Birthe Kjær-koncert spredte glæde på Christians Have

14. september 2020

Torsdag eftermiddag fik den danske sangerinde beboerne på Plejecenter Christians Have op af stolen til liveoptræden med velkendte toner.

Birthe Kjær lagde torsdag eftermiddag vejen forbi Plejecenter Christian Have, hvor hun optrådte med en ud af to koncerter, hvor den næste finder sted fredag eftermiddag. Med velsprittede hænder, værnemidler og corona-retningslinjer sang beboerne på Christians Have lystigt med på de ikoniske og velkendte toner fra den danske sangerinde. Coronavirus har sat en stopper for de festlige aktiviteter på plejecenteret, så derfor vakte koncerten stor begejstring hos beboerne, som havde set frem til dagen.


Under den 45 minutter lange udendørskoncert på parkeringspladsen foran plejecenteret sang Birthe Kjær et stort udvalg af hendes mest kendte sange bl.a. ”Den knaldrøde gummibåd” og ”Sommer og sol”. De velkendte toner fik flere af beboerne til at rejse sig og danse med.

For at sikre at alle beboere kan nyde godt af den folkekære sangerindes koncert samtidig med, at alle retningslinjer i forhold til coronavirus bliver overholdt, afholder plejecenteret to koncerter både for den private og kommunale del af Christians Have. Torsdag var koncerten for beboerne på Altiden og Rehabilitering, mens beboerne på resten af plejecenter får oplevelsen fredag eftermiddag.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Vil du gøre en forskel for blinde og svagtseende?

24-09-2020
Solrød Greve Lydavis mangler frivillige indlæsere

Barselscafé med Babymassage

24-09-2020
Invitation til barselscafé med babymassage

Kom og hør om arbejdet som dagplejer

24-09-2020
Overvejer du at blive dagplejer? Så kan du nu kigge forbi dagplejekontoret og høre nærmere.

Har du brug for hjælp og støtte i din sorg?

24-09-2020
Er du over 65 år, og har du mistet din ægtefælle eller samlever? Så tilbyder Solrød kommune dig nu at deltage i en støttegruppe med ligestillede. Er du over 65 år og har mistet andre, som er tæt på dig, så tilbyder Solrød Kommune dig en eller flere sorgstøttesamtaler.

F for Får workshop

21-09-2020
F for Får dag Lørdag d. 10. oktober

Et flertal i Solrød Byråd har aftalt budgettet for 2021-2024

21-09-2020
Fem partier, der repræsenterer 16 ud af 19 byrådsmedlemmer, har indgået en budgetaftale, som sikrer Solrød Kommunes vækst og udvikling samtidig med, at det nuværende serviceniveau kan fortsætte. Hele budgetaftalen kan læses på Solrød Kommunes hjemmeside.

Borgmester om corona-smittestigning: Det er nu, vi skal være særligt opmærksomme på at passe på hinanden

21-09-2020
Der er 8 nye smittede borgere inden for de sidste 7 dage i Solrød Kommune, og det betyder, at der nu statistisk set er 34 smittede borgere per 100.000 borgere i Solrød Kommune. Det er nu, vi skal være særligt opmærksomme på at holde fast i de gode vaner om god håndhygiejne og afstand, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Renovering af rundkørsel

17-09-2020
Stort og kompliceret renoverings arbejde på strandvejens rundkørsel ved Cementvej og Gammel Køgevej.

Borgmesterbesøg med plast på dagsordenen

17-09-2020
Ifølge Jens Thor Hansen, adm. direktør hos Solrød Strand-virksomheden Engel Danmark, er plastindustrien for mange blevet den helt store synder i miljødebatten. Han mener dog, at virkeligheden er noget mere nuanceret. Dette emne blev omdrejningspunktet, da borgmester Niels Hörup besøgte den lokale virksomhed.

Bølgen bliver til Børnenes Idrætshus

17-09-2020
Daginstitutionen Bølgen Vuggestue og Børnehave i Solrød Kommune sætter spot på institutionens udvikling til idrætsinstitution og skifter navn til Børnenes Idrætshus.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online