Havdrup Gymnastikforening styrker fællesskabet med hjemmetræning og godt humør

2. april 2020

Danmark er lukket ned, hallerne er tomme, fodboldbanerne ligger øde og de store gymnastikforårsopvisninger er aflyste. Idrætsforeninger, som plejer at summe af liv, er lukket og slukket.

I Havdrup Gymnastikforening giver man dog ikke så let op. På de sociale medier lægges dagligt opslag op med inspiration til aktiviteter, gymnastikopvisningen blev klaret hjemme i stuerne og instruktørerne laver træningsvideoer til hjemmetræning.

Gymnastikopvisning og træning på video
Da forårets gymnastikopvisninger blev aflyst, fik formand Betina Steneman den idé, at alle foreningens medlemmer kunne sende videoer ind med dele af deres opvisningsprogram. Det blev til en ti minutter lang corona-hjemme-opvisningsvideo med gymnaster i alle aldre. Udover opvisningen bliver der dagligt lagt hjemmetræningsvideoer op, hvor instruktørerne i foreningen viser øvelser hjemme fra stuen.

”Det er vigtigt for os at vise vores medlemmer, at vi stadig er her, og at vi savner dem og dagligdagen i foreningen. Vi synes, at videoer fra trænerne er en god måde at holde kontakten med medlemmerne og samtidig motivere dem til at holde sig i gang. Der er et super godt fællesskab i foreningen og vi har fået mange gode tilbagemeldinger på vores videoer”, siger formand i HGI Betina Steneman.

Samfundssindet er til at føle på

I DGI Midt- og Vestsjælland er formand Bruno L. Hansen stolt over, hvor stor en indsats foreningerne gør for at fastholde fællesskabet og opfordre til sundhed og idræt på trods af coronakrisen. 

”Når man ikke kan mødes fysisk, er det vigtigt fortsat at styrke fællesskaberne. Flere foreninger har udvist stort samfundssind ved at lave træningsøvelser, konkurrencer og livestreame træning hjemme fra stuerne. Havdrup Gymnastikforening er et super godt eksempel på netop det”, siger han.
 

For mere information
Formand i Havdrup Gymnastikforening, Betina Stenemand, tlf. 26 25 56 14
Formand for DGI Midt- og Vestsjælland, Bruno L. Hansen, tlf. 23 45 14 44
Flere artikler

2. holdet sejrede i Hillerød

23-09-2021
I mandags spillede 2. holdet mod Hillerød på udebane, og det blev heldigvis til en sejr på 5-4!

Team Elvira - rytmisk gymnastik i Solrød

20-09-2021
Team Elvira, rytmehold fra 14-20 år, mangler gymnaster. Kom og vær med på et fantastisk hold, hvor den enkelte ses, samt er sted hvor sammenholdet fylder.

Pilates om lørdagen?

16-09-2021
Skal du være med på Solrød Gymnastikforenings pilates hold om lørdagen? Vi har fokus på bløde bevægelser og fascia, øvelserne bliver tilpasset så alle har mulighed for at være deltagende i 1 1/2 time.

Turbo Junior 2007-2009

16-09-2021
Kan du godt lide at springe, så kom og prøv Solrød Gymnastikforenings hold Turbo Junior 2007-2009. Vi øver spring både på airtracken og i trampolinen.

Maria Tommerup og Jonathan Melgard U17 europamestre

13-09-2021
Efter en overbevisende indsats, satte Maria og Jonathan sig på tronen ved de europæiske mesterskaber i Slovenien.

Knebent nederlag til Gentofte i Badmintonligaen

13-09-2021
Efter en svær start hvor SSB kom bagud med 0-4, var det tæt på et fuldkommen comeback.

Solrød svømmeren Malte Hjalholt tager guldet til Danmarksmesterskaberne i 10 km åbent vand for juniorer.

09-09-2021
Malte Hjalholt kunne efter 10 KM svømning lade sig kåre som Danmarks hurtigste juniorsvømmer

+50 holdet rykker op igen!

09-09-2021
Efter sidste års oprykning fra 4. til 3. division har holdet minsandten vundet sin række igen, og er fra næste sæson at finde i 2. division.

Ligabadminton tirsdag - SSB mod Gentofte

06-09-2021
Tirsdag aften spiller ligaholdet i Solrød Idrætscenter kl. 19.00 mod Gentofte. Klubben håber at mange vil møde op i SIC og støtte holdet til forhåbentlig en sejr.

Begynderturnering i Solrød Tennis Klub

06-09-2021
I går, søndag den 5/9 var 12 deltagere fra sommerens Voksenintroduktionshold samlet til en turnering. Det var en helt igennem sjov, dejlig og hyggelig dag. Alle mødte op med kampgejst og opsat på at lære meget mere om tennis.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online