Status på genåbningen af Solrød Kommune

14. maj 2020

Her kan du få et overblik over, hvordan coronavirus påvirker Solrød Kommune.

Regeringen besluttede i starten af marts, at det offentlige Danmark skal køre på nødblus for at begrænse smitte med coronavirus. Det betyder, at bl.a. alle offentligt ansatte, der ikke varetager kritiske funktioner, er sendt hjem og arbejder hjemme.

Du kan følge med i, hvordan regeringens tiltag påvirker Solrød Kommune på www.solrod.dk/corona, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt.

Du kan fortsat ringe til os, som du plejer, inden for vores normale åbningstid på tlf. 56182000.


 • Dagtilbud og 0.-5. klasse på skolerne genåbnede fra den 16. april.

 • Elever fra 6-10. klasse skal møde i skole igen fra mandag den 18. maj. De afsluttende eksamener er aflyst.

 • UngSolrød og klubtilbud genåbner fra mandag den 18. maj.

 • Solrød Bibliotek og Kulturhus genåbner den 18. april kl. 10 for ind- og udlån. Mødelokalerne forventes at åbne fra den 8. juni. 

 • Der er fortsat besøgsforbud på Plejecenter Christians Have og på kommunens botilbud. Det er dog muligt at ringe til personalet og aftale et udendørs besøg, og i helt særlige situationer er det også muligt at aflægge et besøg inde på selve plejecenteret.

 • Rådhuset inkl. Borgerservice, Visitations - og koordinationsenheden og Jobcenteret er midlertidigt lukket ned for personlige henvendelser indtil regeringen igen siger god for en genåbning, men kan fortsat kontaktes per. telefon.

 • Børn og Ungerådgivningen er midlertidigt lukket ned for personlige henvendelser. 

 • Torsdag den 23. april genåbnede flere udendørsfaciliteter, og den 8. juni forventes indendørsfaciliteter også at kunne genåbne. Dette gælder dog ikke svømmehallen og motionslokalet på Solrød Idrætscenter, der først forventes at åbne som en del af fase fire af genåbningsplanen.
 • Aktivitets- og Frivilligcenteret er midlertidigt lukket net, men der arbejdes på at kunne iværksætte en begrænset åbning fra den 8 juni, hvis det er muligt samtidig med, at de sundhedsfaglige retningslinjer overholdes. Mødelokalerne forventes at åbne fra den 8. juni. Dog kan flere af mødelokalerne inddrages til kommunale formål som fx genoptræning mv.

 • Genoptræningscenteret er delvist genåbnet i takt med myndighedernes retningslinjer. Alle borgere, der er i et genoptræningsforløb har i et samarbejde mellem borgeren og terapeuten fået udarbejdes en individuel plan for deres forløb ud fra de sundhedsfaglige retningslinjer, der er udarbejdet af myndighederne.

 • Alle unødvendige møder er udskudt eller aflyst - herunder borgermøder.
 • Der er nødberedskab på alle nødvendige funktioner. 
Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Udfordring med at signere opgaver i MitSygefravær

03-12-2020
Der er i øjeblikket en udfordring med at signere opgaver i selvbetjeningsløsningen MitSygefravær.

Digitalt borgermøde om biogas var et trækplaster

03-12-2020
Der var stor spørgelyst fra borgere i chatten, da Solrød Kommune afholdt kommunens første digitale borgermøde, som mange havde valgt at klikke ind på.

Dansk Industris erhvervs klimaundersøgelse: Erhvervsklimaet i Solrød Kommune er forbedret for 4 år i træk

03-12-2020
DI´s undersøgelse giver hvert år inspiration til at styrke vores indsatser over for det lokale erhvervsliv, men det, der virkelig tæller, er vores nære og konstruktive dialog med virksomhederne, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Velkommen til ny leder af UngSolrød

03-12-2020
Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Rasmus Blichfeldt som den nye leder af UngSolrød. Rasmus var en del af et stærkt ansøgerfelt, hvor 33 ansøgere viste interesse for UngSolrød.

Her kan du se det digitale borgermøde

30-11-2020
Her kan du se et livestream fra borgermødet om biogasanlæg ved Åmarken mandag den 30. november 2020 kl. 17-18.30. Du kan tilmelde dig chat-funktionen på denne side, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Chatten åbner, når der er spørgetid kl. 17.30.

Tricktyve forsøger at narre ældre borgere

30-11-2020
I weekenden er flere ældre borgere blevet ringet op af tricktyve, som udgiver sig for at være fx Yousee eller et forsikringsselskab.

Spørgsmål og svar om lokalplanforslag til muligt nyt biogasanlæg

26-11-2020
I dette spørgsmål/svar-ark gennemgår vi de mest stillede spørgsmål i forbindelse med lokalplanforslaget.

Her kan du se og høre byrådsmødet

26-11-2020
På grund af stigende corona-smittetal i Solrød Kommune blev byrådsmødet mandag den 23. november afholdt digitalt.

Tilfældigheder førte til etableringen af succesfuld Solrød-virksomhed

26-11-2020
Nordic2care, der sælger mobile luftrensere, bød borgmester Niels Hörup indenfor til en snak om virksomhedens tilblivelse og en rundtur i domicilet på Lerbækej i Solrød Strand.

Nu begynder anden del af sikringen af Solrød Kommunes kyststrækning

26-11-2020
Byrådet har godkendt næste del af den plan, der skal sikre borgerne langs med kysten mod oversvømmelser, og planen sendes nu i høring hos flere end 950 borgere.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online