Status på genåbningen af Solrød Kommune

14. maj 2020

Her kan du få et overblik over, hvordan coronavirus påvirker Solrød Kommune.

Regeringen besluttede i starten af marts, at det offentlige Danmark skal køre på nødblus for at begrænse smitte med coronavirus. Det betyder, at bl.a. alle offentligt ansatte, der ikke varetager kritiske funktioner, er sendt hjem og arbejder hjemme.

Du kan følge med i, hvordan regeringens tiltag påvirker Solrød Kommune på www.solrod.dk/corona, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt.

Du kan fortsat ringe til os, som du plejer, inden for vores normale åbningstid på tlf. 56182000.


 • Dagtilbud og 0.-5. klasse på skolerne genåbnede fra den 16. april.

 • Elever fra 6-10. klasse skal møde i skole igen fra mandag den 18. maj. De afsluttende eksamener er aflyst.

 • UngSolrød og klubtilbud genåbner fra mandag den 18. maj.

 • Solrød Bibliotek og Kulturhus genåbner den 18. april kl. 10 for ind- og udlån. Mødelokalerne forventes at åbne fra den 8. juni. 

 • Der er fortsat besøgsforbud på Plejecenter Christians Have og på kommunens botilbud. Det er dog muligt at ringe til personalet og aftale et udendørs besøg, og i helt særlige situationer er det også muligt at aflægge et besøg inde på selve plejecenteret.

 • Rådhuset inkl. Borgerservice, Visitations - og koordinationsenheden og Jobcenteret er midlertidigt lukket ned for personlige henvendelser indtil regeringen igen siger god for en genåbning, men kan fortsat kontaktes per. telefon.

 • Børn og Ungerådgivningen er midlertidigt lukket ned for personlige henvendelser. 

 • Torsdag den 23. april genåbnede flere udendørsfaciliteter, og den 8. juni forventes indendørsfaciliteter også at kunne genåbne. Dette gælder dog ikke svømmehallen og motionslokalet på Solrød Idrætscenter, der først forventes at åbne som en del af fase fire af genåbningsplanen.
 • Aktivitets- og Frivilligcenteret er midlertidigt lukket net, men der arbejdes på at kunne iværksætte en begrænset åbning fra den 8 juni, hvis det er muligt samtidig med, at de sundhedsfaglige retningslinjer overholdes. Mødelokalerne forventes at åbne fra den 8. juni. Dog kan flere af mødelokalerne inddrages til kommunale formål som fx genoptræning mv.

 • Genoptræningscenteret er delvist genåbnet i takt med myndighedernes retningslinjer. Alle borgere, der er i et genoptræningsforløb har i et samarbejde mellem borgeren og terapeuten fået udarbejdes en individuel plan for deres forløb ud fra de sundhedsfaglige retningslinjer, der er udarbejdet af myndighederne.

 • Alle unødvendige møder er udskudt eller aflyst - herunder borgermøder.
 • Der er nødberedskab på alle nødvendige funktioner. 
Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Klimahjælp: Nu bliver lokal biogas til endnu mere lokal, grøn fjernvarme

27-05-2020
Efter at have spurgt ind til borgernes holdninger har byrådet i Solrød Kommune nu godkendt et projekt, hvor overskudsvarme fra det lokale biogasanlæg kan forsyne op imod 324 lokale husstande med bæredygtig fjernvarme.

Solrød Svømmehal bliver renoveret for knapt 5 mio. kr.

27-05-2020
På grund af en nødvendig renovering, der skal sikre, at både luft- og vandkvaliteten er i top, er Solrød Svømmehal lukket i uge 27-38.

Nu bliver tennisbanerne ved Solrød Idrætscenter renoveret

27-05-2020
Alle partier i byrådet vedtog i forbindelse med budgetaftalen for 2019, at der i 2020 skulle sættes penge af til at renovere tennisbanerne ved Solrød Idrætscenter, og nu har byrådet på maj måneds byrådsmøde frigivet 662.000 kr. til projektet.

Nu kan du besøge din pårørende i haven på Christians Have

27-05-2020
Du kan også tage din pårørende med ud fra plejecenteret.

Her kan du se og høre byrådsmødet

27-05-2020
På grund af den nuværende coronasituation og forsamlingsforbuddet mod begivenheder, hvor flere end 10 personer er samlet, blev byrådsmødet i Solrød Kommune mandag den 25. maj afholdt digitalt.

Ren Strand kampagne

25-05-2020
Tag en kurv og hjælp med at holde stranden ren.

Forlænget sagsbehandlingstid i forbindelse med overgang til nyt it-system

25-05-2020
Solrød Kommune skifter til et nyt it-system til udbetaling af sygedagpenge den 3. juni. Det nye system, Kommunernes Sygedagpengesystem (KSD), skal benyttes i alle landets kommuner.

Unikt og bæredygtigt boligbyggeri

18-05-2020
Nu sendes lokalplanen for Green Hills i høring

Solrød Bibliotek og Kulturhus åbner for ind- og udlån

18-05-2020
Du kan låne og afleverer bøger som du plejer

Byrådsmødet bliver afholdt over Skype

18-05-2020
Den 25. maj 2020 er det ikke muligt for borgere at møde op til byrådsmødet. Det bliver i stedet for optaget og lagt digitalt på www.solrod.dk.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrev



solrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online