40 års tro tjeneste på Munkekærskolen blev fejret

6. august 2020

Dorte Wiese blev i dag fejret af hendes kollegaer på Munkekærskolen i anledningen af hendes 40 års jubilæum på skolen.

I dag fejrede Munkekærskolen 40 års jubilæum for Dorte Wiese. Et sted, hvor hun altid har gået glad og smilende på arbejde de sidste fire årtier. I dagens anledning modtog hun dronningens fortjenstmedaljen i sølv for 40 års tro tjeneste, som blev overrakt af borgmester Niels Hörup.


Dorte har trods hendes lange karriere konstant været på uddannelser og kurser, som har brugt i sin egenskab som dansklærer, læsevejleder og på skolens hjerte; biblioteket. Dortes kollegaer beskriver hende, som ærekær og et menneske, som oplever stort følgeskab hos alle omkring sig. Hun inspirerer både lærere og ledere, og med hendes gode humør og store faglighed oplever man udvikling blot ved at samarbejde med hende. Hendes kollegaer beskriver hende som en inspiration og rollemodel for alle på Munkekærskolen.

”Dorte har sat store aftryk på Munkekærsolen, og når hun den 28. august 2020 går på pension, vil der mangle noget på skolen. Men vi tror, at hendes arbejdsomhed og engagement vil leve videre i de mennesker, der har ladet sig inspirere af Dorte de sidste mange år. Dorte er indbegrebet af Munkekærskolens særlig ånd. Vi er helt dybt inde fra vores hjerter stolte af, at hun har været og er på netop vores skole,” siger skoleleder Carsten Hansen.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Onlinekursus: Få gratis hjælp til stresshåndtering

24-09-2020
Hvis du oplever begyndende tegn på stress eller psykisk mistrivsel, har du mulighed for at få hjælp ved at deltage i onlinekurset: Åben og Rolig Online.

Sangbar med Ninna Milner Juuls Jazztrio

24-09-2020
Sangbaren kan præsentere en Jazz koncert med en af de helt nyere gode Jazz navne, og samtidig præsentere hun en ny cd, der for nylig har haft debut. Cdén hedder ‘Treasures Of The Heart´. Koncerten bliver en blanding af kendte numre og musik fra hendes nye cd.

TirsdagsToner – fælles morgensang

24-09-2020
Solrød Bibliotek og Kulturhus inviterer sangglade borgere til fælles morgensang tirsdag d. 6. oktober kl. 9:00-10:00.

Sound of Glass - ny interaktiv lyd- og lysinstallation på Holmegaard Værk

24-09-2020
Oplev en magisk skov af stål og glas når udstillingen Sound of Glass åbner i Holmegaard-salen 1. oktober – 8. november 2020.

Socialdemokratiet er med i budgetaftalen for 2021

24-09-2020
Socialdemokratiet har indgået forlig med SF, HavdrupListen, Det Konservative Folkeparti og Venstre om budgettet for næste år. Aftalen har blik for fremtiden med et budget i balance uden serviceforringelser på den borgernære velfærd.

Kalk, flint og fossiler

21-09-2020
Lørdag d. 26. sept. kan du komme på tur i Karlstrup Kalkgrav

BUDGETAFTALE 2021

21-09-2020
I 50 året for Solrød Kommunes jubilæum har vi i Venstre endnu engang medvirket konstruktivt til at udvikle vores dejlige kommune. Med budgetaftalen søndag eftermiddag skabes nye muligheder for hver enkelt borger og for vores lokale fællesskab.

CS:GO (E-SPORT FOR PIGER)

21-09-2020
Er CS:GO en drengesport? Nej! Faktisk er der mange piger, der er vildt gode til e-sport. Dette hold er kun for piger. Her spiller vi CS:GO og hjælper hinanden til at blive bedre. Du bliver en del af et hyggeligt og ambitiøst hold.

Raketværksted og stjernefortællinger

21-09-2020
Vi skal helt ud i rummet, når stjerneguiden fra Brorfelde Observatorium kommer på besøg. Vi skal lærer om stjernehimlen, og om hvordan man selv kan observere himmelobjekter, som galakser og stjernehobe.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online