Borgmester: Vi følger corona-situationen tæt

10. september 2020

Vi har fortsat fuldt fokus på at passe godt på både borgerne og os selv, lyder budskabet fra borgmester Niels Hörup.

Imens København og omegnskommunerne lige nu har stigende smittetal, har Solrød Kommune over et stykke tid ligget stabilt på 2-4 nye smittede borgere inden for syv dage. De få antal nye smittede borgere får dog ikke Solrød Kommune til at hvile på laurbærerne, fortæller borgmester Niels Hörup.  

”Vi har langt fra set det sidste til Covid-19, og vi følger naturligvis situationen meget nøje. Samtidig er vores medarbejdere fortsat knivskarpe på de sundhedsmæssige sikkerhedsforanstaltninger, og vi har fuldt fokus på at passe godt på både borgerne og os selv – vi passer på hinanden,” siger Niels Hörup.


Han opfordrer samtidig alle til fortsat at tage sundhedsmyndighedernes corona-retningslinjer alvorligt.

”Vi har hørt det så mange gange nu, men det er fortsat ualmindelig vigtigt, at vi minder hinanden om, at vi holder de gode og nødvendige vaner med at vaske hænder, spritte af, hoste i ærmet og holde afstand. Vi skal hele tiden huske på, at vi hver især har et ansvar for at gøre vores for at mindske smitten,” siger borgmesteren.

Solrød Kommune anbefaler, at borgerne ud over at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer også downloader myndighedernes smitte | stop-app, som hjælper myndighederne med smitteopsporing. App’en kan hentes på www.smittestop.dk

Du kan følge med i de aktuelle smittetal på Statens Serum Instituts hjemmeside

Kilde: Solrød Kommune 


Flere artikler

Vil du gøre en forskel for blinde og svagtseende?

24-09-2020
Solrød Greve Lydavis mangler frivillige indlæsere

Barselscafé med Babymassage

24-09-2020
Invitation til barselscafé med babymassage

Kom og hør om arbejdet som dagplejer

24-09-2020
Overvejer du at blive dagplejer? Så kan du nu kigge forbi dagplejekontoret og høre nærmere.

Har du brug for hjælp og støtte i din sorg?

24-09-2020
Er du over 65 år, og har du mistet din ægtefælle eller samlever? Så tilbyder Solrød kommune dig nu at deltage i en støttegruppe med ligestillede. Er du over 65 år og har mistet andre, som er tæt på dig, så tilbyder Solrød Kommune dig en eller flere sorgstøttesamtaler.

F for Får workshop

21-09-2020
F for Får dag Lørdag d. 10. oktober

Et flertal i Solrød Byråd har aftalt budgettet for 2021-2024

21-09-2020
Fem partier, der repræsenterer 16 ud af 19 byrådsmedlemmer, har indgået en budgetaftale, som sikrer Solrød Kommunes vækst og udvikling samtidig med, at det nuværende serviceniveau kan fortsætte. Hele budgetaftalen kan læses på Solrød Kommunes hjemmeside.

Borgmester om corona-smittestigning: Det er nu, vi skal være særligt opmærksomme på at passe på hinanden

21-09-2020
Der er 8 nye smittede borgere inden for de sidste 7 dage i Solrød Kommune, og det betyder, at der nu statistisk set er 34 smittede borgere per 100.000 borgere i Solrød Kommune. Det er nu, vi skal være særligt opmærksomme på at holde fast i de gode vaner om god håndhygiejne og afstand, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Renovering af rundkørsel

17-09-2020
Stort og kompliceret renoverings arbejde på strandvejens rundkørsel ved Cementvej og Gammel Køgevej.

Borgmesterbesøg med plast på dagsordenen

17-09-2020
Ifølge Jens Thor Hansen, adm. direktør hos Solrød Strand-virksomheden Engel Danmark, er plastindustrien for mange blevet den helt store synder i miljødebatten. Han mener dog, at virkeligheden er noget mere nuanceret. Dette emne blev omdrejningspunktet, da borgmester Niels Hörup besøgte den lokale virksomhed.

Bølgen bliver til Børnenes Idrætshus

17-09-2020
Daginstitutionen Bølgen Vuggestue og Børnehave i Solrød Kommune sætter spot på institutionens udvikling til idrætsinstitution og skifter navn til Børnenes Idrætshus.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online