Forrygende børnefest i Solrød Kommune

30. juli 2020

Taget lettede og der blev både sunget med, danset og smidt håndtegn, da HipsomHap onsdag aften besøgte Solrød Bibliotek og Kulturhus. Aftenen blev indledt med fællesspisning, så børnefamilierne fik stillet sulten og alle var helt klar til at give den fuld gas, da koncerten startede.

HipsomHap består af rapperne Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad og gruppen laver HipHop for børn. Der er fuld skrald på, når de to rappere går på scenen og leverer et show, der tager udgangspunkt i børnenes eget univers. Til koncerten i Solrød havde gruppen fundet deres største hits frem.  Fri-for-mobberi-sangen ”Jeg er en liker”, der tager fat i digital mobning gav derfor pote, mens ”Min mor”, der handler om at have verdens sejeste mor også faldt i god jord. De to rappere sluttede aftenen med et par velvalgte ekstranumre og stillede op til både fotos og autografskrivning.


”Vi går altid efter at give børnefamilierne de bedste kulturtilbud, og derfor har vi været glade for at kunne byde velkommen til HipsomHap, der foruden at leverer en dansefest, også rammerne børnenes egen tone på en virkelig fed måde.

I år har børnefamilierne særligt brug for at få gode oplevelser sammen i lokalsamfundet og det har de virkelig fået i aften” udtaler Tania Rangstrup-Christensen, Solrød Bibliotek og Kulturhus.

 


Flere artikler

UngSolrød på sjov tur i Tivoli

06-08-2020
13 unge fra Solrød brugte onsdagen på vilde rutsjebaner i Tivoli sammen med UngSolrød.

Rejs med Filmstriben - Turen går til Island

06-08-2020
Du behøver ikke forlade landet for at opleve alverdens eventyr. Giv dig i kast med Filmstribens vidunderlige univers, og opdag fremmede kroge af verden du ellers ikke ville få at se.

40 års tro tjeneste på Munkekærskolen blev fejret

06-08-2020
Dorte Wiese blev i dag fejret af hendes kollegaer på Munkekærskolen i anledningen af hendes 40 års jubilæum på skolen.

Stand-up aften i Solrød Bio

03-08-2020
Den lokale komiker Oliver Ljunggren har allieret sig med de 2 meget dygtige entertainere Jakob Svendsen og Mortenn. Denne sjove trio gæster Solrød Bio fredag d. 14. august.

Solrød Opera udendørs koncert

03-08-2020
Udendørs koncert med jazzbandet Catpack og fællessang under ledelse af Dorthe Elsebet og Lars Grangaard. Med håndsprit og glæde.

Tapas, sangria og spansk stemning i Solrød Center

03-08-2020
Lørdag 8. august kl. 12-15 afslutter vi vores Costa Del Sol(Rød) tema. Kom og vær med til en eftermiddag, fyldt med sydens stemning. Der serveres tapas, sangria og meget mere fra teltene i området ved Ny Rund Scene.

Flot fernisering på biblioteket

03-08-2020
Til trods for det flotte sommervejr dukkede der en god forsamling kunstinteresserede op til akvarelgruppens fernisering på Solrød Bibliotek lørdag d. 1. august.

Solrød Tennis Klub klar til nye baner

03-08-2020
Så er hallen gjort klar til at HP Tennisanlæg Aps kan komme på mandag og lægge nye baner.

Bliv klogere på dit barns motorik

30-07-2020
Motorikken har stor betydning for dit barnets udvikling helt fra det bliver født.

’Duel’ om kunst

30-07-2020
Mette Rishøj og Hanne Ravn Hermansen, begge spændende billedkunstnere fra København, viser gennem egne og andres kunstværker, hvad der gør kunstens verden både spændende og forskellig.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online