Eddie Skoller vender tilbage til JESUS CHRIST SUPERSTAR knap 50 år efter danmarkspremieren

14. maj 2020

Eddie Skoller vil være at finde på scenen, når Danmarks Underholdningsorkester til efteråret slår dørene op til deres 50-års jubilæumskoncertudgave af JESUS CHRIST SUPERSTAR.

Eddie Skoller indtog rollen som Herodes, da JESUS CHRIST SUPERSTAR havde danmarkspremiere i 1972. Samtidig offentliggøres den britiske skuespiller Cavin Cornwall i rollen som Caiaphas, som han for nylig modtog prisen for Bedste Mandlige Birolle ved Black British Theatre Awards. Til efteråret er de begge at finde på scenen, når jubilæumskoncerten har premiere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene den 26. september og efterfølgende tager på turné rundt i landet.

Billetsalget er gået strygende, hvilket får Danmarks Underholdningsorkester til at åbne op for yderligere to koncerter i hhv. København og Aalborg. Billetterne er i salg nu.


Allerede offentliggjorte Allan Mortensen stod på scenen som Judas, da JESUS CHRIST SUPERSTAR havde danmarkspremiere i 1972. Nu får han selskab af endnu et velkendt ansigt fra dengang, da Eddie Skoller er special guest, når Danmarks Underholdningsorkester slår tonen an til deres storslåede 50-års jubilæumskoncertudgave af rockmusicalen. Eddie Skoller kommer til at introducere JESUS CHRIST SUPERSTAR og vil gennem en personlig skildring indføre publikum i det dramatiske handlingsforløb om Jesu sidste tid, set fra Judas’ perspektiv.

Eddie Skoller udtaler:

”Jeg glæder mig enormt meget til at være med til at fejre 50-års jubilæet for JESUS CHRIST SUPERSTAR sammen med Danmarks Underholdningsorkester. Det er en historie og nogle sange, der står mig meget nært, så det er kæmpe stort for mig at få lov til at være med igen som special guest.”

Direktør for Danmarks Underholdningsorkester, Andreas Vetö, udtaler:

”Jeg er utroligt glad for at Eddie Skoller vil være en del af fejringen, når vi til efteråret hylder et af de største musical-rockalbum nogensinde. Samtidig er jeg glad for, at vi i dag kan åbne for yderligere to koncerter, så endnu flere kan opleve den fantastiske jubilæumskoncert, vi har stablet på benene med nogle af landets dygtigste sangere i front for orkestret.”

Foruden Eddie Skoller kan Danmarks Underholdningsorkester offentliggøre, at britiske Cavin Cornwall skal synge rollen som ypperstepræsten Caiaphas. Cavin Cornwall modtog for nylig prisen for Bedste Mandlige Birolle ved Black British Theatre Awards for at have spillet samme rolle i London. Han har desuden medvirket i bl.a. Star Wars-filmene The Force Awakens og The Last Jedi.

Det er gået rigtig godt med billetsalget til koncerterne med blandt andre Erann DD, Fallulah og Christoffer Brodersen i spidsen. Derfor åbnes der op for to nye koncerter: En eftermiddagskoncert i Aalborg den 25. oktober samt en ekstra koncert på Det Kongelige Teaters Gamle Scene søndag den 1. november kl. 16.00.

Billetter til alle koncerterne kan købes via www.jesuschristsuperstar.dk.

Handlingen i JESUS CHRIST SUPERSTAR

JESUS CHRIST SUPERSTAR er en rockopera af Sir Andrew Lloyd Webber med tekst af Tim Rice og blev første gang opsat på Broadway i 1971, inden den året efter havde premiere i London. Forestillingen handler om Jesu sidste tid på Jorden og fortælles primært fra disciplen Judas’ synspunkt. Forestillingens omdrejningspunkt er relationen mellem Judas og Jesus, men rummer samtidig et trekantsdrama mellem Jesus, Judas og Maria Magdalene.

Turnéplan 2020

Det Kongelige Teater, Gamle Scene: 26.-27. september

Musikteatret Holstebro: 3. oktober

Musikhuset Aarhus: 4. oktober

Vejle Musikteater: 9. oktober

Carl Nielsen Salen, Odense: 10. oktober

Tinghallen, Viborg: 24. oktober

Musikkens Hus, Aalborg: 25. oktober

Arena Næstved: 31. oktober

Det Kongelige Teater, Gamle Scene: 1. november

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Havdrup Brugsforening har indkaldt til generalforsamling

10-08-2020
Havdrup Brugsforening har nu indkaldt til generalforsamling, tirsdag den 25. august klokken 19:00

Årets bedste nyhed – Cirkus Baldoni kører atter på de danske landeveje og vi glæder os som aldrig før

10-08-2020
Cirkus Baldoni besøger Solrød Strand. Onsdag den 26. august kl. 17.00 gæster Cirkus Baldoni Solrød Strand. Teltet rejses ved Solrød idrætscenter.

Instruktør Christina Rosendahl møder lokale rebeller på danmarksturné med 2. verdenskrigsdrama om Henrik Kauffmann

10-08-2020
Instruktør Christina Rosendahl drager på turné med filmen VORES MAND I AMERIKA og ser nærmere på den Kauffmann´ske mentalitet i de danske lokalsamfund.

Anders Ands nye nabo er fundet

10-08-2020
Med Knahrvorn bortrejst står hans hus på Paradisæblevej tomt. Den nye beboer er 8-årige Buster, der vandt konkurrencen om at blive Anders Ands nye nabo. Med sin blå trækbasun passer han perfekt til Andeby-universet, mener Anders And-bladets redaktør.

Første udstilling i Kirkens Hus

10-08-2020
Med Ingrid som tovholder har Solrød Kunstforening i dag ophængt en udstilling med 26 kunstværker i Kirkens Hus på Trylleskovs Allé i Solrød.

Fodbolden starter op igen

10-08-2020
Havdrup Fodbold kom i gang igen den 18. maj efter COVID-19 nedlukningen, og nu har vi holdt en pause igen, fordi det blev sommerferie. Men nu er ferien slut, og efterårssæsonen starter på mandag den 10. august.

Dyrskue for børn

10-08-2020
For de 4 - 12 årige. Har du Solrøds sødeste kæledyr?

Pia anbefaler: Det glemte brev

10-08-2020
En rørende kærlighedshistorie om to unges umulige kærlighed under Holocaust.

UngSolrød på sjov tur i Tivoli

06-08-2020
13 unge fra Solrød brugte onsdagen på vilde rutsjebaner i Tivoli sammen med UngSolrød.

Rejs med Filmstriben - Turen går til Island

06-08-2020
Du behøver ikke forlade landet for at opleve alverdens eventyr. Giv dig i kast med Filmstribens vidunderlige univers, og opdag fremmede kroge af verden du ellers ikke ville få at se.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online