Aktivitets- og Frivilligcenteret går online

4. maj 2020

Da AFC er lukket ned, mangler mange borgere et fællesskab og et sted at mødes, og derfor inviterer AFC nu til online aktiviteter.

I Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter (AFC) plejer der at være et væld af aktiviteter for borgerne. Det er et sted, hvor borgerne mødes, og venskaber opstår. På grund af Covid-19 er AFC nu lukket, og alle aktiviteterne er  sat på pause. På en gennemsnitlig uge er 800 mennesker involveret i husets aktiviteter på den ene eller anden måde, og derfor mangler mange borgere et fællesskab. Derfor har AFC lagt hovederne i blød for at finde alternative veje for nogle af aktiviteterne, når man nu ikke må mødes fysisk. Derfor kan AFC nu invitere alle Solrød Kommunes borgere til følgende online aktiviteter:


Kaffeslabberas

Kom inden for hver tirsdag og torsdag, når Lotte fra AFC inviterer til kaffehygge rundt om det virtuelle kaffebord. Se mere her.

Fredags-fællessang

Syng med af lungernes fulde kraft, når Peter fra AFC spiller og synger sange fra den danske Giro 413-sangskat hver fredag. Se mere her.

Slåbrok-Banko

Deltag i Solrøds måske største bankospil nogensinde - det er ganske gratis, og der er gode gevinster på højkant! Se mere her.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Lær at spotte de digitale fælder

12-07-2020
Svindelmails, fuphjemmesider og falske sms´er. Få hjælp til at spotte de digitale fælder.

Sommeraktiviteter for børn og unge i alderen 6-17 år

09-07-2020
Går årets sommer lidt stille for sig? Er der brug for at komme ud og opleve noget nyt? Vær med til et hav af spændende sommeraktiviteter for børn!

Solrød Kommune sender springvandssag til voldgiftsnævn

09-07-2020
Igennem længere tid er der konstateret et alt for højt vandforbrug ved springvandet på Strandvejstorvet i Solrød Kommune. Det har fået Solrød Kommune til at sende sagen til voldgiftsnævnet.

Se om du kan søge tilskud i år til bedre bredbånd

09-07-2020
Energistyrelsen har oprettet en bredbåndspulje for udvalgte adresser, og det er nu muligt at gøre indsigelse mod Energistyrelsens udpegninger.

Sådan besøger du en beboer på Christians Have

02-07-2020
For at passe bedst muligt på beboerne på Plejecenter Christians Have opfordrer Solrød Kommune fortsat til, at besøg hovedsageligt foregår udendørs.

Skal du bygge restauranten ved Strandens Hus?

02-07-2020
Solrød Kommune søger en lejer, der har interessen og engagementet til at opføre en restaurant ved Strandens Hus.

Undgå badning efter større regnskyl

29-06-2020
Badning frarådes generelt 2-3 dage efter større regnskyl.

Nu kan du blive testet for COVID-19 i Solrød Kommune

29-06-2020
I uge 27 bliver der etableret et lokalt testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, der er beliggende i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online