Nu bliver tennisbanerne ved Solrød Idrætscenter renoveret

27. maj 2020

Alle partier i byrådet vedtog i forbindelse med budgetaftalen for 2019, at der i 2020 skulle sættes penge af til at renovere tennisbanerne ved Solrød Idrætscenter, og nu har byrådet på maj måneds byrådsmøde frigivet 662.000 kr. til projektet.

Som en del af budgetaftalen vedtog partierne, at renoveringen skal finansieres med dette års penge fra Idrætsanlægsfonden, som derfor ikke uddeles i år. 

”Byrådet vil gerne støtte op om et aktivt fritids- og foreningsliv her i Solrød Kommune, og de fire baner har længe trængt til en kærlig hånd, derfor giver det også god mening at anvende alle pengene fra Idrætsanlægsfonden på en renovering. Solrød Tennisklub har naturligvis været tæt inde over processen, og det er i høj grad takket være det rigtig gode samarbejde med klubben, at vi i juli kommer til at have et fantastisk tennisanlæg. Vi glæder os alle sammen til, at der snart igen kan flyve et servees eller to over de helt nye net,” siger Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget. 


Projektet var oprindeligt planlagt til at finde sted sidst i juni måned, men på grund af coronakrisen er renoveringen nu rykket frem til maj måned. Samtidig har Solrød Tennisklub valgt at bidrage til projektet med 41.000 kr. plus moms til kunstgræsunderlag ved slåmuren og hegn omkring området, så hele anlægget kan fremstå helt efter klubbens ønsker.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Lær at spotte de digitale fælder

12-07-2020
Svindelmails, fuphjemmesider og falske sms´er. Få hjælp til at spotte de digitale fælder.

Sommeraktiviteter for børn og unge i alderen 6-17 år

09-07-2020
Går årets sommer lidt stille for sig? Er der brug for at komme ud og opleve noget nyt? Vær med til et hav af spændende sommeraktiviteter for børn!

Solrød Kommune sender springvandssag til voldgiftsnævn

09-07-2020
Igennem længere tid er der konstateret et alt for højt vandforbrug ved springvandet på Strandvejstorvet i Solrød Kommune. Det har fået Solrød Kommune til at sende sagen til voldgiftsnævnet.

Se om du kan søge tilskud i år til bedre bredbånd

09-07-2020
Energistyrelsen har oprettet en bredbåndspulje for udvalgte adresser, og det er nu muligt at gøre indsigelse mod Energistyrelsens udpegninger.

Sådan besøger du en beboer på Christians Have

02-07-2020
For at passe bedst muligt på beboerne på Plejecenter Christians Have opfordrer Solrød Kommune fortsat til, at besøg hovedsageligt foregår udendørs.

Skal du bygge restauranten ved Strandens Hus?

02-07-2020
Solrød Kommune søger en lejer, der har interessen og engagementet til at opføre en restaurant ved Strandens Hus.

Undgå badning efter større regnskyl

29-06-2020
Badning frarådes generelt 2-3 dage efter større regnskyl.

Nu kan du blive testet for COVID-19 i Solrød Kommune

29-06-2020
I uge 27 bliver der etableret et lokalt testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, der er beliggende i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online