Tilfældigheder giver bonus

11. maj 2020

Magnus Richardt har haft travlt på sin ungdomsuddannelse på Køge Handelsskole

Magnus Richardt går på EUX Business på Køge Handelsskole, og han har landet sin elevplads hos Codan Rubber A/S i Køge. Magnus Richardt glæder sig helt vildt til at komme i gang til august – virksomheden kender han i øvrigt særdeles godt. De er også sponsor, når han kører motorsport i sin fritid.

Magnus Richardt har haft travlt på sin ungdomsuddannelse på Køge Handelsskole. Han har som elev på EUX Business været på sprog- og praktikophold med Erasmus+ på Malta i tre uger, og han har deltaget i iværksætterkonkurrencen Young Enterprise med tre andre klassekammerater. Her var produkt et særligt elevarbejdsbord med indlagt strøm og optimalt arbejdslys i lækker finish til klasselokaler. Han har også siddet med i bestyrelsen på Køge Handelsskole som elevrepræsentant for EUX Business parallelt med sin uddannelse.

”Mine to år som EUX Business elev på Køge Handelsskole har været total fedt – både når det gælder faglig som personlig udvikling. Det er især uddannelsens erhvervsrelaterede fag, som har haft min interesse fx Virksomhedsøkonomi, Afsætning, Samfundsfag og Erhvervsjura,” siger Magnus Richardt og fortsætter: ”Det er i sær dem, som jeg får brug for i mit fremtidige virke. Jeg har været rigtig glad for min klasse – vi har haft det rigtig sjovt sammen, så det bliver vemodigt at skulle videre. På den anden side glæder jeg mig helt vildt til at komme videre og ud i erhvervslivet og starte hos Codan Rubber, hvor jeg skal begynde som handelselev til efteråret. Jeg glæder mig til den nye hverdag med søde kollegaer – og få lov til at udfolde mine kompetencer fra uddannelsen. Som elev skal jeg varetage en del kundekontakt både i Danmark og i udlandet, dog mest i udlandet, da 90 % af Codans kunder er internationale. Der vil både være rejsedage og kontordage, som består i at svare på kunders henvendelser, og jeg skal sælge deres varer. Jeg skal også på messer rundt om i verden med henblik på mersalg af deres produkter og lære alt om B2B-salg,” siger Magnus Richardt.

Når drømmen er Le Mans
”For mig er det en stor gave at få elevplads hos Codan Rubber – og jeg synes, vi er et supergodt match. For det er ikke blot fagligt og interessemæssigt, vi går godt i spænd. De har gennem de seneste to år også spillet en stor rolle for mig i relation til min sport i fritiden,” siger Magnus Richardt og fortsætter:
”Det lyder nærmest som et rigtigt eventyr. For to år siden var jeg ude og søge sponsor, da motorsport desværre ikke er en billig sport. Derfor tog jeg personligt rundt hos forskellige virksomheder for at søge sponsorat for på det tidspunkt at kunne køre Legend Car. Jeg kiggede rundt i erhvervskvarteret i Køge og så ned ad en blind vej. Jeg overvejede om jeg virkelig skulle gå derned. Jeg stod et stykke tid ved siden af Codan Rubber og tænkte, om jeg skulle tage chancen og gå derind. Jeg blev HELDIGVIS enig med mig selv om at tage skridtet derind. Derfra gik det simpelthen så godt. Jeg fik præsenteret mig selv på bedste vis og fik fortalt hvad jeg kunne tilbyde Codan Rubber. Jeg blev mødt med total åbne arme og positive mennesker, som gjorde mig tryg. Efter ca. 14 dage kom tilbagemeldingen fra dem - de ville gerne sponsorere mig, og det betød, at jeg i sommeren 2019 kunne deltage i Copenhagen Historic Grand Prix. Stort set hele Codan Rubber mødte op i den weekend for at bakke mig op, og det er jeg dem dybt taknemlig for,” siger Magnus Richardt.

