Vigtig information om lukning af genbrugspladser

16. marts 2020

ARGO overgår til nødberedskab som følge af Corona-virus fra den 13. marts


ARGO lukker:
- Alle genbrugspladser i ARGO regi, herunder døgnåben adgang. Dog nødåbnes fire pladser (Kalundborg, Køge, Roskilde og Torkilstrup) mandag, onsdag og fredag kl. 9-11 for erhvervskunder (første gang mandag den 16. marts 2020)
- Alle genbrugsbutikker

Det betyder blandt andet, at det affald, man som privatperson tidligere afleverede på genbrugspladsen, skal opbevares derhjemme indtil konditionerne er anderledes positive.


ARGO vil fortsat:
- Holder kraftvarmeværket (og affaldsmodtagelsen på værket) i drift (alle rundvisninger er aflyst)
- Holder deponiet (og affaldsmodtagelsen) på Audebo Miljøcenter, samt modtagelsen af affald på Gadstrup genbrugsterminal i drift
- ARGO besvarer alle telefonhenvendelser


Disse forholdsregler gælder indtil videre til mandag 30. marts 2020 - ændringer til overstående kan dog ske i takt med myndighedernes anbefalinger. ARGO vil opdatere via følgende  kanaler, www.ARGO.dk, Facebook profilen ’ARGO’ og LinkedIn ’ARGO’.Flere artikler

Krisen kan inspirere til ny undervisning

26-03-2020
Undervisningslokalerne på Køge Handelsskole står tomme

Hårdere straffe til coronakriminelle

26-03-2020
Af folketingsmedlem Morten Dahlin (V)

Gør brug af Den Mentale Værktøjskasse i denne tid

26-03-2020
I denne tid hvor bekymringerne står i kø hos rigtig mange mennesker, var det måske en idé at se i Den Mentale Værktøjskasse.

Sif anbefaler podcasts - Lytteopleveler der masserer dine øregange

26-03-2020
Podcasts fungerer ligesom en lydbog ville, men er som regel kortere lydstykker, enten i serieform, eller som små radiospil. De spænder bredt i temaer og genre, og der er noget for enhver smag.

Morgensang med dygtige Phillip Faber

23-03-2020
Hvis du synes, at det er rart at synge - og måske synge dagen godt i gang – kan du synge sammen med dygtige Phillip Faber.

Rebekka anbefaler: Gode børnefilm på Filmstriben

23-03-2020
Der er masser af tid til at se film i disse dage, hvor du skal blive hjemme.

Blå titler på eReolen Go!

23-03-2020
Blå titler er lyd- og e-bøger på eReolen, som du altid har adgang til - også hvis du har opbrugt din kvote. Lige nu ligger der 7810 blå titler til børn i alle aldre på eReolen Go!

Rasmus anbefaler: Scandinavian Star og andre uopklarede sager

23-03-2020
Blev du også fanget af DRs dokumentar om Scandinavian Star? Få læseanbefalinger her!

Ny bog i børnebogserien ’Victoria og Verdensmålene’ sætter fokus på udfordringerne ved mangel på rent drikkevand og sanitet

19-03-2020
For millioner af mennesker er rent vand og sanitet et spørgsmål om liv og død – i Danmark tager vi det tit forgivet. I den nye børnebog ´Vandspejlet´ drager to hovedpersoner, Victoria og Nixon, på rundtur i Tanzania og Danmark for at finde gode vand-løsninger. Gennem bogen kan børn i alderen 9-12 år stifte bekendtskab med Verdensmål 6 og de udfordringer og konsekvenser, som mangel på rent vand giver.

Håndteringen af Corona-virus i Solrød Sogn

19-03-2020
Som Folkekirke er vi med til at bryde den smittekæde, som forårsages af Corona-virus. Derfor følger vi regeringens løbende tiltag til at håndtere situationen. Det har en række konsekvenser for, hvordan tilgangen til kirken i den kommende tid vil være.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online