Bølgen bliver til Børnenes Idrætshus

17. september 2020

Daginstitutionen Bølgen Vuggestue og Børnehave i Solrød Kommune sætter spot på institutionens udvikling til idrætsinstitution og skifter navn til Børnenes Idrætshus.

Nu kommer der endnu mere fokus på hop og spring i dagligdagen for de mange glade børn i daginstitutionen Bølgen Vuggestue og Børnehave i Solrød Kommune. Gennem halvandet år har daginstitutionen nemlig gennemgået en forløb, som gør, at institutionen nu har fået en idrætscertificering, som bringer endnu mere bevægelse og fokus på sunde vaner ind i hverdagen med børnene.

Det betyder også, at Bølgen Vuggestue og Børnehave fra den 14. september 2020 skiftede navn til Børnenes Idrætshus. 


”Vi ønsker med vores nye navn, at signalere vores profil klart og tydeligt til nuværende og kommende forældre – man skal ikke være i tvivl om vores pædagogiske fokus i hverdagen, når man vælger at skrive sit barn op i Børnenes Idrætshus,” siger institutionsleder Britt Bauer Kortegaard.

Hun fortæller samtidig, at daginstitutionen gennem de sidste to et halt år har gennemgået en gennemgribende forandring, da institutionen er blevet noget nær dobbelt så stor som tidligere – både i forhold til bygninger, børn og medarbejdere, og at det også er den proces, der har sat skub i institutionens særlige fokus på idræt.

Navnet ’Børnenes Idrætshus’ er fundet efter input og dialog med forældre og personale, som gerne ville have et nyt navn, der tydeligt signalerer daginstitutionens fokus på idræt.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Udfordring med at signere opgaver i MitSygefravær

03-12-2020
Der er i øjeblikket en udfordring med at signere opgaver i selvbetjeningsløsningen MitSygefravær.

Digitalt borgermøde om biogas var et trækplaster

03-12-2020
Der var stor spørgelyst fra borgere i chatten, da Solrød Kommune afholdt kommunens første digitale borgermøde, som mange havde valgt at klikke ind på.

Dansk Industris erhvervs klimaundersøgelse: Erhvervsklimaet i Solrød Kommune er forbedret for 4 år i træk

03-12-2020
DI´s undersøgelse giver hvert år inspiration til at styrke vores indsatser over for det lokale erhvervsliv, men det, der virkelig tæller, er vores nære og konstruktive dialog med virksomhederne, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Velkommen til ny leder af UngSolrød

03-12-2020
Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Rasmus Blichfeldt som den nye leder af UngSolrød. Rasmus var en del af et stærkt ansøgerfelt, hvor 33 ansøgere viste interesse for UngSolrød.

Her kan du se det digitale borgermøde

30-11-2020
Her kan du se et livestream fra borgermødet om biogasanlæg ved Åmarken mandag den 30. november 2020 kl. 17-18.30. Du kan tilmelde dig chat-funktionen på denne side, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Chatten åbner, når der er spørgetid kl. 17.30.

Tricktyve forsøger at narre ældre borgere

30-11-2020
I weekenden er flere ældre borgere blevet ringet op af tricktyve, som udgiver sig for at være fx Yousee eller et forsikringsselskab.

Spørgsmål og svar om lokalplanforslag til muligt nyt biogasanlæg

26-11-2020
I dette spørgsmål/svar-ark gennemgår vi de mest stillede spørgsmål i forbindelse med lokalplanforslaget.

Her kan du se og høre byrådsmødet

26-11-2020
På grund af stigende corona-smittetal i Solrød Kommune blev byrådsmødet mandag den 23. november afholdt digitalt.

Tilfældigheder førte til etableringen af succesfuld Solrød-virksomhed

26-11-2020
Nordic2care, der sælger mobile luftrensere, bød borgmester Niels Hörup indenfor til en snak om virksomhedens tilblivelse og en rundtur i domicilet på Lerbækej i Solrød Strand.

Nu begynder anden del af sikringen af Solrød Kommunes kyststrækning

26-11-2020
Byrådet har godkendt næste del af den plan, der skal sikre borgerne langs med kysten mod oversvømmelser, og planen sendes nu i høring hos flere end 950 borgere.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online