Forlænget sagsbehandlingstid i forbindelse med overgang til nyt it-system

25. maj 2020

Solrød Kommune skifter til et nyt it-system til udbetaling af sygedagpenge den 3. juni. Det nye system, Kommunernes Sygedagpengesystem (KSD), skal benyttes i alle landets kommuner.

Overgangen til det nye system betyder, at der vil være længere sagsbehandlingstid i perioden fra den 22. maj og frem til midten af juni måned. Det gælder for såvel borgere som virksomheder. I Solrød Kommune gør vi naturligvis vores bedste for at behandle sagerne hurtigst muligt. 

Selvom sagsbehandlingstiden er forlænget, er det fortsat vigtigt, at du som borger eller arbejdsgiver overholder de angivne frister. Hvis du overskrider tidsfristerne, kan du miste retten til sygedagpenge eller refusion.


Det nye sygedagpengesystem vil forbedre sagsbehandlingen og bl.a. gøre det lettere at følge med i sin sygedagpengesag via selvbetjeningsløsningen MitSygefravær

I henhold til at give medarbejderne tid til at lære det nye system at kende, holder sygedagepengeteamet lukket for personlige og telefoniske henvendelser den 2., 3. og 4. juni 2020. 

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Lær at spotte de digitale fælder

12-07-2020
Svindelmails, fuphjemmesider og falske sms´er. Få hjælp til at spotte de digitale fælder.

Sommeraktiviteter for børn og unge i alderen 6-17 år

09-07-2020
Går årets sommer lidt stille for sig? Er der brug for at komme ud og opleve noget nyt? Vær med til et hav af spændende sommeraktiviteter for børn!

Solrød Kommune sender springvandssag til voldgiftsnævn

09-07-2020
Igennem længere tid er der konstateret et alt for højt vandforbrug ved springvandet på Strandvejstorvet i Solrød Kommune. Det har fået Solrød Kommune til at sende sagen til voldgiftsnævnet.

Se om du kan søge tilskud i år til bedre bredbånd

09-07-2020
Energistyrelsen har oprettet en bredbåndspulje for udvalgte adresser, og det er nu muligt at gøre indsigelse mod Energistyrelsens udpegninger.

Sådan besøger du en beboer på Christians Have

02-07-2020
For at passe bedst muligt på beboerne på Plejecenter Christians Have opfordrer Solrød Kommune fortsat til, at besøg hovedsageligt foregår udendørs.

Skal du bygge restauranten ved Strandens Hus?

02-07-2020
Solrød Kommune søger en lejer, der har interessen og engagementet til at opføre en restaurant ved Strandens Hus.

Undgå badning efter større regnskyl

29-06-2020
Badning frarådes generelt 2-3 dage efter større regnskyl.

Nu kan du blive testet for COVID-19 i Solrød Kommune

29-06-2020
I uge 27 bliver der etableret et lokalt testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, der er beliggende i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online