Ekstra corona-projekter for 26,7 mio. kr. er godt på vej

10. september 2020

Flere af de ekstra corona-projekter, som byrådet satte i gang tidligere på året for at hjælpe virksomheder og beskæftigelse på vej under coronakrisen, er afsluttet, og andre er rigtig godt undervejs.

Nyt gulv i Munkekærhallen, omfattende renovering af Uglegårdsskolen, nye brandalarmeringsanlæg flere steder i kommunen og nyt fodgængerfelt ved en af vejene nær Solrød Center – listen over de ekstra corona-anlægsprojekter, som byrådet tidligere på året valgte at sætte i gang for at holde hånden under dansk økonomi og beskæftigelse, er lang.

Der er således sat ekstra anlægsprojekter i gang i år for ikke færre end 26.750.000 kr., og flere af projekterne er allerede afsluttet, og andre er rigtig godt på vej. Det fik byrådet en orientering om på byrådsmødet den 7. september 2020.


”Med ekstra anlægsprojekter i år for 26,7 mio. kr. har vi været med til at give dansk erhvervsliv en meget tiltrængt saltvandsindsprøjtning. Mange virksomheder og lønmodtagere har været og er fortsat voldsomt påvirket af coronapandemien, og vi var i byrådet slet ikke i tvivl om, at vi naturligvis skulle forsøge at hjælpe ved at sætte ekstra skub i både planlagte og nye anlægsprojekter,” siger borgmester Niels Hörup, der samtidig glæder sig over, at de mange ekstra og fremrykkede anlægsprojekter i høj grad er til glæde og gavn for Solrødborgerne.

Muligheden for at fremrykke anlægsinvesteringer har rod i en aftale mellem regeringen og KL om, at kommunerne sættes fri af den aftalte anlægsramme for 2020. Aftalen omhandler anlægsopgaver, der hurtigt kan sættes i gang, og som kan afsluttes i år.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Vil du gøre en forskel for blinde og svagtseende?

24-09-2020
Solrød Greve Lydavis mangler frivillige indlæsere

Barselscafé med Babymassage

24-09-2020
Invitation til barselscafé med babymassage

Kom og hør om arbejdet som dagplejer

24-09-2020
Overvejer du at blive dagplejer? Så kan du nu kigge forbi dagplejekontoret og høre nærmere.

Har du brug for hjælp og støtte i din sorg?

24-09-2020
Er du over 65 år, og har du mistet din ægtefælle eller samlever? Så tilbyder Solrød kommune dig nu at deltage i en støttegruppe med ligestillede. Er du over 65 år og har mistet andre, som er tæt på dig, så tilbyder Solrød Kommune dig en eller flere sorgstøttesamtaler.

F for Får workshop

21-09-2020
F for Får dag Lørdag d. 10. oktober

Et flertal i Solrød Byråd har aftalt budgettet for 2021-2024

21-09-2020
Fem partier, der repræsenterer 16 ud af 19 byrådsmedlemmer, har indgået en budgetaftale, som sikrer Solrød Kommunes vækst og udvikling samtidig med, at det nuværende serviceniveau kan fortsætte. Hele budgetaftalen kan læses på Solrød Kommunes hjemmeside.

Borgmester om corona-smittestigning: Det er nu, vi skal være særligt opmærksomme på at passe på hinanden

21-09-2020
Der er 8 nye smittede borgere inden for de sidste 7 dage i Solrød Kommune, og det betyder, at der nu statistisk set er 34 smittede borgere per 100.000 borgere i Solrød Kommune. Det er nu, vi skal være særligt opmærksomme på at holde fast i de gode vaner om god håndhygiejne og afstand, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Renovering af rundkørsel

17-09-2020
Stort og kompliceret renoverings arbejde på strandvejens rundkørsel ved Cementvej og Gammel Køgevej.

Borgmesterbesøg med plast på dagsordenen

17-09-2020
Ifølge Jens Thor Hansen, adm. direktør hos Solrød Strand-virksomheden Engel Danmark, er plastindustrien for mange blevet den helt store synder i miljødebatten. Han mener dog, at virkeligheden er noget mere nuanceret. Dette emne blev omdrejningspunktet, da borgmester Niels Hörup besøgte den lokale virksomhed.

Bølgen bliver til Børnenes Idrætshus

17-09-2020
Daginstitutionen Bølgen Vuggestue og Børnehave i Solrød Kommune sætter spot på institutionens udvikling til idrætsinstitution og skifter navn til Børnenes Idrætshus.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online