfestivaler og prisuddelinger – da vi ønsker at give vores kunder bedst mulige vin til bedst mulige priser, siger Martin Jensen.


”Vi har egne agenturer fra stort set hele verden. Italien, Frankrig, Spanien, Australien, USA og Argentina – og det er inden for både rød, hvid og rosevin – da vi gerne vil tilbyde alle vin og smagsvarianter til vores kunder”. Og Martin fortsætter: ”Kunderne skal gerne opleve at vi har et stort udvalg og kan dække de fleste behov inden for vin, og vi får flere agenturer løbende. Senest har vi fået et stort og virkelig lækkert agentur fra Argentina, som vi er meget stolte af og som vi har store forventninger til”.

Men ud over alt vores vin, så har vi også udvidet vores sortiment meget på eksempelvis gin, rom og spiritus generelt, såvel som et stort udvalg af special øl. ”Det er vigtigt, at kunderne oplever at vi ikke KUN er en vinbutik, men er en butik, hvor man også kan finde nye og spændende produkter, som OliveOlier, Chokolade, Lakrids by Bulow, Skumfiduser fra The Mallows osv. Vi kan nemlig lave en masse lækre værtindegaver, kurve og tilbyder altid at pakke det pænt og indbydende ind for vores kunder”, siger Martin.


”Butikken er også genstand for flere og flere arrangementer, hvor man kan tilmelde sig til diverse smagninger af vin, gin, rom og andre smagninger. Vi oplever at der lokalt er en enorm interesse for disse smagninger”, siger Martin. ”Vi vil gerne være kendt for at være et samlingspunkt for venner og bekendte, som vil ha’ en hyggelig og lærerig smagsoplevelse sammen, uden at man skal køre langt efter det. Vi er i gåafstand for de fleste af kommunens beboere.


Slutligt så har vi også fået et fint samarbejde med flere af de lokale virksomheder, lige som vi støtter den lokale sport ved at være medlem af Team Solrød, såvel som at vi har støttet mange lokale initiativer som Støt Brysterne kampagnen lokalt, og støtter Solrød FC Kvindesenior såvel som Herresenior, vi vil gerne bidrage til aktiviteter og oplevelser i kommunen, slutter Martin Jensen.


Flere artikler

Fotoudstilling med Solrød Fotoklub

03-12-2020
Traditionen tro udstiller Solrød Fotoklub i december måned nogle af de mange fotografier, som klubbens medlemmer har taget i årenes løb.

Flere børnefamilier kan se frem til Julehjælp

03-12-2020
13.395.392,50 kroner blev indsamlet på blot en time, da Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet sammen med en række kampklare erhvervspaneler landet rundt samlede ind til årets Julehjælp. Dagens indsats har stor betydning for, hvor mange af de godt 15.069 ansøgere Dansk Folkehjælp kan tilbyde hjælp til en god jul.

Julekoncert med Den Syngende Konsul

30-11-2020
Onsdag d. 9. december kl. 14 giver Jørgens Ledstrup alias Den Syngende Konsul julekoncert i Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Stort virtuelt ’Ung til Ung’ arrangement gik over al forventning

30-11-2020
Ungdommens UddannelseVejledning i Køge er blevet nød til at sadle om, når det omhandler inspirationsarrangementer for folkeskolens 8., 9. og 10. klasser. Dette for at eleverne stadig kan få udbredt deres perspektiv, inden de vælger deres vej videre på ungdomsuddannelser efter folkeskolen. Corona har sendt dem ud i et kvantespring af en udvikling mod at afholde virtuelle arrangementer. "En kombination af vores dygtige IT medarbejder og skolevejledernes idérighed og omstillingsparathed, har gjort at vi allerede nu har afholdt 3 virtuelle arrangementer og har lært at holde af det." Fortæller Mai Rose Kristiansen, leder af Ungdommens Uddannelsesvejledning i Køge.

Rekordmange børnefamilier søger Julehjælp – og coronakrisen er en afgørende forklaring

30-11-2020
Op mod 15.000 børnefamilier forventes at søge om Julehjælp i 2020, hvilket vil være en stigning i forhold til sidste år, hvor 14.600 familier søgte om hjælp. Hele 46 % af ansøgerne angiver, at krisen yderligere har forværret deres økonomiske situation, mens 4,5 % er blevet arbejdsløse på grund af krisen.

Solrød Opera Året Julekoncert 2020

30-11-2020
Solrød Operas årlige smukke og festlige julekoncert, finder sted tirsdag den 8. december kl. 19.

BEDRE OG FLERE IDRÆTSFACILITETER

26-11-2020
VENSTRE HAR EN AMBITION OM AT FORBEDRE OG UDBYGGE IDRÆTSFACILITETERNE I SOLRØD KOMMUNE. FOR AT TAGE TEMPERATUREN HAR JEG KIGGET LIDT PÅ TALLENE FOR AT SE, HVAD DER ER GJORT DE SENESTE ÅR, OG HVAD DER ER PLANLAGT TIL AT SKE DE KOMMENDE ÅR.

VIRTUELT ÅBENT HUS 2021

26-11-2020
Solrød Gymnasium holder VIRTUELT Åbent Hus onsdag den 20.1.2021. Vi sørger for at sikre, at du som uddannelsessøgende får samme grundige oplevelse af skolen, som andre unge har fået før dig gennem årene. For dit vedkommende slipper du for at køre ud i vinterkulden. For vores vedkommende står vi klar på skolen til at vise dig alt virtuelt via links.

Julemusik og julegodter i Solrød Center

26-11-2020
I december hygger vi ned kendte juletoner fra trioen De Bøjede Søm. I år har de en nissepige med på udvalgte dage, som deler godteposer ud til børnene.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online