Eddie Skoller vender tilbage til JESUS CHRIST SUPERSTAR knap 50 år efter danmarkspremieren

14. maj 2020

Eddie Skoller vil være at finde på scenen, når Danmarks Underholdningsorkester til efteråret slår dørene op til deres 50-års jubilæumskoncertudgave af JESUS CHRIST SUPERSTAR.

Eddie Skoller indtog rollen som Herodes, da JESUS CHRIST SUPERSTAR havde danmarkspremiere i 1972. Samtidig offentliggøres den britiske skuespiller Cavin Cornwall i rollen som Caiaphas, som han for nylig modtog prisen for Bedste Mandlige Birolle ved Black British Theatre Awards. Til efteråret er de begge at finde på scenen, når jubilæumskoncerten har premiere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene den 26. september og efterfølgende tager på turné rundt i landet.

Billetsalget er gået strygende, hvilket får Danmarks Underholdningsorkester til at åbne op for yderligere to koncerter i hhv. København og Aalborg. Billetterne er i salg nu.


Allerede offentliggjorte Allan Mortensen stod på scenen som Judas, da JESUS CHRIST SUPERSTAR havde danmarkspremiere i 1972. Nu får han selskab af endnu et velkendt ansigt fra dengang, da Eddie Skoller er special guest, når Danmarks Underholdningsorkester slår tonen an til deres storslåede 50-års jubilæumskoncertudgave af rockmusicalen. Eddie Skoller kommer til at introducere JESUS CHRIST SUPERSTAR og vil gennem en personlig skildring indføre publikum i det dramatiske handlingsforløb om Jesu sidste tid, set fra Judas’ perspektiv.

Eddie Skoller udtaler:

”Jeg glæder mig enormt meget til at være med til at fejre 50-års jubilæet for JESUS CHRIST SUPERSTAR sammen med Danmarks Underholdningsorkester. Det er en historie og nogle sange, der står mig meget nært, så det er kæmpe stort for mig at få lov til at være med igen som special guest.”

Direktør for Danmarks Underholdningsorkester, Andreas Vetö, udtaler:

”Jeg er utroligt glad for at Eddie Skoller vil være en del af fejringen, når vi til efteråret hylder et af de største musical-rockalbum nogensinde. Samtidig er jeg glad for, at vi i dag kan åbne for yderligere to koncerter, så endnu flere kan opleve den fantastiske jubilæumskoncert, vi har stablet på benene med nogle af landets dygtigste sangere i front for orkestret.”

Foruden Eddie Skoller kan Danmarks Underholdningsorkester offentliggøre, at britiske Cavin Cornwall skal synge rollen som ypperstepræsten Caiaphas. Cavin Cornwall modtog for nylig prisen for Bedste Mandlige Birolle ved Black British Theatre Awards for at have spillet samme rolle i London. Han har desuden medvirket i bl.a. Star Wars-filmene The Force Awakens og The Last Jedi.

Det er gået rigtig godt med billetsalget til koncerterne med blandt andre Erann DD, Fallulah og Christoffer Brodersen i spidsen. Derfor åbnes der op for to nye koncerter: En eftermiddagskoncert i Aalborg den 25. oktober samt en ekstra koncert på Det Kongelige Teaters Gamle Scene søndag den 1. november kl. 16.00.

Billetter til alle koncerterne kan købes via www.jesuschristsuperstar.dk.

Handlingen i JESUS CHRIST SUPERSTAR

JESUS CHRIST SUPERSTAR er en rockopera af Sir Andrew Lloyd Webber med tekst af Tim Rice og blev første gang opsat på Broadway i 1971, inden den året efter havde premiere i London. Forestillingen handler om Jesu sidste tid på Jorden og fortælles primært fra disciplen Judas’ synspunkt. Forestillingens omdrejningspunkt er relationen mellem Judas og Jesus, men rummer samtidig et trekantsdrama mellem Jesus, Judas og Maria Magdalene.

Turnéplan 2020

Det Kongelige Teater, Gamle Scene: 26.-27. september

Musikteatret Holstebro: 3. oktober

Musikhuset Aarhus: 4. oktober

Vejle Musikteater: 9. oktober

Carl Nielsen Salen, Odense: 10. oktober

Tinghallen, Viborg: 24. oktober

Musikkens Hus, Aalborg: 25. oktober

Arena Næstved: 31. oktober

Det Kongelige Teater, Gamle Scene: 1. november

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Tilmelding til Solrød Centers Børneloppemarked er åbnet

25-05-2020
Vi glæder os til igen i år at byde velkommen til Børneloppemarked i vores hyggelige, åbne centergade d. 15. august! Af hensyn til myndighedernes anbefalinger om afstand, har vi valgt at reducere antallet af borde til 120.

Generalforsamling og vejlaugsmøde i Solrød Strands Grundejerforening

25-05-2020
Grundejerforeningen afholder ordinær generalforsamling, torsdag d. 17. september 2020 kl. 19:00 i Aktivitets- og Frivilligcentrets store sal, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Det ny designmuseum Holmegaard Værk åbner 30. maj 2020

25-05-2020
Efter store dele af kulturområdet blev inkluderet i udvidelsen af fase 2 kan Museum Sydøstdanmark omsider se frem til at byde gæster inden for på Holmegaard Værk. Åbningen finder sted lørdag den 30. maj i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Billetter kan forudbestilles allerede fra i dag på museets hjemmeside.

Ud i det blå med støvlerne på

25-05-2020
Vi bruger naturen som aldrig før. Flere og flere snører skoene og drager ud i det blå. Biblioteket har mange bøger om at vandre.

Tjen penge på skrabelodssalg online

21-05-2020
Skoleklasser, foreninger og sportsklubber kan nu tilmelde sig

Grøn Koncert har tænkt nyt! Vi udvider, og hele Danmark er inviteret

21-05-2020
Grøn Koncert, som vi kender det, er aflyst…Men det bliver ikke sommer uden Grøn Koncert, så vi har besluttet, at udvide fra de normale otte koncertsteder til hele Danmark. Muskelsvindfonden og Tuborg inviterer til folkefest lørdag 25. juli, og TV 2 sender live hele aftenen, mens NOVA sender liveradio hele dagen igennem.

Nyt på hylderne

21-05-2020
Se de nyeste bøger, lydbøger, film og spil og meget andet, som biblioteket har anskaffet. Klik på linkene herunder - søgningerne opdateres løbende, når der kommer nye tilbud!

HURRA – endelig er der godt nyt til boligejerne i Solrød

18-05-2020
Når man tænker på, hvor svært det har været at få gennemført skattelettelser til de hårdt beskattede boligejere i Solrød, er det med stor begejstring, at vi nu kan konstatere, at der er indgået en aftale mellem regeringen, Venstre, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance.

Tillykke til Puk Damsgård med Rungstedlundprisen

18-05-2020
Puk Damsgård får Rungstedlundprisen 2020: "Hendes nysgerrighed og appetit på andre kulturer er i høj grad Karen Blixen værdig".

Nyt gulv i Munkekærhallen

14-05-2020
Så er projektet med nyt gulv i Munkekærhallen igang.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online