Solrød Gymnastikforening får støtte til nye redskaber

21. maj 2020

20.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden

25 sjællandske foreninger modtager 535.826 kr. fra Nordea-fondens lokalpulje.
Blandt de sjællandske modtagere er Solrød Gymnastikforening.

Med 20.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden kan Solrød Gymnastikforening nu igangsætte indkøb af nye redskaber, så medlemmerne fortsat kan dyrke springgymnastik i foreningen.

Formand Pia Nyvang i Solrød Gymnastikforening glæder sig især til at:
”Indkøbe helt nye nedsprings- og rullemåtter, så vi kan imødekomme de nye retningslinjer for en ’Springsikker’ gymnastikforening og dermed starte en ny sæson op efter sommerferien, hvis retningslinjerne for Covid-19 ellers tillader det”.

Med nye redskaber håber Solrød Gymnastikforening at kunne bidrage til det lokale fællesskab i Solrød.

”Vores forening har 1400 medlemmer i alderen fra 2-80 år og vi gør meget for at skabe nogle rammer, så alle dem der har lyst til at dyrke gymnastik, kan gøre det”.

30 mio. kr. til lokale aktiviteter
Solrød Gymnastikforening har modtaget 20.000 kroner i støtte fra Nordea-fondens Lokalpulje på 30 mio. kr., der uddeles til projekter, som skaber aktiviteter og styrker lokale fællesskaber i hele landet. Selvom vi ikke kan dyrke vores fællesskaber, som vi plejer netop nu pga. corona-krisen, så er de vigtigere end nogensinde. Foreninger kan derfor søge om støtte til alle de aktiviteter, der skal samle os igen, når situationen atter tillader det.

”Nordea-fonden støtter gode liv. Vi har ingen færdig opskrift på det gode liv. Men vi tror på, at aktiviteter som styrker fællesskabet, der hvor man bor er med til at skabe gode liv. Derfor er Lokalpuljen til de mange ildsjæle rundt om i landets foreninger, der mangler lidt ekstra til det de brænder for, og som skaber glæde for mange i lokalområdet, siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Lokalpuljen kan søges hele året rundt. Ansøgninger indsendt i maj får svar primo juli, mens ansøgninger indsendt i juni og juli får svar primo september.  Foreninger kan søge op til 100.000 kr. i støtte, og i alt forventes det, at mere end 1.000 lokale projekter får støtte fra Lokalpuljen i 2020.


Fakta - Om Nordea-fonden
Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Hvert år uddeler fonden ca. 500 mio. kr. til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.
Med Lokalpuljen uddeles i 2020 30 mio. kr. til projekter, som skaber aktiviteter og styrker fællesskabet i hele landet. Projekterne støttes med op til 100.000 kr., og foreninger, selvejende- og offentlige institutioner kan søge puljen.
Læs mere på www.nordeafonden.dk/lokalpuljen

Flere artikler

Familiegymnastik i Solrød Gymnastikforening

02-07-2020
Vi skal kravle, trille, hoppe, lege, synge, danse og tumle, det er fælles for alle vores familiegymnastikhold. Vi bygger spændende og udfordrende redskabsbaner. Vi har hold fra årgang 2015 – 2019, som træner med mor, far, bedsteforældre.

Solrød Comets U17 piger har samlet affald

29-06-2020
Solrød Comets samlet affald i Jersie Strandpark

Vil du i form, så er CrossGym i Solrød Gymnastikforening måske dig

29-06-2020
Til dig som har trænet et stykke tid eller er helt ny og gerne vil udfordres med mere tekniske øvelser og hårde workouts.

Graduering i Solrød Karate Klub - juni 2020

29-06-2020
Selvom det har været en udfordring at træne fra marts til maj pga. Corona virus, blev det besluttet at alle kyu grader kunne gå til graduering i juni, muligvis med restriktioner. De fleste hold nåede lige at lære pensum i januar og februar og så lukkede Danmark ned. Det betød næsten 2 måneder uden træning.

Dansehold for de 3-5 og 5-7 årige i Solrød Gymnastikforening

25-06-2020
Onsdag og torsdag i Solrød Gymnastikforening danser vi til det bedste musik og får sat de fedeste moves sammen til en flot serie! Der vil i løbet af sæsonen blive holdt spændende begivenheder for børnene på disse hold og vi deltager også i den årlige opvisning!

Stor sejr til Solrøds +40 hold

25-06-2020
Solrøds + 40 hold, som ligger i 3. division, vandt i går sin 3. holdkamp ud af lige så mange mulige i denne sommers udendørssæson. Tidligere weekenders hjemmesejr på 8-0 over Hvidovre 2 og en udesejr på 5-3 over Roskilde 1, blev i går søndag d. 21. juni fulgt op med en sikker hjemmesejr på 8-0 over Slangerup.

Skensved Gymnastik søger instruktører

22-06-2020
Skensved Gymnastik søger instruktører til Far, Mor & Barn og Seniorholdet.

Solrød Gymnastikforening har fået støtte fra Nordea Fonden

22-06-2020
Med 20.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden kan Solrød Gymnastikforening nu igangsætte indkøb af nye redskaber, så medlemmerne fortsat kan dyrke springgymnastik i foreningen.

Bronze til SSB ved Final 4

22-06-2020
Efter at have tabt til Skovshoved i en gyserkamp med 5-4 sent fredag aften, så rejste holdet sig lørdag mod Højbjerg. Her blev det til en sejr på 5-3 over et "vingeskudt" Højbjerghold.

GF Forsikring har kåret Emilie som et overskudsmenneske under Corona

18-06-2020
En af forældrene fra Soljump og Soljump mini har indstillet Emilie. Her er teksten fra GF forsikring.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online