Havdrup Brugsforening har indkaldt til generalforsamling

10. august 2020

Havdrup Brugsforening har nu indkaldt til generalforsamling, tirsdag den 25. august klokken 19:00

Havdrup Brugsforening forsøger nu, med 4 måneders forsinkelse, at afholde den årlige generalforsamling. Oprindeligt var den planlagt til afvikling den 27. april, men grundet den daværende situation med Covid-19, måtte den udsættes på ubestemt tid.

Bestyrelsen havde planlagt foredrag om, ”kaffens gang fra plantage til kunde” og spisning med lækre ting fra vores delikattese og vinafdeling, en årlig begivenhed vi ser frem til og som medlemmerne støtter, med et fint fremmøde.

Havdrup Brugsforening har nu indkaldt til generalforsamling, tirsdag den 25. august klokken 19:00 i Butikkens lokaler. Medlemmer kan afhente billetter i kiosken.

Desværre bliver det noget minimalistisk i år, da vi ikke vil være arnested for smitte med Covid-19. Derfor bliver der ikke nogen form for servering eller foredrag, men udelukkende med dagsorden som beskrevet i vedtægterne.

Bestyrelsen opfordrer også til, at kun medlemmer møder op, selv om vedtægterne giver mulighed for at have en ledsager med, det skyldes udelukkende den plads der skal være til rådighed ved forsamlinger, stadig af hensyn til smitterisiko.

Vi håber at kunne tage revanche næste år, hvor bestyrelsen håber at kunne afvikle generalforsamlingen som vi plejer – måske med lidt ekstra lækkert til deltagerne.

Tonny Lauridsen
Formand for Havdrup Brugsforening


Flere artikler

SSG skifter formand

28-09-2020
På SSGs generalforsamling torsdag d. 17. september gik SSGs formand, Jens Bang Liebst, af efter eget ønske.

Brev til jer forældre

28-09-2020
Mange steder i landet bliver flere og flere igen smittet af corona. En stor del af dem er børn og unge i alderen 10-29 år. Den udvikling skal vi have stoppet.

En flot håndtering i en svær tid

28-09-2020
Det har været et turbulent år indtil nu og det ser desværre ikke ud til at lette foreløbigt, og derfor skal ros dælme falde, når ros er på sin plads.

Buster Filmfestival på Filmstriben

28-09-2020
I anledningen af Buster Filmfestival har vi samlet lidt lækkerier fra Filmstriben, der kan nydes derhjemme på sofaen.

Solrød Kunstforening udstiller i oktober

28-09-2020
Fernisering med Jazzmusik lørdag d. 3. oktober. kl. 11:00 til 13:00.

Onlinekursus: Få gratis hjælp til stresshåndtering

24-09-2020
Hvis du oplever begyndende tegn på stress eller psykisk mistrivsel, har du mulighed for at få hjælp ved at deltage i onlinekurset: Åben og Rolig Online.

Sangbar med Ninna Milner Juuls Jazztrio

24-09-2020
Sangbaren kan præsentere en Jazz koncert med en af de helt nyere gode Jazz navne, og samtidig præsentere hun en ny cd, der for nylig har haft debut. Cdén hedder ‘Treasures Of The Heart´. Koncerten bliver en blanding af kendte numre og musik fra hendes nye cd.

TirsdagsToner – fælles morgensang

24-09-2020
Solrød Bibliotek og Kulturhus inviterer sangglade borgere til fælles morgensang tirsdag d. 6. oktober kl. 9:00-10:00.

Sound of Glass - ny interaktiv lyd- og lysinstallation på Holmegaard Værk

24-09-2020
Oplev en magisk skov af stål og glas når udstillingen Sound of Glass åbner i Holmegaard-salen 1. oktober – 8. november 2020.

Socialdemokratiet er med i budgetaftalen for 2021

24-09-2020
Socialdemokratiet har indgået forlig med SF, HavdrupListen, Det Konservative Folkeparti og Venstre om budgettet for næste år. Aftalen har blik for fremtiden med et budget i balance uden serviceforringelser på den borgernære velfærd.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online