Graffitihærværk i elevator – Ølby Station, Ølby Center

2. juli 2020

Kl. 16:40 anmeldte en 54-årig kvinde fra Solrød, at hun kort forinden ville benytte elevatoren på Ølby Station sammen med sin 9-årige søn, for at komme op på perronen.

Elevatoren kom dog ikke ned, men anmelderen så at nogle drenge havde blokeret for døren på elevatoren, så den ikke kørte ned. Kvinden og hendes søn gik derfor op på perronen via trappen og så her, at en ung mand havde blokeret døren med en foldecykel. Kvinden til at påtale dette, og drengen cyklede på foldecyklen ned i den anden ende af perronen, hvor gruppen af unge opholdt sig. Elevatoren havde været udsat for graffiti, hvor der stod skrevet ”KMP ORALE 4660” med frisk hvid maling. Drengen cyklede kort efter forbi igen, hvor han kastede en coladåse i retning af mor og søn. Noget cola røg ud af dåsen og ramte sønnen. Kort efter kom toget, hvor kvinden og hendes søn steg på og kontaktede politiet.

Den unge mand beskrives som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 11-14 år, 165-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: maskerede sig med sin træningsjakke op over næse, Talte: Dansk, Iført: blå/sort træningsjakke med lynlås foran, Medbragte: foldecykel, sort

En patrulje blev sendt til Ølby Station, hvor de kørte en tur i området uden at finde frem til gruppen af drenge. Politiet foretog en undersøgelse af elevatoren og underrettede DSB om hærværket. Sagen efterforskes for at finde frem til den mistænkte gerningsmand til hærværket. Politiet har i den forbindelse indhentet overvågningsvideoen fra stationen. Vidner som har oplysninger omkring den beskrevne unge mand eller gruppen af drenge, som befandt sig på Ølby Station onsdag eftermiddag omkring kl. 16:30 bedes kontakte politiet. Borgere som bemærker graffiti med teksten: ”KMP ORALE 4660”, som er skrevet andre steder i Ølby og omegn, bedes ligeledes informere politiet på tlf. 114.
Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra onsdag 01/07 til torsdag 02/07.


Flere artikler

Defekt baglys afslørede ung biltyv – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

18-01-2021
Kl. 23:07 anmeldte en bilist via alarm 112, at en personbil kørte med defekt baglys ad Køge Bugt Motorvejen i sydlig retning.

Narkobilist uden førerret, men med skunk, anholdt efter biljagt – bil beslaglagt - Solrød / Greve / Vallensbæk

18-01-2021
Kl. 20:53 målte en videopatruljebil fra færdselspolitiet en personbil, der kørte i nordlig retning mod Køge Bugt Motorvejen ved Solrød, til at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 156 km/t, selv om højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t.

Bøde på over en halv million til chauffør og vognmand - Karlslunde

18-01-2021
Selvom Tungvognscenter Øst var på stor kontrol på Karlslunde Rasteplads onsdag eftermiddag, betød det ikke, at betjentene tog et hvil om torsdagen. Her blev en tyrkisk lastbil bragt til standsning samme sted, og det kan nu resultere i en samlet bøde på en halv million.

Lastbil fuld af fejl måtte blive holdende

14-01-2021
Tungvognscenter Øst ved Midt- og Vestsjællands Politi afholdt onsdag den 13. januar kontrol sammen med Færdselsstyrelsen, hvor især én dansk lastbil sprang i øjnene.

Narkokørsel uden kørekort – Vestre Grænsevej/Tåstrupvej, Solrød

14-01-2021
Kl. 17:56 standsede en patrulje en 20-årig mand fra Ishøj på Tåstrupvej ud for Vestre Grænsevej, hvor han kørte i en personbil, om han ikke havde generhvervet førerretten efter en tidligere frakendelse.

Kørsel uden førerret og falsk anklage – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

14-01-2021
Kl. 17:00 standsede politiet en bilist på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde.

Narkobilist – Karlslunde Rasteplads

14-01-2021
Kl. 20:47 målte en videobil en bilist til at køre 135 km/t i gennemsnit på Køge Bugt Motorvejen nordgående ved Karlslunde.

Narkobilist kørte hasarderet – Solrød

14-01-2021
Kl. 16:59 filmede politiets videobil en bilist i en kassebil, som kørte på Køge Bugt Motorvejen i sydgående retning ved Solrød Strand.

Patruljebil ramt af is fra lastbil

11-01-2021
Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne komme med en opfordring til især lastbilschauffører, men også til bilejere, om at få fjernet sne og is fra bilerne inden kørsel.

Slingrende spiritusbilist – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

11-01-2021
Kl. 21:52 fik politiet en anmeldelse om en bilist, der kørte slingrede ad motorvejen i sydlig retning.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online