Velkommen tilbage til det selvbetjente bibliotek!

25. juni 2020

Fra torsdag den 25. juni kan du igen benytte dig af det selvbetjente bibliotek. Der er nemlig kommet nye retningslinjer fra Kulturstyrelsen. Hvad betyder det for dig som bruger? Få svar på dine spørgsmål her.

  • Er I åbnet helt, som før coronaen?

Nej, ikke helt, men vi nærmer os. Du kan nu bruge det selvbetjente bibliotek og kulturhus, men vores førsteprioritet er at passe på vores borgere og på hinanden. Derfor skal du stadig tage hensyn til andre ved at holde 1 meters afstand, nyse og hoste i ærmet, og vaske eller spritte hænder ofte og grundigt.

  • Hvad er jeres åbningstider egentlig?

Biblioteket åbner med vores almindelige betjente åbningstid. Se vores betjente åbningstid her.

Der vil være åbent for selvbetjent bibliotek alle dage fra 7.00 – 22.00.


  • Hvilke forholdsregler har I taget i forhold til smittefaren?

Vi bevarer de ekstra sikkerhedsforanstaltninger, vi har indført ved genåbningen. Det vil sige, at husets personale følger alle officielle regler for afstand, hygiejne og hyppig rengøring af vores faciliteter. Kontaktpunkter vil fortsat være tydeligt markeret, og vi skilter tydeligt ved husets forskellige siddepladser og opholdssteder, så du kan se, hvor mange der må sidde. OBS! Vi opfordrer til, at du desinficerer siddepladsen før og efter brug. Du vil kunne finde sprit flere steder i huset til formålet.

  • Kan jeg bruge kulturhusets computere?

Ja, det kan du. 6 af husets PC’er er tilgængelige, og du kan også scanne, printe og kopiere. Vi har valgt ikke at gøre flere PC’er tilgængelige for at overholde afstandskravene, og for at begrænse smitte. Vær opmærksom på, at der kan opstå ventetid, da vi kun har åbnet for få PC’er. OBS! Sprit hænder før og efter.

  • Kan jeg lege med mit barn i Legelagunen?

Nej, desværre. Vi gør vores bedste for at passe på jer og hinanden. Ophold og leg i Legelagunen er desværre stadig ikke tilladt, fordi der er mange kontaktpunkter i legerummet, og det gør det svært at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi er ved at klargøre en sikker løsning. Hold øje med hjemmesiden og vores facebookside. Vi skriver ud, så snart Legelagunen åbner.

Kilde: Solrød Bibliotek


Flere artikler

Oplev det rige fugleliv ved Staunings Ø.

06-07-2020
Søndag d. 19. juli 2020 kl. 9.00 – 12.00

Danmarks største live-fest: NICKLAS SAHL, KATO, DREW og FOOL bliver en del af Grønnere Grøn

06-07-2020
I sidste uge udvidede Grønnere Grøn festen med en folkegave på 100 koncerter bestående af lokale og nye, lovende kunstnere, som man kan vinde og dermed sikre, at endnu flere kan være med til at skabe Danmarks største fest med livemusik den 25. juli.

PROJEKT S - Nyt syn på dig selv

06-07-2020
Vidste du godt at det er hjernens naturlige mekanisme, at fokusere på alt det der ikke fungerer? På denne workshop styrker UngSolrød dig i at flytte dit fokus til alt det der allerede fungerer!

Sæt dine reserveringer på pause henover ferien

06-07-2020
Er du på vej på ferie? Hvis du er skrevet op til en eller flere bøger, kan du sætte dine reserveringer på pause, så du ikke går glip af bogen og mister din plads i køen. Se med her.

Vi maler, fordi vi ikke kan lade være

06-07-2020
Akvarelkunstnerne fra Solrød Kunstforening udtrykker netop nu livsglæde med farver og pensler i Galleriet.

Grønnere Grøn udvides med mere end 100 koncerter

02-07-2020
Grøn Koncert er aflyst, men i stedet flytter Grønnere Grøn musikken hjem til danskerne i form af store live-navne som Mads Langer, Phlake og Medina. Nu udvides konceptet med mere end 100 koncerter med lokale og nye, lovende kunstnere, som man kan vinde. Dermed kan endnu flere være med til at skabe Danmarks største fest med livemusik den 25. juli.

Solrøds sommer-studenter 2020

02-07-2020
Solen og de splinternye studenterhuer stråler om kap i ugen op til årets sommerferie. De dugfriske STX- og HF-studenter fra Solrød Gymnasium fylder både på skolen og i bybilledet, og nu skal afslutningen af deres gymnasiale uddannelse fejres med maner.

Er du efterlyst som udeblevet fra fogedretten?

02-07-2020
Mange borgere i Midt- og Vestsjællands politikreds er efterlyste som udeblevne fra et retsmøde i fogedretten. De opfordres nu til at få deres mellemværende med fogedretten klaret snarest muligt.

Farlige studentervogne fik kørselsforbud

02-07-2020
Tungvognscenter Øst var i sidste uge rundt på hele Sjælland og Lolland-Falster for at tjekke studentervogne og eksamenskørsler med glade unge mennesker, der endelig fik lov at fejre sommerferien. For nogen endte dagen dog brat.

UngSolrød var på vandet

02-07-2020
I går var 8 unge fra UngSolrød på vandet. De blev undervist i Stand Up Paddle Board og I havkajak. I morgen tager de af sted igen og slutter af med et kursusbevis i SUP!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online