Skensved Gymnastik søger instruktører

22. juni 2020

Skensved Gymnastik søger instruktører til Far, Mor & Barn og Seniorholdet.

Far, Mor & Barn instruktør søges, mandage fra 16-17 (opsætning af bane kan ske ½ time før)

 

Vi søger en instruktør til Far, Mor & Barn holdet. Gerne en med erfaring eller kendskab til børne gymnastik, stimulering mv. dette er naturligvis et ønske, men ikke et krav. Det kan også være at du har gået til gymnastik med dit barn/børn i nogle år og derved har et godt kendskab til gymnastikverdenen. Vores erfaring siger at der er brug for en instruktør med fuld fokus på gymnaster og forælder, derfor søger vi en instruktør der ikke selv har barn/børn med på holdet.
Senior instruktør søges, onsdage fra 9-10 (og kaffe fra 10-11)

 

Vi søger en instruktør til vores seniorhold. Vi har haft holdet igennem mange år og her efterspørges en instruktør med fokus på og kendskab til ”god gammeldags gymnastik”. Der er ca. mellem 30-35 deltagende seniorer på holdet. 


Hvis det lyder som noget for dig, ser vi frem til at høre fra dig.

 

For mere info send mig en mail på: info@skensvedgymnastik.dk

 

På vegne af bestyresen

Tina Meyerdierks

 

Kilde: Skensved Gymnastik


Flere artikler

Gratis FitnessEvent i Havdrup

03-08-2020
Kom frisk til vores gratis FitnessEvent onsdag d. 12. august, hvor vi byder på 1/2 times smagsprøve på flere af vores voksenhold.

Sportsligt niveau på plads i SFC drenge ungdom

03-08-2020
Den sportslige planlægning og vores niveau er nu på plads i drenge ungdom og vi er klar til en spændende efterårssæson i Solrød FC.

SGF Dance Camp var en succes

03-08-2020
Så har SGF holdt Dance Camp for de 3-7 årige og det har været en succes!

Springcamp afsluttet pga. corona-smitte

03-08-2020
Solrød Gymnastikforening har desværre søndag måtte aflyse vores spring camp, da der desværre har været en deltager, der er blevet testet positiv for covid-19.

Soljump samler affald i Solrød

30-07-2020
Solrød Gymnastikforening samlede d. 7. juni henkastet affald rundt i Jersie, fra Jersie station til Solrød Idrætscenter. De 15 deltagere fyldte 12 affaldssække med bl.a. plastik, flasker, dåser, kondomer, poser, et glas konfetti og cigaretskod. De fandt også et par bukser, sokker og en gummislange.

SSB camp nærmer sig

27-07-2020
I år bliver lejren for klubbens bedste ungdomsspillere afviklet i Solrød Idræts Center grundet Covid 19. 70 ungdoms spillere, 12 trænere, sparring fra seniorspillere og en aktiv forældregruppe er med til at skabe rammerne for SSB Camp 2020.

Parkour i Solrød Gymnastikforening

23-07-2020
Hos Parkour i Solrød Gymnastikforening lærer du alt det basale indenfor parkour og du bliver klædt på med teknik, styrke, kropskontrol og erfaringer i et sikkert miljø.

Ledige pladser på ungdomshold

20-07-2020
Solrød Gymnastikforening har stadig ledige pladser på nogle af vores ungdomshold.

Er du vores nye hjælpetræner til den kommende sæson?

20-07-2020
Solrød Svømmeklubs almen afdeling søger hjælpetræner til den kommende sæson, så er du en frisk dreng/pige på 13-15 år, som har svømmeerfaring (krav at man kan de forskellige stilarter og har erfaring i at svømme) og virkelig godt kan lide at hjælpe andre børn, så er du måske lige den vi står og mangler til sæsonstart.

Solrød Svømmeklubs konkurrenceafdeling søger deltids svømmetræner

20-07-2020
Svømmetræner (deltid) til Solrød Svømmeklubs konkurrenceafdeling, med tiltrædelse til sæsonstart i august 2020 eller snarest derefter.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online