Aktivitets- og Frivilligcenteret går online

4. maj 2020

Da AFC er lukket ned, mangler mange borgere et fællesskab og et sted at mødes, og derfor inviterer AFC nu til online aktiviteter.

I Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter (AFC) plejer der at være et væld af aktiviteter for borgerne. Det er et sted, hvor borgerne mødes, og venskaber opstår. På grund af Covid-19 er AFC nu lukket, og alle aktiviteterne er  sat på pause. På en gennemsnitlig uge er 800 mennesker involveret i husets aktiviteter på den ene eller anden måde, og derfor mangler mange borgere et fællesskab. Derfor har AFC lagt hovederne i blød for at finde alternative veje for nogle af aktiviteterne, når man nu ikke må mødes fysisk. Derfor kan AFC nu invitere alle Solrød Kommunes borgere til følgende online aktiviteter:


Kaffeslabberas

Kom inden for hver tirsdag og torsdag, når Lotte fra AFC inviterer til kaffehygge rundt om det virtuelle kaffebord. Se mere her.

Fredags-fællessang

Syng med af lungernes fulde kraft, når Peter fra AFC spiller og synger sange fra den danske Giro 413-sangskat hver fredag. Se mere her.

Slåbrok-Banko

Deltag i Solrøds måske største bankospil nogensinde - det er ganske gratis, og der er gode gevinster på højkant! Se mere her.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Klimahjælp: Nu bliver lokal biogas til endnu mere lokal, grøn fjernvarme

27-05-2020
Efter at have spurgt ind til borgernes holdninger har byrådet i Solrød Kommune nu godkendt et projekt, hvor overskudsvarme fra det lokale biogasanlæg kan forsyne op imod 324 lokale husstande med bæredygtig fjernvarme.

Solrød Svømmehal bliver renoveret for knapt 5 mio. kr.

27-05-2020
På grund af en nødvendig renovering, der skal sikre, at både luft- og vandkvaliteten er i top, er Solrød Svømmehal lukket i uge 27-38.

Nu bliver tennisbanerne ved Solrød Idrætscenter renoveret

27-05-2020
Alle partier i byrådet vedtog i forbindelse med budgetaftalen for 2019, at der i 2020 skulle sættes penge af til at renovere tennisbanerne ved Solrød Idrætscenter, og nu har byrådet på maj måneds byrådsmøde frigivet 662.000 kr. til projektet.

Nu kan du besøge din pårørende i haven på Christians Have

27-05-2020
Du kan også tage din pårørende med ud fra plejecenteret.

Her kan du se og høre byrådsmødet

27-05-2020
På grund af den nuværende coronasituation og forsamlingsforbuddet mod begivenheder, hvor flere end 10 personer er samlet, blev byrådsmødet i Solrød Kommune mandag den 25. maj afholdt digitalt.

Ren Strand kampagne

25-05-2020
Tag en kurv og hjælp med at holde stranden ren.

Forlænget sagsbehandlingstid i forbindelse med overgang til nyt it-system

25-05-2020
Solrød Kommune skifter til et nyt it-system til udbetaling af sygedagpenge den 3. juni. Det nye system, Kommunernes Sygedagpengesystem (KSD), skal benyttes i alle landets kommuner.

Unikt og bæredygtigt boligbyggeri

18-05-2020
Nu sendes lokalplanen for Green Hills i høring

Solrød Bibliotek og Kulturhus åbner for ind- og udlån

18-05-2020
Du kan låne og afleverer bøger som du plejer

Byrådsmødet bliver afholdt over Skype

18-05-2020
Den 25. maj 2020 er det ikke muligt for borgere at møde op til byrådsmødet. Det bliver i stedet for optaget og lagt digitalt på www.solrod.dk.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online