Udenlandske butikstyve – Ølbycenter og Ølsemaglevej

13. juli 2020

Kl. 10:16 standsede personalet i Super Brugsen i Ølsemagle en litauisk mand, som havde taget en spegepølse til 77,95 uden at betale.

Den 30-årige mand var gået forbi kassen uden at betale, og blev ført tilbage til forretningen, hvor politiet blev tilkaldt. Politiet kom frem, anholdt og sigtede den 30-årige for butikstyveri. Han blev taget med til stationen til afhøring med tolk. Han erkendte forholdet, og sagen blev afgjort med en straksbøde, som den sigtede vedtog, hvorefter han blev løsladt.

Kl. 19:52 blev to mænd fra Litauen tilbageholdt i Netto i Ølbycenter, hvor de havde stjålet kolonialvarer for 720 kr. De to mænd havde taget varerne ned i nogle medbragte tasker og i deres lommer, hvorefter de gik igennem kasselinjen uden at betale. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de to mænd blev anholdt og sigtet for butikstyveri i forening. Den ene mand var den samme 30-årige mand, som tidligere på dagen fik en straksbøde for tyveriet i Super Brugsen, den anden en 34-årig mand fra Litauen. De to mænd blev foruden kosterne fra Netto fundet i besiddelse af barberblade, tandbørste og parfume. De erkendte at have stjålet varerne, men det lykkedes ikke for politiet at opklare, hvorfra disse ting var stjålet. Begge mænd blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Sagen blev afgjort med en straksbøde, som de betalte på stedet. De fik herefter lov at gå, da der ikke var grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.
Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra søndag 12/07 til mandag 13/07.


Flere artikler

For høj fart udløser kørselsforbud til ny bilist – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

13-05-2021
Kl. 20:31 kørte en færdselsbetjent på Køge Bugt Motorvejen ved Solrød Strand, hvor en bilist blev målt til at køre 170 km/t i en 110 km zone.

Bilist frakendt førerretten fik taget bilen – Mosevej, Solrød Strand

10-05-2021
Kl. 17:45 bemærkede en patrulje en personbil, som kørte ad Mosevej og ind på parkeringspladsen ved Solrød Centret.

Narkobilist stak af - men fundet af hundepatrulje – Køge Bugt Motorvejen, Greve

10-05-2021
Kl. 17:18 stak en færdselsbetjent politiets stop-skilt – bedre kendt som "slikkepinden" ud af vinduet, for at få en bilist på Køge Bugt Motorvejen ved Greve til at standse i en rutinekontrol.

Narkokørsel i frakendelsestiden – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

10-05-2021
Kl. 10:52 blev en 28-årig mand fra Herfølge anholdt og sigtet for narkokørsel i bil på Køge Bugt Motorvejen i sydgående retning ved Solrød Strand.

Mange afvist til køre- eller teoriprøve på grund af manglende coronapas

10-05-2021
For at deltage ved teori- eller køreprøve er det krav, at man skal kunne fremvise et gyldigt coronapas. Desværre har Midt- og Vestsjællands Politi måtte afvise hele 42 elever, som var mødt op uden at kunne fremvise et gyldigt coronapas.

Fire mænd dømt for drabsforsøg på ung mand i Køge

06-05-2021
Fire mænd blev 4. maj idømt straffe på 14 eller 16 års fængsel for drabsforsøg ved at have afgivet skud mod en ung mand på Karlemosevej i Køge i januar 2020. Retten fandt strafforhøjelsesgrundene efter den såkaldte bandebestemmelse i straffeloven opfyldt, og alle blev også idømt opholdsforbud i 8 år i Køge by, når de bliver løsladt. Den ene af de dømte blev endvidere udvist for bestandigt af Danmark. Alle fire dømte har anket dommen.

Uro og uorden i kalkgrav – Højagervej, Solrød

06-05-2021
Kl. 14:16 fik politiet en henvendelse om, at flere ATVere eller knallerter kørte rundt i området ved kalkgraven, så køretøjerne var årsag til unødig støj fra området.

Narkobilist uden førerret – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

03-05-2021
Kl. 21:03 standsede færdselspolitiet en bilist i det sydgående spor på Køge Bugt Motorvejen mellem de to Solrød-afkørsler med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet.

Lastbilchauffør i kritisk tilstand efter uheld – Risbyholmvej, Havdrup

29-04-2021
Kl. 10:00 skete et solouheld på Risbyholmvej i Havdrup, Roskilde, da en lastbil af ukendte årsager ramte ind i et stort vejtræ med siden af førerhuset.

Færdselsuheld – Roskildevej, Solrød Strand

26-04-2021
Kl. 15:25 fik politiet anmeldelse om, at to bilister næsten var kørt frontalt sammen på Roskildevej ved Tranholmvej.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online