God bedring til Prinsen

3. august 2020


Prinsen holdt ferie på kongefamiliens vinslot, Château de Cayx, i Sydfrankrig, da han blev ramt af en blodprop fredag den 24. juli. Heldigvis er det lægernes vurdering, at Prins Joachim ikke får fysiske følger eller andre men som følge af blodproppen.

Hvert år bliver 12.000 danskere ramt af en blodprop eller en hjerneblødning. Fælles for dem alle er, at det er altafgørende, at man får hurtig behandling. Hurtig behandling kan forhindre varige skader og måske er det den hurtige reaktion, som har gjort udfaldet for Prins Joachim.

Prins Joachim kæmper i disse dage en kamp for at blive rask og komme sig efter blodproppen.

Det er ikke let og mine tanker går til Prins Joachim og hans familie.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for SocialdemokratietFlere artikler

Psykiatrien får et løft

07-09-2020
I de kommende år får psykiatrien et velfortjent løft

Vores velfærdssamfund svigter de svageste

31-08-2020
Der er et yndigt land - sådan lyder startsordene på vores smukke danske nationalsang. Men, hvor yndigt er vores velfærdssamfund egentlig? Vi kan alle blive enige om, at TV2-dokumentaren "plejehjemmene bag facaden" var hjerteskærende. De uhyrlige forhold, omsorgssvigt og pligtforsømmelse af værste skuffe. Ingen årsager eller forklaringer kan retfærdiggøre denne umenneskelig behandling!

En hjertelig tak til hele Solrød

20-08-2020
Vi har i Solrød kommune oplevet flere mindre lokale udbrud af Covid19 siden sygdommen for alvor blussede op i Danmark. Heldigvis har vi set, at virksomheder og borgere har hjulpet både det lokale samfund og Danmark som helhed ved hurtigt at hjælpe til med at få inddæmmet smittekæderne, hvorefter smittetrykket er faldet igen.

Bedre kollektiv transport i regionen

17-08-2020
Region Sjælland har i samarbejde med Movia igangsat et forsøg, så den kollektive trafik kan hamle op med privatbilismen

Et farligt stykke imellem Cementvej og børnenes favorit MacDonalds.

17-08-2020
Kære politikere. Min vej falder ofte forbi vejstykket imellem Tåstrupvejen og det nye Trylleskov kvarter. Nærmest ugentligt ser jeg bløde trafikanter og gående komme i farlige situationer i den smalle, og flere steder ikke eksisterende vejrabat ved motorvejsafkørslerne.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online