Stor sejr til 50+ Mix holdet

24. august 2020

Solrød Tennis Klub – Veteran 50+ Mixholdet sikrer oprykning til 3. division efter storsejr i sidste runde på 7-1 mod Dragør.

Inden sidste runde lå Solrød på en 3. plads med samme pointtal som nr. 1 Hvalsø og nr. 2 Dragør. Nr. 4 B93 havde også en mulighed for at vinde puljen eller blive toer. En puljesejr vil betyde direkte oprykning samt finale om divisionsmesterskabet, mens en 2. plads ville sikre en oprykningskamp/nedrykningskamp mod et hold fra 3. division (nr. næstsidst i puljen).

Lørdag morgen kl. 9 startede  hjemmekampen mod Dragør. Her blev der sat 5 kampe i gang – 3 herre singler, damedoublen og anden herre double – på vores dejlige anlæg – de fleste af vores modstandere spiller selv på grus så en lille fordel her til Solrød. Efter den første runde stod det 4-1 til Solrød – desværre måtte en af Dragørs single spillere trække sig efter en fiberskade i låret men han fik hurtig behandling. Dragør stillede med 11 spillere til kampen så det fik ikke yderligere konsekvenser for efterfølgende kampe.I anden runde skulle der spilles en dame single, mix double og første herre double. De sidste 3 kampe blev også vundet og dermed storsejr med 7-1. Nu var vi sikre på en 2. plads og ihvertfald en oprykningskamp – men resultatet fra den anden kamp mellem Hvalsø – B93 kendte vi ikke. Resultatet indløb senere og heldigvis spillede de uafgjort 4-4 så vi var nu puljevinder efter en rigtig flot sæson med 3 sejre og en uafgjort holdkamp. Særligt vores damer har været suveræne med 7 og 8 sejre af 8 mulige. Så nu må vi se om vi allesammen kan følge med i 3. division i næste sæson.

Her & nu er næste udfordring finalen om divisionsmesterskabet, som spilles den 5. september på vores hjemmebane mod vinderen fra den anden pulje – Hjortekær.

Mange tennis hilsner fra den stolte holdleder / holdkaptajn Tommy Hjordt

Resultater kan findes under Holdkampe/Veteran 50+ MIX (4+2)

Forrest fra venstre Kirsten og Eva Wendt bagest fra venstre John Kristensen, Tommy Hjordt, Ole Carstensen, Per Nykjær, og Kenneth Roepstorff.

Kilde: Solrød Tennis Klub


Flere artikler

SSB mod Vendsyssel d. 3 december kl. 18:30 i SIC

26-11-2020
Badmintonligaen går nu ind i en afgørende fase. SSB ligger solidt på 2. pladsen, men holdet har 5 svære kampe tilbage i grundspillet.

Stor badminton weekend i vente for SSB's ungdomsspillere

26-11-2020
I weekenden d. 27.-30. november afholdes de traditonsrige Sjællandsmesterskaber for ungdomsspillere , hvor der dystes om medaljer i alle årgange og rækker, lige fra begyndere til elitespillere.

Nye Dan-grader i Sin-Sung

23-11-2020
Lørdag den 21/11 var Melanie Holm Møller og Nadia Melby oppe til Dan-graduering i OJD-Hallerne i Solrød.

Dans i Solrød Ballroom

19-11-2020
Solrød Ballroom har trods de svære vilkår under Corona tiden haft mange aktiviteter.

Havdrup Fodbold søger træner

16-11-2020
Da vi har stor medlemsfremgang på vores 2007-2009 årgang kunne holdet godt bruge en træner mere.

Endnu en gang rent bord!

16-11-2020
Før torsdag aftenens badmintonligakamp mod Gentofte var SSB´s ligahold fuld af selvtillid og optimisme efter 9-0 sejren over Odense på hjemmebane. Men Gentofte på udebane, hvor SSB generelt har haft det svært, var af en anden kaliber.

Storsejr til SSB mod Odense

12-11-2020
SSB´s badmintonliga mandskab gjorde rent bord med en 9-0 sejr. Holdet leverede en stabil indsats, hvor der dog stadig er plads til at løfte niveauet.

Storsejr til Solrøds seniorhold!

12-11-2020
Det unge mandskab i det nye klubtøj indtager nu en 4. plads i puljen i 3. division, efter en 6-0 sejr over Tølløse 1. Der var flere velspillede dueller og topspundne lækkerier.

SSB - ODENSE i badmintonligaen

05-11-2020
Så er der atter gang badmintonligaen, hvor SSB møder oprykkerne fra Odense. Kampen bliver spillet i Solrød Idrætscenter tirsdag d. 10. november kl. 18:30.

Seniorbordtennis med fokus på motion og samvær: Er du klubbens nye medlem?

05-11-2020
Det skal være sjovt at være sammen med andre, når der spilles seniorbordten-nis! Og det er, hvad bordtennisklubben Batman kan tilbyde. Klubbens med-lemmer, der er i alderen fra 65 til 89 år, holder til i Solrød Idrætscenter og mø-des tre gange om ugen for at motionere og have det hyggeligt sammen. Men klubben savner nye medlemmer, der kan være med til at øge aktiviteten og det sociale liv.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online