Ekstra puljepenge: Nu kommer der endnu mere sommersjov for børn og unge i Solrød Kommune

24. juni 2020

Solrød Kommune har modtaget knapt en mio. kr. fra Børne- og Undervisningsministeriet til ekstra sommerferieaktiviteter for kommunens børn og unge.

Sommerferien står for døren, og i år skal rigtig mange tilbringe de dejlige sommermåneder i Danmark på grund af COVID-19, og heldigvis er der masser af sjove aktiviteter på programmet for børn og unge i Solrød Kommune.

Som noget helt ekstraordinært har Solrød Kommune nemlig modtaget hele 962.000 kr. af Børne- og Undervisningsministeriet til at lave ekstra sommerferieaktiviteter for børn og unge, som både kan være faglige aktiviteter og fritidsaktiviteter med fokus på leg og læring. Pengene kan også bruges til fx deltagerbetaling for de børn og unge, der ikke har økonomi til at deltage i sommeraktiviteter.


Samtidig er det stadig muligt at deltage i en masse sjove aktiviteter i forbindelse med de sædvanlige Sjov Sommer-arrangementer, som allerede er blevet offentliggjort på www.solrod.dk.

De ekstra penge betyder bl.a., at kommunens SFO’er og klubtilbud løbende vil tilbyde ekstra aktiviteter for børn og unge henover sommeren og i starten af næste skoleår. Hold derfor øje med Solrød Kommunes hjemmeside, der løbende vil blive opdateret med arrangementer på siden ’Sommeraktiviteter for børn og unge 2020’, som ligger under kategorien ’Borger’ og fanen ’0-18 år’. 

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Sådan besøger du en beboer på Christians Have

02-07-2020
For at passe bedst muligt på beboerne på Plejecenter Christians Have opfordrer Solrød Kommune fortsat til, at besøg hovedsageligt foregår udendørs.

Skal du bygge restauranten ved Strandens Hus?

02-07-2020
Solrød Kommune søger en lejer, der har interessen og engagementet til at opføre en restaurant ved Strandens Hus.

Undgå badning efter større regnskyl

29-06-2020
Badning frarådes generelt 2-3 dage efter større regnskyl.

Nu kan du blive testet for COVID-19 i Solrød Kommune

29-06-2020
I uge 27 bliver der etableret et lokalt testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, der er beliggende i Solrød Center.

Badning frarådes ved Solrød Strandpark

25-06-2020
Den seneste analyse viser, at badevandet ikke lever op til kvalitetskravet.

Har du downloadet appen smitte|stop?

25-06-2020
Smitte|stop er en app, som hjælper med at stoppe spredningen af COVID-19 i Danmark.

Dansk Byggeri: Solrød er den mest erhvervsvenlige kommune på Sjælland

24-06-2020
Solrød Kommune får topkarakterer i både Dansk Byggeris undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed og i Solrød Kommunes egen undersøgelse af kommunens erhvervsindsats.

Nu er sidste del af det nye beredskab på plads

24-06-2020
Solrød Byråd har nu vedtaget en ny risikobaseret dimensionering for kommunens beredskab og har bl.a. besluttet at købe en vandtankvogn, der kommer til at indgå i den samlede vandforsyningsstrategi for de tre samarbejdskommuner Solrød, Køge og Stevns.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online