Solrød Svømmehal bliver renoveret for knapt 5 mio. kr.

27. maj 2020

På grund af en nødvendig renovering, der skal sikre, at både luft- og vandkvaliteten er i top, er Solrød Svømmehal lukket i uge 27-38.

Den populære svømmehal i Solrød Kommune trænger til en gennemgang og opdatering af de tekniske anlæg. For at sikre at både sundheden og sikkerheden er i top, har byrådet derfor på byrådsmødet den 25. maj 2020 frigivet 4.950.000 kr. til en udbedring af de tekniske anlæg og en udskiftning af både ventilationsanlægget og vandbehandlingsanlægget.

Det betyder, at Solrød Svømmehal er lukket fra uge 27 og frem til uge 38, hvor det forventes, at svømmehallen kan genåbne.


”Kvaliteten skal naturligvis være i orden i vores svømmehal, som rigtig mange borgere i alle aldre er glade for at bruge, og derfor må vi i gang med en større renovering,” siger Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget, og fortsætter:

”Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi må holde svømmehallen lukket i elleve uger, men det er nødvendigt for, at vi på den lange bane kan blive ved med at holde svømmehallen åben, og vi har valgt at lukke ned henover sommerferien, så færrest muligt borgere bliver berørt af lukningen.”

Det er virksomhederne Ventilationspartner ApS og Scan Water A/S, der har vundet udbuddene på den omfattende opgave.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Lær at spotte de digitale fælder

12-07-2020
Svindelmails, fuphjemmesider og falske sms´er. Få hjælp til at spotte de digitale fælder.

Sommeraktiviteter for børn og unge i alderen 6-17 år

09-07-2020
Går årets sommer lidt stille for sig? Er der brug for at komme ud og opleve noget nyt? Vær med til et hav af spændende sommeraktiviteter for børn!

Solrød Kommune sender springvandssag til voldgiftsnævn

09-07-2020
Igennem længere tid er der konstateret et alt for højt vandforbrug ved springvandet på Strandvejstorvet i Solrød Kommune. Det har fået Solrød Kommune til at sende sagen til voldgiftsnævnet.

Se om du kan søge tilskud i år til bedre bredbånd

09-07-2020
Energistyrelsen har oprettet en bredbåndspulje for udvalgte adresser, og det er nu muligt at gøre indsigelse mod Energistyrelsens udpegninger.

Sådan besøger du en beboer på Christians Have

02-07-2020
For at passe bedst muligt på beboerne på Plejecenter Christians Have opfordrer Solrød Kommune fortsat til, at besøg hovedsageligt foregår udendørs.

Skal du bygge restauranten ved Strandens Hus?

02-07-2020
Solrød Kommune søger en lejer, der har interessen og engagementet til at opføre en restaurant ved Strandens Hus.

Undgå badning efter større regnskyl

29-06-2020
Badning frarådes generelt 2-3 dage efter større regnskyl.

Nu kan du blive testet for COVID-19 i Solrød Kommune

29-06-2020
I uge 27 bliver der etableret et lokalt testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, der er beliggende i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online