Solrød Gymnastikforening får støtte til nye redskaber

21. maj 2020

20.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden

25 sjællandske foreninger modtager 535.826 kr. fra Nordea-fondens lokalpulje.
Blandt de sjællandske modtagere er Solrød Gymnastikforening.

Med 20.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden kan Solrød Gymnastikforening nu igangsætte indkøb af nye redskaber, så medlemmerne fortsat kan dyrke springgymnastik i foreningen.

Formand Pia Nyvang i Solrød Gymnastikforening glæder sig især til at:
”Indkøbe helt nye nedsprings- og rullemåtter, så vi kan imødekomme de nye retningslinjer for en ’Springsikker’ gymnastikforening og dermed starte en ny sæson op efter sommerferien, hvis retningslinjerne for Covid-19 ellers tillader det”.

Med nye redskaber håber Solrød Gymnastikforening at kunne bidrage til det lokale fællesskab i Solrød.

”Vores forening har 1400 medlemmer i alderen fra 2-80 år og vi gør meget for at skabe nogle rammer, så alle dem der har lyst til at dyrke gymnastik, kan gøre det”.

30 mio. kr. til lokale aktiviteter
Solrød Gymnastikforening har modtaget 20.000 kroner i støtte fra Nordea-fondens Lokalpulje på 30 mio. kr., der uddeles til projekter, som skaber aktiviteter og styrker lokale fællesskaber i hele landet. Selvom vi ikke kan dyrke vores fællesskaber, som vi plejer netop nu pga. corona-krisen, så er de vigtigere end nogensinde. Foreninger kan derfor søge om støtte til alle de aktiviteter, der skal samle os igen, når situationen atter tillader det.

”Nordea-fonden støtter gode liv. Vi har ingen færdig opskrift på det gode liv. Men vi tror på, at aktiviteter som styrker fællesskabet, der hvor man bor er med til at skabe gode liv. Derfor er Lokalpuljen til de mange ildsjæle rundt om i landets foreninger, der mangler lidt ekstra til det de brænder for, og som skaber glæde for mange i lokalområdet, siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Lokalpuljen kan søges hele året rundt. Ansøgninger indsendt i maj får svar primo juli, mens ansøgninger indsendt i juni og juli får svar primo september.  Foreninger kan søge op til 100.000 kr. i støtte, og i alt forventes det, at mere end 1.000 lokale projekter får støtte fra Lokalpuljen i 2020.


Fakta - Om Nordea-fonden
Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Hvert år uddeler fonden ca. 500 mio. kr. til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.
Med Lokalpuljen uddeles i 2020 30 mio. kr. til projekter, som skaber aktiviteter og styrker fællesskabet i hele landet. Projekterne støttes med op til 100.000 kr., og foreninger, selvejende- og offentlige institutioner kan søge puljen.
Læs mere på www.nordeafonden.dk/lokalpuljen

Flere artikler

Usædvanlige tider kræver usædvanligt gode nyheder!

25-05-2020
OK og OK´s forhandlere giver Havdrup Fodbold 30% ekstra i sponsorstøtte. Tak til alle, der støtter med benzinkortet eller OK´s app!

Voksenintroduktion i Solrød Tennis Klub

25-05-2020
Endelig har vi nu mulighed for at kunne tilbyde kommende medlemmer en flyvende tennisstart. Hele maj måned er der arbejdet hårdt på at etablere helt nye baner på klubbens dejlige anlæg, så vi er nu helt klar til at sige velkommen til dig.

TURNERINGEN 2019-2020 INDSTILLES

21-05-2020
DBU Sjællands bestyrelse har grundet situationen med COVID-19 besluttet, at turneringen 2019-2020 ikke spilles færdig. Resultaterne fra efteråret 2019 bruges i stedet til af afgøre op- og nedrykning i helårsturneringerne, som dog afventer en afklaring af Danmarksserien (Herre DS) i DBU.

Tillykke til Solrød Strand Badmintonklub

18-05-2020
I en sæson hvor den sidste del har været præget af covid19, er der heldigvis også lyspunkter. SSB´s ungdomshold har sat sig tungt på den sjællandske holdturnering.

SSB deltager i Final Four

18-05-2020
En enig bestyrelse i SSB har besluttet, at vi ønsker at deltage i Final Four under forudsætning af, at samtlige spillere og trænere bliver testet for Covid-19.

Solrød FC - Starter træning igen

18-05-2020
Mandag d. 18/5 går vi igen i gang efter stilstand på banerne i ca. 8 uger.

Solrød FC's 1. Herresenior i Sjællandsserien

18-05-2020
Efter en fremragende første halvsæson af sæsonen 19/20, hvor holdet gik på vinterpause på førstepladsen med ca. 2,4 point i snit pr kamp, havde scoret mere end 3,5 mål pr kamp og vundet små 75 % af kampene, med blot et enkelt nederlag ude mod Næstveds divisionsreserver, var det med bekymrede miner, at holdet og trænerteamet så hvordan Covid19 også i fodboldverdenen skabte usikkerhed, afsavn og tab.

Støt Jersie Håndboldklub

18-05-2020
I aner ikke hvor meget vi glæder os til at kunne åbne op for håndboldtræningen igen. Vi er i bestyrelsen, sammen med klubbens trænere, ved at planlægge hvordan træningerne skal foregå det næste stykke tid, og vi håber på at kunne melde noget ud i denne uge. Alt kommer naturligvis til at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Årets ungdomsfrivillig i SGF

14-05-2020
Solrød Gymnastikforening udnævnte Julie Helbo Jensen som årets ungdomsfrivillig i SGF.

Årets SGF Tine Marker

14-05-2020
Solrød Gymnastikforening udnævnte i tirsdags årets SGF pris. Prisen deles normalt ud til den årlige opvisning. Prisen gik i år til Tine Marker.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online