”Lige siden har jeg haft et rigtig godt forhold til dem, og i december 2019 blev vi enige om, at jeg skulle være handelselev hos dem. Codan Rubber har også støttet mig, så jeg kunne komme ned og køre test i Barcelona i en Ligier JS2R for RLR Msport. Testen er desværre udskudt på ubestemt tid grundet Covid-19. Til august begynder jeg som handelselev, og fritiden skal bruges på at køre race i det omfang det er muligt. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at køre race på fuldtid en dag, men der ligger meget arbejde bag det at komme på banen. Drømmen er helt klart at køre Le Mans i fremtiden, men det kræver hårdt arbejde, og det er jeg fuldt ud klar til,” siger Magnus Richardt.

Køge Handelsskole
Uddannelsesvej 20
4600 Køge
www.khs.dk


Flere artikler

Tilmelding til Solrød Centers Børneloppemarked er åbnet

25-05-2020
Vi glæder os til igen i år at byde velkommen til Børneloppemarked i vores hyggelige, åbne centergade d. 15. august! Af hensyn til myndighedernes anbefalinger om afstand, har vi valgt at reducere antallet af borde til 120.

Generalforsamling og vejlaugsmøde i Solrød Strands Grundejerforening

25-05-2020
Grundejerforeningen afholder ordinær generalforsamling, torsdag d. 17. september 2020 kl. 19:00 i Aktivitets- og Frivilligcentrets store sal, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Det ny designmuseum Holmegaard Værk åbner 30. maj 2020

25-05-2020
Efter store dele af kulturområdet blev inkluderet i udvidelsen af fase 2 kan Museum Sydøstdanmark omsider se frem til at byde gæster inden for på Holmegaard Værk. Åbningen finder sted lørdag den 30. maj i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Billetter kan forudbestilles allerede fra i dag på museets hjemmeside.

Ud i det blå med støvlerne på

25-05-2020
Vi bruger naturen som aldrig før. Flere og flere snører skoene og drager ud i det blå. Biblioteket har mange bøger om at vandre.

Tjen penge på skrabelodssalg online

21-05-2020
Skoleklasser, foreninger og sportsklubber kan nu tilmelde sig

Grøn Koncert har tænkt nyt! Vi udvider, og hele Danmark er inviteret

21-05-2020
Grøn Koncert, som vi kender det, er aflyst…Men det bliver ikke sommer uden Grøn Koncert, så vi har besluttet, at udvide fra de normale otte koncertsteder til hele Danmark. Muskelsvindfonden og Tuborg inviterer til folkefest lørdag 25. juli, og TV 2 sender live hele aftenen, mens NOVA sender liveradio hele dagen igennem.

Nyt på hylderne

21-05-2020
Se de nyeste bøger, lydbøger, film og spil og meget andet, som biblioteket har anskaffet. Klik på linkene herunder - søgningerne opdateres løbende, når der kommer nye tilbud!

HURRA – endelig er der godt nyt til boligejerne i Solrød

18-05-2020
Når man tænker på, hvor svært det har været at få gennemført skattelettelser til de hårdt beskattede boligejere i Solrød, er det med stor begejstring, at vi nu kan konstatere, at der er indgået en aftale mellem regeringen, Venstre, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance.

Tillykke til Puk Damsgård med Rungstedlundprisen

18-05-2020
Puk Damsgård får Rungstedlundprisen 2020: "Hendes nysgerrighed og appetit på andre kulturer er i høj grad Karen Blixen værdig".

Eddie Skoller vender tilbage til JESUS CHRIST SUPERSTAR knap 50 år efter danmarkspremieren

14-05-2020
Eddie Skoller vil være at finde på scenen, når Danmarks Underholdningsorkester til efteråret slår dørene op til deres 50-års jubilæumskoncertudgave af JESUS CHRIST SUPERSTAR.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online