Forrygende børnefest i Solrød Kommune

30. juli 2020

Taget lettede og der blev både sunget med, danset og smidt håndtegn, da HipsomHap onsdag aften besøgte Solrød Bibliotek og Kulturhus. Aftenen blev indledt med fællesspisning, så børnefamilierne fik stillet sulten og alle var helt klar til at give den fuld gas, da koncerten startede.

HipsomHap består af rapperne Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad og gruppen laver HipHop for børn. Der er fuld skrald på, når de to rappere går på scenen og leverer et show, der tager udgangspunkt i børnenes eget univers. Til koncerten i Solrød havde gruppen fundet deres største hits frem.  Fri-for-mobberi-sangen ”Jeg er en liker”, der tager fat i digital mobning gav derfor pote, mens ”Min mor”, der handler om at have verdens sejeste mor også faldt i god jord. De to rappere sluttede aftenen med et par velvalgte ekstranumre og stillede op til både fotos og autografskrivning.


”Vi går altid efter at give børnefamilierne de bedste kulturtilbud, og derfor har vi været glade for at kunne byde velkommen til HipsomHap, der foruden at leverer en dansefest, også rammerne børnenes egen tone på en virkelig fed måde.

I år har børnefamilierne særligt brug for at få gode oplevelser sammen i lokalsamfundet og det har de virkelig fået i aften” udtaler Tania Rangstrup-Christensen, Solrød Bibliotek og Kulturhus.

 


Flere artikler

BEDRE OG FLERE IDRÆTSFACILITETER

26-11-2020
VENSTRE HAR EN AMBITION OM AT FORBEDRE OG UDBYGGE IDRÆTSFACILITETERNE I SOLRØD KOMMUNE. FOR AT TAGE TEMPERATUREN HAR JEG KIGGET LIDT PÅ TALLENE FOR AT SE, HVAD DER ER GJORT DE SENESTE ÅR, OG HVAD DER ER PLANLAGT TIL AT SKE DE KOMMENDE ÅR.

VIRTUELT ÅBENT HUS 2021

26-11-2020
Solrød Gymnasium holder VIRTUELT Åbent Hus onsdag den 20.1.2021. Vi sørger for at sikre, at du som uddannelsessøgende får samme grundige oplevelse af skolen, som andre unge har fået før dig gennem årene. For dit vedkommende slipper du for at køre ud i vinterkulden. For vores vedkommende står vi klar på skolen til at vise dig alt virtuelt via links.

Julemusik og julegodter i Solrød Center

26-11-2020
I december hygger vi ned kendte juletoner fra trioen De Bøjede Søm. I år har de en nissepige med på udvalgte dage, som deler godteposer ud til børnene.

Smitte på Uglegårdskolen i Solrød

23-11-2020
Desværre er der registreret et større antal smittede blandt elever og lærer på Uglegårdskolen, hvilket har resulteret i, at hele skolen er lukket ned i denne uge (48).

Juleworkshop med peberkagehuse

23-11-2020
Vi skruer op for julehyggen og inviterer børnefamilier til en kreativ formiddag, hvor vi bygger peberkagehuse af gamle mælkekartoner.

Kan du lide kunst?

23-11-2020
Se dig omkring i din egen by. Der er meget mere god kunst, end du tror i Solrød.

Anbefaling: Oplyst af Tara Westover

23-11-2020
Fabelagtig og opslugende selvbiografisk roman om Tara, som mod alles odds kommer på college efter en opvækst i en fattig mormon-familie i Idahos bjerge.

OK Benzin støtter Solrød Ballroom

19-11-2020
Solrød Ballroom har indgået en sponsoraftale med OK.

Mød Rotary i Solrød Center

19-11-2020
Traditionen tro får Solrød Center besøg af områdets lokale Rotary Club, som sælger glühwein, juledekorationer, æbleskiver og andre julegodter i julehuset ved rund Scene.

Få en tur i hestevognen

19-11-2020
Jul i Solrød Center er lige med hygge for hele familien! Kom f.eks. og få en gratis tur i hestevognen, som kører igennem centergaden.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online