Havdrup Gymnastikforening styrker fællesskabet med hjemmetræning og godt humør

2. april 2020

Danmark er lukket ned, hallerne er tomme, fodboldbanerne ligger øde og de store gymnastikforårsopvisninger er aflyste. Idrætsforeninger, som plejer at summe af liv, er lukket og slukket.

I Havdrup Gymnastikforening giver man dog ikke så let op. På de sociale medier lægges dagligt opslag op med inspiration til aktiviteter, gymnastikopvisningen blev klaret hjemme i stuerne og instruktørerne laver træningsvideoer til hjemmetræning.

Gymnastikopvisning og træning på video
Da forårets gymnastikopvisninger blev aflyst, fik formand Betina Steneman den idé, at alle foreningens medlemmer kunne sende videoer ind med dele af deres opvisningsprogram. Det blev til en ti minutter lang corona-hjemme-opvisningsvideo med gymnaster i alle aldre. Udover opvisningen bliver der dagligt lagt hjemmetræningsvideoer op, hvor instruktørerne i foreningen viser øvelser hjemme fra stuen.

”Det er vigtigt for os at vise vores medlemmer, at vi stadig er her, og at vi savner dem og dagligdagen i foreningen. Vi synes, at videoer fra trænerne er en god måde at holde kontakten med medlemmerne og samtidig motivere dem til at holde sig i gang. Der er et super godt fællesskab i foreningen og vi har fået mange gode tilbagemeldinger på vores videoer”, siger formand i HGI Betina Steneman.

Samfundssindet er til at føle på

I DGI Midt- og Vestsjælland er formand Bruno L. Hansen stolt over, hvor stor en indsats foreningerne gør for at fastholde fællesskabet og opfordre til sundhed og idræt på trods af coronakrisen. 

”Når man ikke kan mødes fysisk, er det vigtigt fortsat at styrke fællesskaberne. Flere foreninger har udvist stort samfundssind ved at lave træningsøvelser, konkurrencer og livestreame træning hjemme fra stuerne. Havdrup Gymnastikforening er et super godt eksempel på netop det”, siger han.
 

For mere information
Formand i Havdrup Gymnastikforening, Betina Stenemand, tlf. 26 25 56 14
Formand for DGI Midt- og Vestsjælland, Bruno L. Hansen, tlf. 23 45 14 44




Flere artikler

Usædvanlige tider kræver usædvanligt gode nyheder!

25-05-2020
OK og OK´s forhandlere giver Havdrup Fodbold 30% ekstra i sponsorstøtte. Tak til alle, der støtter med benzinkortet eller OK´s app!

Voksenintroduktion i Solrød Tennis Klub

25-05-2020
Endelig har vi nu mulighed for at kunne tilbyde kommende medlemmer en flyvende tennisstart. Hele maj måned er der arbejdet hårdt på at etablere helt nye baner på klubbens dejlige anlæg, så vi er nu helt klar til at sige velkommen til dig.

Solrød Gymnastikforening får støtte til nye redskaber

21-05-2020
20.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden

TURNERINGEN 2019-2020 INDSTILLES

21-05-2020
DBU Sjællands bestyrelse har grundet situationen med COVID-19 besluttet, at turneringen 2019-2020 ikke spilles færdig. Resultaterne fra efteråret 2019 bruges i stedet til af afgøre op- og nedrykning i helårsturneringerne, som dog afventer en afklaring af Danmarksserien (Herre DS) i DBU.

Tillykke til Solrød Strand Badmintonklub

18-05-2020
I en sæson hvor den sidste del har været præget af covid19, er der heldigvis også lyspunkter. SSB´s ungdomshold har sat sig tungt på den sjællandske holdturnering.

SSB deltager i Final Four

18-05-2020
En enig bestyrelse i SSB har besluttet, at vi ønsker at deltage i Final Four under forudsætning af, at samtlige spillere og trænere bliver testet for Covid-19.

Solrød FC - Starter træning igen

18-05-2020
Mandag d. 18/5 går vi igen i gang efter stilstand på banerne i ca. 8 uger.

Solrød FC's 1. Herresenior i Sjællandsserien

18-05-2020
Efter en fremragende første halvsæson af sæsonen 19/20, hvor holdet gik på vinterpause på førstepladsen med ca. 2,4 point i snit pr kamp, havde scoret mere end 3,5 mål pr kamp og vundet små 75 % af kampene, med blot et enkelt nederlag ude mod Næstveds divisionsreserver, var det med bekymrede miner, at holdet og trænerteamet så hvordan Covid19 også i fodboldverdenen skabte usikkerhed, afsavn og tab.

Støt Jersie Håndboldklub

18-05-2020
I aner ikke hvor meget vi glæder os til at kunne åbne op for håndboldtræningen igen. Vi er i bestyrelsen, sammen med klubbens trænere, ved at planlægge hvordan træningerne skal foregå det næste stykke tid, og vi håber på at kunne melde noget ud i denne uge. Alt kommer naturligvis til at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Årets ungdomsfrivillig i SGF

14-05-2020
Solrød Gymnastikforening udnævnte Julie Helbo Jensen som årets ungdomsfrivillig i SGF.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrev



solrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online