Danmarksmesterskaberne i Løbehjul 2020

12. marts 2020

I weekenden Lørdag og Søndag 7-8 Marts 2020 blev Danmarks største officielle løbehjulskonkurrence, arrangeret, afholdt og afviklet af Scootkomiteen under RullesportDanmark, med Urban Street Zone som vært i Brande.

Der var inviteret 3 udenlandske dommere til at dømme samtlige runs. De har alle har dommererfaringer,- blandt andet fra FISE og ISA konkurrencer. De læner sig op af reglerne fra ISA. De dømmes i 4 elementer med point. Se 

180 tilmeldte deltagere konkurrerede i kategorierne var U8, U11, U14, AM og pro. Man kunne deltage hvis man var medlem af én af foreningerne i Rdk.

Hallen blev besøgt løbende af mindst 450-550 tilskuere hen over hele weekenden.


U8 begyndte braget af en fest da det startede med at afvikle hele deres kategori. Sikke nogle små seje gutter at overvære.

Resten af kategorierne skulle kæmpe sig i kvalifikationerne, til at nå finalen om søndagen.

Det var en lang dag for de mange spændte konkurrenter, som i lang tid havde trænet sig og til og set frem til årets Danmarksmesterskaber.

Spændingen var høj og stemningen god, da finalerne blev afviklet og vinderne fundet.

Sponsorer havde bidraget med flotte gaver og der blev uddelt medaljer og pokaler til top 3 i alle kategorier.

Listerne og point offentliggøres her på hjemmesiden.

Heldigvis var der kun få skader i år, men vi var glade over Samaritternes tilstedeværelse under hele eventet.

Vinderne 2020

Pro: Happyhjalte      AM: Nis Andersen      U14: Jonas Kristensen    U11: Urban Rørdam  U8: Emil K Larsen

Samtlige resultater findes på https://www.facebook.com/danmarksmesterskaberneilobehjul/


Note:

Kommende begivenheder Scoot 2020. ISA kvalifikationer til EM er godt i gang. Følg med på https://www.rullesport.dk/hvad-er-rullesport/scoot/

ISA Scoot rules and regulations etc: https://www.isascoot.com/world-park-scooter-championships/

180 deltager i 5 kategorier var tilmeldt årets Mesterskabskonkurrence i Danmark. Dette er ca 50 flere end sidste år. I takt med at vi kan se at Løbehjulssporten er i rivende udvikling og tilmeldingsinteressen stor,- er det da også allerede nu i støbeskeen, at vi nok fremover, er nød til at afvikle klubmesterskaber eller lignende ude i foreningerne, der kvalificerer konkurrenterne til det endelig DM.


Der er brug for frivillige forældre og store løbehjulsdrenge og piger, der kan hjælpe med det frivillige i foreningerne. Så der mangler i den grad hjælp. Så går du rundt med lysten til at bidrage i din forening,- er der ingen tvivl om at det vil blive taget imod med kyshånd. Har man lyst til organisationsarbejde,- kan du kontakte komiteen i forhold til komitearbejde.

Skrevet af Inge Langebek Hansen, medlem af Scootkomiteen.


Flere artikler

10Solrød åbnede med Corona-koncert

28-05-2020
Da 10Solrød genåbnede dørene mandag d. 18 maj efter lang tids lockdown, gik det ikke stille for sig. Musikeren OLI sang solen ind med en festlig koncert i skolegården.

Nu kan du igen læse aviser på Solrød Bibliotek og Kulturhus

28-05-2020
Det er nu tilladt at opholde sig på biblioteket, og derfor har du nu igen mulighed for at læse dagens avis på Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Få en virtuel rundtur i det ombyggede kulturhus

28-05-2020
Marie viser rundt og fortæller.

H.K.H. Kronprinsessen indvier Holmegaard Værk

28-05-2020
Det bliver med kongelig deltagelse når designmuseet Holmegaard Værk om kort tid markerer genåbningen af det gamle glasværk. H.K.H. Kronprinsessen indvier museet til den officielle åbningsceremoni den 8. juni kl. 14.

Tilmelding til Solrød Centers Børneloppemarked er åbnet

25-05-2020
Vi glæder os til igen i år at byde velkommen til Børneloppemarked i vores hyggelige, åbne centergade d. 15. august! Af hensyn til myndighedernes anbefalinger om afstand, har vi valgt at reducere antallet af borde til 120.

Generalforsamling og vejlaugsmøde i Solrød Strands Grundejerforening

25-05-2020
Grundejerforeningen afholder ordinær generalforsamling, torsdag d. 17. september 2020 kl. 19:00 i Aktivitets- og Frivilligcentrets store sal, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Det ny designmuseum Holmegaard Værk åbner 30. maj 2020

25-05-2020
Efter store dele af kulturområdet blev inkluderet i udvidelsen af fase 2 kan Museum Sydøstdanmark omsider se frem til at byde gæster inden for på Holmegaard Værk. Åbningen finder sted lørdag den 30. maj i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Billetter kan forudbestilles allerede fra i dag på museets hjemmeside.

Ud i det blå med støvlerne på

25-05-2020
Vi bruger naturen som aldrig før. Flere og flere snører skoene og drager ud i det blå. Biblioteket har mange bøger om at vandre.

Tjen penge på skrabelodssalg online

21-05-2020
Skoleklasser, foreninger og sportsklubber kan nu tilmelde sig

Grøn Koncert har tænkt nyt! Vi udvider, og hele Danmark er inviteret

21-05-2020
Grøn Koncert, som vi kender det, er aflyst…Men det bliver ikke sommer uden Grøn Koncert, så vi har besluttet, at udvide fra de normale otte koncertsteder til hele Danmark. Muskelsvindfonden og Tuborg inviterer til folkefest lørdag 25. juli, og TV 2 sender live hele aftenen, mens NOVA sender liveradio hele dagen igennem.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online