Havdrup Gymnastikforening styrker fællesskabet med hjemmetræning og godt humør

2. april 2020

Danmark er lukket ned, hallerne er tomme, fodboldbanerne ligger øde og de store gymnastikforårsopvisninger er aflyste. Idrætsforeninger, som plejer at summe af liv, er lukket og slukket.

I Havdrup Gymnastikforening giver man dog ikke så let op. På de sociale medier lægges dagligt opslag op med inspiration til aktiviteter, gymnastikopvisningen blev klaret hjemme i stuerne og instruktørerne laver træningsvideoer til hjemmetræning.

Gymnastikopvisning og træning på video
Da forårets gymnastikopvisninger blev aflyst, fik formand Betina Steneman den idé, at alle foreningens medlemmer kunne sende videoer ind med dele af deres opvisningsprogram. Det blev til en ti minutter lang corona-hjemme-opvisningsvideo med gymnaster i alle aldre. Udover opvisningen bliver der dagligt lagt hjemmetræningsvideoer op, hvor instruktørerne i foreningen viser øvelser hjemme fra stuen.

”Det er vigtigt for os at vise vores medlemmer, at vi stadig er her, og at vi savner dem og dagligdagen i foreningen. Vi synes, at videoer fra trænerne er en god måde at holde kontakten med medlemmerne og samtidig motivere dem til at holde sig i gang. Der er et super godt fællesskab i foreningen og vi har fået mange gode tilbagemeldinger på vores videoer”, siger formand i HGI Betina Steneman.

Samfundssindet er til at føle på

I DGI Midt- og Vestsjælland er formand Bruno L. Hansen stolt over, hvor stor en indsats foreningerne gør for at fastholde fællesskabet og opfordre til sundhed og idræt på trods af coronakrisen. 

”Når man ikke kan mødes fysisk, er det vigtigt fortsat at styrke fællesskaberne. Flere foreninger har udvist stort samfundssind ved at lave træningsøvelser, konkurrencer og livestreame træning hjemme fra stuerne. Havdrup Gymnastikforening er et super godt eksempel på netop det”, siger han.
 

For mere information
Formand i Havdrup Gymnastikforening, Betina Stenemand, tlf. 26 25 56 14
Formand for DGI Midt- og Vestsjælland, Bruno L. Hansen, tlf. 23 45 14 44
Flere artikler

Voksenintroduktion i Solrød Tennis Klub

06-08-2020
Ligesom de tidligere år tilbyder klubben igen Voksenintroduktion i august måned. Så drømmer du om at spille tennis eller gerne vil igang igen – og nåede du ikke at tilmelde dig forårets Voksenintroduktion – så er det NU!

Gratis FitnessEvent i Havdrup

03-08-2020
Kom frisk til vores gratis FitnessEvent onsdag d. 12. august, hvor vi byder på 1/2 times smagsprøve på flere af vores voksenhold.

Sportsligt niveau på plads i SFC drenge ungdom

03-08-2020
Den sportslige planlægning og vores niveau er nu på plads i drenge ungdom og vi er klar til en spændende efterårssæson i Solrød FC.

SGF Dance Camp var en succes

03-08-2020
Så har SGF holdt Dance Camp for de 3-7 årige og det har været en succes!

Springcamp afsluttet pga. corona-smitte

03-08-2020
Solrød Gymnastikforening har desværre søndag måtte aflyse vores spring camp, da der desværre har været en deltager, der er blevet testet positiv for covid-19.

Soljump samler affald i Solrød

30-07-2020
Solrød Gymnastikforening samlede d. 7. juni henkastet affald rundt i Jersie, fra Jersie station til Solrød Idrætscenter. De 15 deltagere fyldte 12 affaldssække med bl.a. plastik, flasker, dåser, kondomer, poser, et glas konfetti og cigaretskod. De fandt også et par bukser, sokker og en gummislange.

SSB camp nærmer sig

27-07-2020
I år bliver lejren for klubbens bedste ungdomsspillere afviklet i Solrød Idræts Center grundet Covid 19. 70 ungdoms spillere, 12 trænere, sparring fra seniorspillere og en aktiv forældregruppe er med til at skabe rammerne for SSB Camp 2020.

Parkour i Solrød Gymnastikforening

23-07-2020
Hos Parkour i Solrød Gymnastikforening lærer du alt det basale indenfor parkour og du bliver klædt på med teknik, styrke, kropskontrol og erfaringer i et sikkert miljø.

Ledige pladser på ungdomshold

20-07-2020
Solrød Gymnastikforening har stadig ledige pladser på nogle af vores ungdomshold.

Er du vores nye hjælpetræner til den kommende sæson?

20-07-2020
Solrød Svømmeklubs almen afdeling søger hjælpetræner til den kommende sæson, så er du en frisk dreng/pige på 13-15 år, som har svømmeerfaring (krav at man kan de forskellige stilarter og har erfaring i at svømme) og virkelig godt kan lide at hjælpe andre børn, så er du måske lige den vi står og mangler til sæsonstart.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online