Sådan frisker du badeværelset op til foråret

19. marts 2020Op til foråret kan der være mange ting at se til, og det er sjældent, at man tænker over, at badeværelset godt kunne trænge til en overhaling. Badeværelset er nemlig det rum i huset, man hurtigst glemmer, da det mest af alt skal være praktisk og funktionelt. Er du træt af dit badeværelse, eller kunne du godt blot ønske, at der sker noget nyt, så kan du få inspiration til, hvordan du netop kan friske badeværelset op til foråret herunder.

Nye farver kan gøre en stor forskel
Når man skal skabe en forandring, kan det være en god idé at tænke i farver. Farver kan nemlig påvirke humør og stemninger, hvilket kan være en stor fordel på badeværelset. Kan du godt lide stærke farver, kan det være, at du skal male en væg i farven, eller måske skal du investere i nogle nye håndklæder, som kan pryde badeværelset. Du kan med fordel også udskifte badeforhænget eller bademåtten. Derudover kan planter også give et friskt pust, hvilket kan være tiltrængt i et rum, hvor planter kan have svært ved at trives. Har du intet vindue på badeværelset, kan du med fordel investere i en kunstig plante – på den måde sikrer du, at du ikke kommer til at slå den ihjel med for lidt lys eller for meget fugt.

Du kan også give badeværelset den helt store tur
Er din bolig af ældre dato, kan badeværelset også vidne om dette. Brune eller grønne fliser i 80’er stil er ikke at foretrække, hvis man gerne vil indrette simpelt og i neutrale farver, og derfor kan det være nødvendigt at give badeværelset den helt store tur. Bor du i Solrød og mangler hjælp til VVS af en VVS-installatør eller VVS-montør, så kan du kontakte Solrøds fleksible VVS’er. VVS- installation i Københavnsområdet kan hjælpe dig på rette vej, når du skal renovere.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online