10Solrød åbnede med Corona-koncert

28. maj 2020

Da 10Solrød genåbnede dørene mandag d. 18 maj efter lang tids lockdown, gik det ikke stille for sig. Musikeren OLI sang solen ind med en festlig koncert i skolegården.

”Godmorgen! Vi synger solen ind!”

Sådan lød det fra højttalerne i skolegården, da de 200 elever på 10Solrød vendte tilbage efter mange ugers lockdown. Musikeren OLI fejrede åbningen med en corona-koncert – et koncept han har fundet på for at bringe kærlighed oCorona-koncertg musik direkte ud til folket.

De sidste mange uger har eleverne modtaget fjernundervisning og 10. klasses centret har derfor stået tomt og ventet på genåbningen efter Covid-19. Nu fyldes gangene igen med den sædvanlige sprudlende energi, når skolens elever atter kan møde op og afslutte deres skoleår i selskab med deres klassekammerater. Dog under nogle anderledes rammer end normalt.


Eleverne opdeles nu i hold og bliver undervist på skift, i overensstemmelse med retningslinjerne omkring afstand og forebyggelse af smitte.

Men på trods af nye rammer og regler, var det 200 forventningsfulde elever, der mandag mødte op til første undervisningsdag efter lockdown. Her blev de mødt af klassekammerater, de ikke har set i flere uger, glade underviser og et farverigt indslag fra musikeren OLI. Og lige som det første hold elever cyklede ind i skolegården, skinnede solen langsomt frem bag skyerne og OLI satte stemningen med et musikalt budskab om, at det hele nok skal gå så længe vi står sammen.

Nu glæder 10Solrød sig til at kunne færdiggøre dette års lidt anderledes skoleår med en ordentlig afslutning og et sammenhold, der holder på trods af afstand.

Kilde: UngSolrød


Flere artikler

Loppemarked i Solrød Landsby 9. august

13-07-2020
Solrød Landsbylaug holder LOPPEMARKED i Solrød Landsby - eneste chance i år

Madsen og Nielsen Swingtet i Solrød Center

13-07-2020
VELKOMMEN til lørdagsunderholdning under åben himmel d. 18 juli i Solrød Center.

Kinesisk tuschmaleri og akvarel

13-07-2020
Billedkunstner Peter Vilhelm Nielsen, Frederiksberg fortæller om tusch- og akvarelmaling i Kina.

Vi maler, fordi vi ikke kan lade være.

09-07-2020
Pressemeddelelse fra Solrød Kunstforening og Billedskole

Svend Nicolaisens orkester i Solrød Center

09-07-2020
Lørdag efter lørdag kunne man lytte til middagskoncerten fra Danmarks Radio, Svend Nicolaisen og hans Orkester. Hver sommer, gennem årene, kunne man opleve koncerterne fra Promenadepavillonen i Tivoli med Svend Nicolaisen og hans Orkester. De har nu igen mulighed for at lytte til musikken, som den lød den gang, for ca. 25 år siden, spillet af det nye Svend Nicolaisens Orkester.

Jersie Læsekreds

09-07-2020
Kan du godt lide at læse bøger? Og vil du gerne snakke om bogen sammen med andre? Så er Jersie Læsekreds lige noget for dig.

Team Solrød støtter Comets Park

09-07-2020
Solrød Comets har modtaget støtte fra Team Solrød i forbindelse med Corona, til renovering og etablering af udendørsbaner.

Lær sprog med UngSolrød

09-07-2020
Har du brug for et brush up, lidt ekstra undervisning eller er du bare vild med at blive bedre til sprog, så meld dig til UngSolrøds sproghold.

Inspiration til Sommerbogen 2020

09-07-2020
Nu skal der kløs på med Sommerbogen, og der skal prøves en masse læseudfordringer af - Men hvad skal man læse?? Følg med her, og find lige præcis den bog der passer til dig!

Oplev det rige fugleliv ved Staunings Ø.

06-07-2020
Søndag d. 19. juli 2020 kl. 9.00 – 12.00


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online