Hårdere straffe til coronakriminelle

26. marts 2020

Af folketingsmedlem Morten Dahlin (V)

Det er, når vores samfund bliver testet, som det gør i denne corona-tid, at vi i sandhed kan se, hvor stærkt og forenet et land Danmark er. Og jeg oplever grundlæggende at folk opfører sig pænt og ordentligt.

Men, for der er et men, der er desværre nogle som udnytter den tilstand, vi befinder os i, på den mest usmagelige måde. Tricktyve udgiver sig for at være sundhedspersonale for at skaffe sig adgang til ældre danskeres hjem for derefter at tømme huset for værdier. Samtidig har man på landets hospitaler set sig nødsaget til at hyre vagtværn grundet tyveri af livsvigtige værnemidler som håndsprit og masker.

I en tid hvor det er vigtigere end nogensinde før at have tillid til myndighederne og hinanden, er det for mig ufatteligt, at nogen kan finde på at undergrave og bryde den tillid. Det er grådighed på et hidtil uhørt niveau og det skal vi slå hårdt ned på. Derfor foreslår vi i Venstre, at Folketinget hastebehandler lovgivning, der vil medføre langt hårdere straffe til dem, der udnytter coronavirussen i deres kriminelle gerninger. Faktisk mener vi, at straffene skal fordobles for dem, der begår den slags kriminalitet i krisetider som disse.

Lige nu er det vigtigt, at vi alle står sammen. Derfor vil forslaget sende et klart signal til dem, der kun tænker på sig selv og begår usle forbrydelser med store konsekvenser for samfundet: Det vil vi ikke finde os i.Flere artikler

Oplev det rige fugleliv ved Staunings Ø.

06-07-2020
Søndag d. 19. juli 2020 kl. 9.00 – 12.00

Danmarks største live-fest: NICKLAS SAHL, KATO, DREW og FOOL bliver en del af Grønnere Grøn

06-07-2020
I sidste uge udvidede Grønnere Grøn festen med en folkegave på 100 koncerter bestående af lokale og nye, lovende kunstnere, som man kan vinde og dermed sikre, at endnu flere kan være med til at skabe Danmarks største fest med livemusik den 25. juli.

PROJEKT S - Nyt syn på dig selv

06-07-2020
Vidste du godt at det er hjernens naturlige mekanisme, at fokusere på alt det der ikke fungerer? På denne workshop styrker UngSolrød dig i at flytte dit fokus til alt det der allerede fungerer!

Sæt dine reserveringer på pause henover ferien

06-07-2020
Er du på vej på ferie? Hvis du er skrevet op til en eller flere bøger, kan du sætte dine reserveringer på pause, så du ikke går glip af bogen og mister din plads i køen. Se med her.

Vi maler, fordi vi ikke kan lade være

06-07-2020
Akvarelkunstnerne fra Solrød Kunstforening udtrykker netop nu livsglæde med farver og pensler i Galleriet.

Grønnere Grøn udvides med mere end 100 koncerter

02-07-2020
Grøn Koncert er aflyst, men i stedet flytter Grønnere Grøn musikken hjem til danskerne i form af store live-navne som Mads Langer, Phlake og Medina. Nu udvides konceptet med mere end 100 koncerter med lokale og nye, lovende kunstnere, som man kan vinde. Dermed kan endnu flere være med til at skabe Danmarks største fest med livemusik den 25. juli.

Solrøds sommer-studenter 2020

02-07-2020
Solen og de splinternye studenterhuer stråler om kap i ugen op til årets sommerferie. De dugfriske STX- og HF-studenter fra Solrød Gymnasium fylder både på skolen og i bybilledet, og nu skal afslutningen af deres gymnasiale uddannelse fejres med maner.

Er du efterlyst som udeblevet fra fogedretten?

02-07-2020
Mange borgere i Midt- og Vestsjællands politikreds er efterlyste som udeblevne fra et retsmøde i fogedretten. De opfordres nu til at få deres mellemværende med fogedretten klaret snarest muligt.

Farlige studentervogne fik kørselsforbud

02-07-2020
Tungvognscenter Øst var i sidste uge rundt på hele Sjælland og Lolland-Falster for at tjekke studentervogne og eksamenskørsler med glade unge mennesker, der endelig fik lov at fejre sommerferien. For nogen endte dagen dog brat.

UngSolrød var på vandet

02-07-2020
I går var 8 unge fra UngSolrød på vandet. De blev undervist i Stand Up Paddle Board og I havkajak. I morgen tager de af sted igen og slutter af med et kursusbevis i SUP!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online