Jubel hos Solrød Comets

11. maj 2020

Solrød Kommune imødekommer et stort ønske fra basketklubben Solrød Comets

Gulvet i sportshallen på Munkekærskolen bliver nu udskiftet.

En del af kommunens meget aktive Covid-19 indsats, er hurtigt at fremrykke vigtige investeringer i kommunens faciliteter.
- Det er et stort ønske, kommunen efterkommer, udtaler Solrød Comets formand
Henrik Sandberg. Solrød Comets er en stor basketklub og har dygtigt udvidet medlemstallet de seneste år. Klubbens spillere har også været så skarpe, at flere hold er rykket fra Grand Prix serien, til Mesterrækken.

Underlaget er meget vigtigt, når man skal udvikle sin teknik og stræber efter netop DET, der gør at holdet kan spille i de bedste rækker.

Gulvet i Munkekærskolen sportshal er ”godt brugt”. Mange års brug, har slidt på gulvets underlag, på opstregningen og i dag bruges hallen også anderledes, end da den blev bygget.

Henrik Sandberg nævner også at klubben naturligvis gerne vil sætte de bedste rammer, når der afholdes stævne i hallen.

Så, det var en meget glad bestyrelse og trænerstab, der modtog den gode nyhed om Byrådets hurtige beslutning om at igangsætte den store investering.
Det nye gulv opbygges professionelt, til boldspil. Håndværkerne bryder det gamle gulv op, - helt ned til strøerne. Og så bygges gulvet op, så løb, dribling og skud bliver en helt ny oplevelse. Det er en stor opgave, og hallen forventes at åbne for første basketkamp 1. september.

Henrik Sandberg stråler, når han fortæller om de boldoplevelser, basketspillerne får efter sommeren.

At hallen er lukket, betyder ikke at Solrød Comets er Covid-19 lukket.

Allerede den 18. maj starter sommertræningen, - naturligvis efter de nye retningslinier.
- Vi er desperate efter at komme i gang. Basket er en holdsport. Det handler om teamet, samspillet og vi vægter det sociale meget tungt, som klub. Det ER altså svært, nå man kun må spille med egen bold, - uden at være sammen, udtaler Henrik Sandberg med et skævt smil.

Du kan følge Solrød Comets aktiviteter og se hvornår første kamp på det nye, fine gulv afvikles på www.solrodcomets.dk


Tekst til foto: ”Solrød Kommune bevilliger hurtig udskiftning af slidt gulv i Munkekærskolens sportshal – Solrød Comets jubler!”


Flere artikler

Usædvanlige tider kræver usædvanligt gode nyheder!

25-05-2020
OK og OK´s forhandlere giver Havdrup Fodbold 30% ekstra i sponsorstøtte. Tak til alle, der støtter med benzinkortet eller OK´s app!

Voksenintroduktion i Solrød Tennis Klub

25-05-2020
Endelig har vi nu mulighed for at kunne tilbyde kommende medlemmer en flyvende tennisstart. Hele maj måned er der arbejdet hårdt på at etablere helt nye baner på klubbens dejlige anlæg, så vi er nu helt klar til at sige velkommen til dig.

Solrød Gymnastikforening får støtte til nye redskaber

21-05-2020
20.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden

TURNERINGEN 2019-2020 INDSTILLES

21-05-2020
DBU Sjællands bestyrelse har grundet situationen med COVID-19 besluttet, at turneringen 2019-2020 ikke spilles færdig. Resultaterne fra efteråret 2019 bruges i stedet til af afgøre op- og nedrykning i helårsturneringerne, som dog afventer en afklaring af Danmarksserien (Herre DS) i DBU.

Tillykke til Solrød Strand Badmintonklub

18-05-2020
I en sæson hvor den sidste del har været præget af covid19, er der heldigvis også lyspunkter. SSB´s ungdomshold har sat sig tungt på den sjællandske holdturnering.

SSB deltager i Final Four

18-05-2020
En enig bestyrelse i SSB har besluttet, at vi ønsker at deltage i Final Four under forudsætning af, at samtlige spillere og trænere bliver testet for Covid-19.

Solrød FC - Starter træning igen

18-05-2020
Mandag d. 18/5 går vi igen i gang efter stilstand på banerne i ca. 8 uger.

Solrød FC's 1. Herresenior i Sjællandsserien

18-05-2020
Efter en fremragende første halvsæson af sæsonen 19/20, hvor holdet gik på vinterpause på førstepladsen med ca. 2,4 point i snit pr kamp, havde scoret mere end 3,5 mål pr kamp og vundet små 75 % af kampene, med blot et enkelt nederlag ude mod Næstveds divisionsreserver, var det med bekymrede miner, at holdet og trænerteamet så hvordan Covid19 også i fodboldverdenen skabte usikkerhed, afsavn og tab.

Støt Jersie Håndboldklub

18-05-2020
I aner ikke hvor meget vi glæder os til at kunne åbne op for håndboldtræningen igen. Vi er i bestyrelsen, sammen med klubbens trænere, ved at planlægge hvordan træningerne skal foregå det næste stykke tid, og vi håber på at kunne melde noget ud i denne uge. Alt kommer naturligvis til at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Årets ungdomsfrivillig i SGF

14-05-2020
Solrød Gymnastikforening udnævnte Julie Helbo Jensen som årets ungdomsfrivillig i SGF.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online