UngSolrød på sjov tur i Tivoli

6. august 2020

13 unge fra Solrød brugte onsdagen på vilde rutsjebaner i Tivoli sammen med UngSolrød.

Der var fart over feltet, da UngSolrød besøgte Tivolis haver i går. 13 glade unge fra kommunen var taget med til København og stod klar ved indgangen, da Tivoli åbnede dørene til endnu en solrig dag. Det første besøg var Dæmonen. Her var ingen kø, så man kunne let løbe direkte fra udgangen og ind og prøve den vilde tur igen.

De modige satte sig også i det Gyldne Tårn og nød udsigten fra toppen af København, inden de faldt ned igen i frit fald.


Frokosten blev nydt sammen på plænen i god stemning og i selskab med Tivolis smukke påfugle. Idyllen varede dog ikke længe, for bagefter gik deltagerne samlet i kø til radiobilerne og kæmpede i et nådesløst alle-mod-alle. Senere fik vi gevinst i Hyggehjulet og en drengegruppe kunne glad gå hjem med en stor slikpræmie fra Toms.

Turen til Tivoli er én af de mange aktiviteter, UngSolrød har arrangeret i løbet af sommeren. Med fællesskabet i centrum har unge fra Solrød Kommune kunne køre ræs i gokart, få et certifikat i stand-up paddleboard og havkajak, suse over vandet i Copenhagen Cablepark og klatre i trækronerne i Adventure Camp. Hver tirsdag og torsdag har Havdrup Ungdomsklub været åben for unge og om fredagen har Havdrup Hallen slået dørene op for Natsport.

Kilde: UngSolrød


Flere artikler

Onlinekursus: Få gratis hjælp til stresshåndtering

24-09-2020
Hvis du oplever begyndende tegn på stress eller psykisk mistrivsel, har du mulighed for at få hjælp ved at deltage i onlinekurset: Åben og Rolig Online.

Sangbar med Ninna Milner Juuls Jazztrio

24-09-2020
Sangbaren kan præsentere en Jazz koncert med en af de helt nyere gode Jazz navne, og samtidig præsentere hun en ny cd, der for nylig har haft debut. Cdén hedder ‘Treasures Of The Heart´. Koncerten bliver en blanding af kendte numre og musik fra hendes nye cd.

TirsdagsToner – fælles morgensang

24-09-2020
Solrød Bibliotek og Kulturhus inviterer sangglade borgere til fælles morgensang tirsdag d. 6. oktober kl. 9:00-10:00.

Sound of Glass - ny interaktiv lyd- og lysinstallation på Holmegaard Værk

24-09-2020
Oplev en magisk skov af stål og glas når udstillingen Sound of Glass åbner i Holmegaard-salen 1. oktober – 8. november 2020.

Socialdemokratiet er med i budgetaftalen for 2021

24-09-2020
Socialdemokratiet har indgået forlig med SF, HavdrupListen, Det Konservative Folkeparti og Venstre om budgettet for næste år. Aftalen har blik for fremtiden med et budget i balance uden serviceforringelser på den borgernære velfærd.

Kalk, flint og fossiler

21-09-2020
Lørdag d. 26. sept. kan du komme på tur i Karlstrup Kalkgrav

BUDGETAFTALE 2021

21-09-2020
I 50 året for Solrød Kommunes jubilæum har vi i Venstre endnu engang medvirket konstruktivt til at udvikle vores dejlige kommune. Med budgetaftalen søndag eftermiddag skabes nye muligheder for hver enkelt borger og for vores lokale fællesskab.

CS:GO (E-SPORT FOR PIGER)

21-09-2020
Er CS:GO en drengesport? Nej! Faktisk er der mange piger, der er vildt gode til e-sport. Dette hold er kun for piger. Her spiller vi CS:GO og hjælper hinanden til at blive bedre. Du bliver en del af et hyggeligt og ambitiøst hold.

Raketværksted og stjernefortællinger

21-09-2020
Vi skal helt ud i rummet, når stjerneguiden fra Brorfelde Observatorium kommer på besøg. Vi skal lærer om stjernehimlen, og om hvordan man selv kan observere himmelobjekter, som galakser og stjernehobe.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online