Skal du med på landevejen?

2. marts 2020

NU starter foråret, og alle cykelmotionister i Solrød Cykling tripper for at komme på landevejen. Sæsonen starter 1. marts 2020.

Klubben har nu eksisteret i 5 år og vi er på nuværende tidspunkt ca. 100 medlemmer, men vi kan sagtens være flere. Kunne det være interessant for dig at blive medlem, så tøv ikke.

Solrød Cykling henvender sig til cykelmotionister over 18 år, der har en racercykel, en hjelm, klikpedaler og kan holde et tempo på 24km/t, hvilket øges gradvist i løbet af sæsonen.

I klubåndens og fællesskabets interesse, er det af stor vigtighed, at alle viser forståelse for og hensyn til hinanden. Vi sætter sikkerheden i højsæde og passer på hinanden. Du er selvfølgelig velkommen til at komme og køre med en tur eller to, før du melder dig ind.


Sidste år etablerede vi en kvindeafdeling med kvindelige trænere, som kører sammen om onsdagen og om søndagen sammen med mændene. Det har vist sig at være en stor succes. Kravene til kvindeholdet er som for resten af klubbens medlemmer.

Klubben har et stort trænerteam, der står for træningen og planlægger den efter niveau og mål.  De sørger for, at alle ryttere kommer godt og sikkert ud og hjem. Alle trænere har fået undervisning ved DGI og er altid villige til at give gode råd.

Træningen varierer mellem forskellige typer af træning. Der er mulighed for tekniktræning, hvilket mange bliver overrasket over, hvor meget man kan udvikle sig af. Der er intervaltræning onsdage og søndagene bruges primært som LSD, hvilket vil sige Long Slow Distance.


Vi efterstræber at være en aktiv social klub. Vi nyder at kunne afslutte turen med et cafestop, der bliver arrangeret klubmesterskab (hvor alle kan vinde), klubfest etc. Vi tilrettelægger en del ture både i Danmark og i udlandet, som både kan indeholde træningsture og motionsløb.

På vores klubbukser står: ´Sammenhold og respekt. Hjælp og støtte og sidst men ikke mindst, alvorligt for sjov´, hvilket kendetegner klubben slutter Michael Falskov

Du kan læse meget mere om Solrød Cykling på www.solrodcykling.dk


Flere artikler

Familiegymnastik i Solrød Gymnastikforening

02-07-2020
Vi skal kravle, trille, hoppe, lege, synge, danse og tumle, det er fælles for alle vores familiegymnastikhold. Vi bygger spændende og udfordrende redskabsbaner. Vi har hold fra årgang 2015 – 2019, som træner med mor, far, bedsteforældre.

Solrød Comets U17 piger har samlet affald

29-06-2020
Solrød Comets samlet affald i Jersie Strandpark

Vil du i form, så er CrossGym i Solrød Gymnastikforening måske dig

29-06-2020
Til dig som har trænet et stykke tid eller er helt ny og gerne vil udfordres med mere tekniske øvelser og hårde workouts.

Graduering i Solrød Karate Klub - juni 2020

29-06-2020
Selvom det har været en udfordring at træne fra marts til maj pga. Corona virus, blev det besluttet at alle kyu grader kunne gå til graduering i juni, muligvis med restriktioner. De fleste hold nåede lige at lære pensum i januar og februar og så lukkede Danmark ned. Det betød næsten 2 måneder uden træning.

Dansehold for de 3-5 og 5-7 årige i Solrød Gymnastikforening

25-06-2020
Onsdag og torsdag i Solrød Gymnastikforening danser vi til det bedste musik og får sat de fedeste moves sammen til en flot serie! Der vil i løbet af sæsonen blive holdt spændende begivenheder for børnene på disse hold og vi deltager også i den årlige opvisning!

Stor sejr til Solrøds +40 hold

25-06-2020
Solrøds + 40 hold, som ligger i 3. division, vandt i går sin 3. holdkamp ud af lige så mange mulige i denne sommers udendørssæson. Tidligere weekenders hjemmesejr på 8-0 over Hvidovre 2 og en udesejr på 5-3 over Roskilde 1, blev i går søndag d. 21. juni fulgt op med en sikker hjemmesejr på 8-0 over Slangerup.

Skensved Gymnastik søger instruktører

22-06-2020
Skensved Gymnastik søger instruktører til Far, Mor & Barn og Seniorholdet.

Solrød Gymnastikforening har fået støtte fra Nordea Fonden

22-06-2020
Med 20.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden kan Solrød Gymnastikforening nu igangsætte indkøb af nye redskaber, så medlemmerne fortsat kan dyrke springgymnastik i foreningen.

Bronze til SSB ved Final 4

22-06-2020
Efter at have tabt til Skovshoved i en gyserkamp med 5-4 sent fredag aften, så rejste holdet sig lørdag mod Højbjerg. Her blev det til en sejr på 5-3 over et "vingeskudt" Højbjerghold.

GF Forsikring har kåret Emilie som et overskudsmenneske under Corona

18-06-2020
En af forældrene fra Soljump og Soljump mini har indstillet Emilie. Her er teksten fra GF forsikring.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online