Godt makkerskab giver vind i sejlene for Solrødvirksomhed

5. marts 2020

Håndværksfirmaet GLH Totalbyg bød borgmester Niels Hörup indenfor til en rundvisning og en fortælling om, hvordan et godt makkerskab kan skabe en virksomhed med både udvikling og vækst.

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da Solrød Kommunes borgmester Niels Hörup besøgte GLH Totalbyg. Det blev til en times god snak og rundvisning i selskab med Henrik Winther Karlsen, der sammen med Allan Eggers Pedersen ejer solrødvirksomheden.

”Det startede jo egentlig med, at min far havde VVS-firma i Gammel Hastrup, hvor jeg først var i lære og siden fik job. Jeg har også altid selv haft et stærkt selvstændighedsgen, så derfor var det helt naturligt, at jeg skulle have mit eget CVR-nummer, ” fortæller Henrik Winther Karlsen.

Helt fra begyndelsen har Henrik arbejdet tæt sammen med sin gode ven Allan Eggers Pedersen, og for 6 år blev Allan da også partner i virksomheden.


”Allan og jeg har kendt hinanden i mange år. Vi er meget forskellige, men samtidig supplerer vi hinanden godt. Det gav derfor god mening at slå os sammen, så vi ejer virksomheden i fællesskab. Opgaverne kan vi også deles om og således overkomme meget mere – faktisk så meget, at vi er blevet kåret som Gazellevirksomhed tre år i træk” fortæller Henrik Winther Karlsen.

Borgmesteren fik også anledning til at høre om, hvorfor virksomheden flyttede til Solrød Kommune i 2017.

”I dag har GLH Totalbyg specialiseret sig indenfor totalløsninger, renovering af vådrum og servicering af boligselskaber og vi har et stærkt team af medarbejdere, som med hver deres specialkompetencer supplerer hinanden. Vi kan derfor klare rigtig mange typer af opgaver og vi ville gerne tættere på de boligselskaber, som vi servicerer fast, og møde beboerne lokalt, ” siger Henrik Winther Karlsen.

Og den beslutning vækker glæde hos Niels Hörup:

”Vi er optaget af at være en attraktiv kommune for virksomheder, og vi har fx valgt at friholde erhvervslivet fra den særlige erhvervsskat, dækningsafgiften, derfor glæder det mig naturligvis også, når virksomheder vælger at rykke teltpælene op og flytte til Solrød Kommune, ” siger borgmester Niels Hörup, som også glæder sig over, at han på besøg hos de lokale virksomheder får et kig ind i hverdagens maskinrum, der gør, at kommunen bedre kan understøtte virksomhedernes vækst og udvikling.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Unikt og bæredygtigt boligbyggeri

18-05-2020
Nu sendes lokalplanen for Green Hills i høring

Solrød Bibliotek og Kulturhus åbner for ind- og udlån

18-05-2020
Du kan låne og afleverer bøger som du plejer

Byrådsmødet bliver afholdt over Skype

18-05-2020
Den 25. maj 2020 er det ikke muligt for borgere at møde op til byrådsmødet. Det bliver i stedet for optaget og lagt digitalt på www.solrod.dk.

SSP beder forældre om hjælp

14-05-2020
SSP opfordrer forældre til at gå i dialog med deres unge om adfærden i det offentlige rum.

Status på genåbningen af Solrød Kommune

14-05-2020
Her kan du få et overblik over, hvordan coronavirus påvirker Solrød Kommune.

Aktivitets- og Frivilligcenteret går online

04-05-2020
Da AFC er lukket ned, mangler mange borgere et fællesskab og et sted at mødes, og derfor inviterer AFC nu til online aktiviteter.

Borgmester om coronapandemien: Stor ros til ansatte og borgere i kampen mod COVID-19 virusset

04-05-2020
I Solrød Kommune er der kun få registrerede smittede med coronavirus, men sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer skal stadig følges til punkt og prikke, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Der bliver testet sirener den 6. maj 2020

30-04-2020
Traditionen tro er den første onsdag i maj, dagen hvor sirenevarslingssystemet testes med lyd over hele landet.

Jobkonsulenter bliver til børnehavefrivillige for at hjælpe til under coronakrisen

30-04-2020
I Solrød Kommune har 23 medarbejdere fra kommunens job- og socialcenter frivilligt tilbudt deres hjælp til kommunens tre folkeskoler og 11 dagtilbud, som har taget imod tilbuddet med kyshånd.

Corona-tiltag: Solrød Kommune bygger for 26,7 mio. kr. ekstra i år

30-04-2020
Ny cykelsti til skolebørn, forskønnelse af Solrød Center, renovering af Uglegårdsskolen, tilslutning til fjernvarme for Havdrup Skole og Havdrup Idrætscenter og nye brandalarmeringsanlæg flere steder i kommunen – det er blot nogle få af de tiltag, Solrød Kommune iværksætter for at hjælpe virksomheder og beskæftigelse på vej under coronakrisen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online