Solrød Kommune: Vi har styr på corona-situationen

16. marts 2020

Der er helt styr på både sundhedsberedskab og sikkerhedsprocedurer. Så klart er budskabet fra Solrød Kommune i forhold til håndteringen situationen omkring coronavirus.

Solrød Kommune følger regeringens corona-anbefalinger og justerer løbende indsatser ud fra de nyeste anbefalinger. Samtidig bliver der flere gange dagligt afholdt møder med ledere og medarbejdere, der har fingeren på pulsen i forhold til alt lige fra værnemidler til det aktuelle sygdomsbillede for borgere og medarbejdere.  

Det betyder, at kommunen er fuldstændig klar til både at håndtere den nuværende coronasituation og en eventuel oprustning af sundhedsberedskabet som følge af flere smittede danskere.

”Jeg oplever, at medarbejdere på tværs af hele organisationen er fuldstændig klar til at reagere på situationen og de løbende nye anbefalinger, der hele tiden kommer fra de statslige myndigheder. Der er styr på situationen,” siger borgmester Niels Hörup og fortsætter:

”Samtidig er alle og i særdeleshed vores sundheds- og ældrepersonale knivskarpe på de sundhedsmæssige sikkerhedsforanstaltninger, så risikoen for smitte er minimeret. Kort sagt, så passer vi både godt på os selv og på borgerne – vi passer på hinanden.”


Du kan løbende holde dig orienteret om den aktuelle coronasituation på www.coronasmitte.dk, og du kan ringe til den myndighedsfælles hotline på tlf. 70200233.

Du kan også holde dig orienteret på Solrød Kommunes hjemmeside www.solrod.dk

Hvis du har spørgsmål til Solrød Kommune angående den nuværende coronasituation, kan du ringe på tlf. 56182000 eller skrive på mail kommune@solrod.dk

 Fakta

 • Skoler og dagtilbud lukkes midlertidigt ned fra mandag den 16. marts og to uger frem. Der vil i perioden være nødpasning for 0-9-årige børn. Nødpasning gælder som udgangspunkt for familier, hvor forældre varetager kritiske funktioner i den offentlige eller private sektor, eller familier, som på trods af myndighedernes opfordring til at holde børnene hjemme, ikke har andre muligheder for pasning.
  For spørgsmål vedrørende nødpasning kontakt Læring og Udvikling på tlf. 56182070. Læs mere om tilmelding her. 

 • Alle unødvendige møder udskydes eller aflyses - herunder borgermøder.

 • Rådhuset inkl. Borgerservice og Jobcenteret lukker midlertidigt ned for personlige henvendelser fra torsdag eftermiddag den 12. marts 2020 - kommunen kan kontaktes på tlf. 56182000.

 • Børn og Ungerådgivningen lukker midlertidigt ned for personlige henvendelser fra torsdag eftermiddag den 12. marts 2020.

 • Plejecentre opfordres til at undgå besøgende, og Plejecenter Christians Have låser derfor døren. Det betyder, at du skal ringe på, hvis du skal ind. 

 • Alle idrætsfaciliteter er midlertidigt lukket ned - det gælder både udendørs og indendørs faciliteter. 

 • Solrød Bibliotek og Kulturhus er midlertidigt lukket. 

 • Aktivitets- og Frivilligcenteret er midlertidigt lukket.

 • UngSolrød er midlertidigt lukket ned.

 • Genoptræningscenteret er delvist midlertidigt lukket ned -  særligt udvalgte tilfælde modtages.

 • Der er nødberedskab på alle nødvendige funktioner. 
Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Sådan besøger du en beboer på Christians Have

02-07-2020
For at passe bedst muligt på beboerne på Plejecenter Christians Have opfordrer Solrød Kommune fortsat til, at besøg hovedsageligt foregår udendørs.

Skal du bygge restauranten ved Strandens Hus?

02-07-2020
Solrød Kommune søger en lejer, der har interessen og engagementet til at opføre en restaurant ved Strandens Hus.

Undgå badning efter større regnskyl

29-06-2020
Badning frarådes generelt 2-3 dage efter større regnskyl.

Nu kan du blive testet for COVID-19 i Solrød Kommune

29-06-2020
I uge 27 bliver der etableret et lokalt testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, der er beliggende i Solrød Center.

Badning frarådes ved Solrød Strandpark

25-06-2020
Den seneste analyse viser, at badevandet ikke lever op til kvalitetskravet.

Har du downloadet appen smitte|stop?

25-06-2020
Smitte|stop er en app, som hjælper med at stoppe spredningen af COVID-19 i Danmark.

Ekstra puljepenge: Nu kommer der endnu mere sommersjov for børn og unge i Solrød Kommune

24-06-2020
Solrød Kommune har modtaget knapt en mio. kr. fra Børne- og Undervisningsministeriet til ekstra sommerferieaktiviteter for kommunens børn og unge.

Dansk Byggeri: Solrød er den mest erhvervsvenlige kommune på Sjælland

24-06-2020
Solrød Kommune får topkarakterer i både Dansk Byggeris undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed og i Solrød Kommunes egen undersøgelse af kommunens erhvervsindsats.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online