Christinas Blomster på Strandvejen har fået vokseværk!

20. februar 2020

Butikken flytter til større lokaler


For 4 år siden åbnede Christina sin lille drømmebutik på Strandvejen med buketter, planter, lidt brugskunst og egne kreative kreationer. Siden da er butikken vokset med en rasende fart til også at indebære daglige udbringninger, som varetages af 4 chauffører, til hele Storkøbenhavn af egne kreationer og især buketter og gavekasser med blomster og specialiteter er et hit.

Butikken har det sidste års tid haft pladsproblemer i den lille, hyggelige butik og er vokset ud af sine oprindelige lokaler. Derfor er de netop åbnet op i meget større lokaler på Solrød Strandvej 105, hvor der er blevet mere plads til planter, brugskunst, tørrede blomster og især et meget størrer og meget populært område med specialiteter som spiselige lækkerier, vin og lokal øl fra Hoppe Beer i Solrød.

Christina har indrettet en hyggelig lille gårdhave rundt om hjørnet på bygningen, med skønne planter og løgvækster til udendørs. Så nu er der plads til alle kunderne, de tre blomsterpiger og de to ungpiger, som alle er super glade for den nye, større og hyggelige butik. De har fortsat med den meget populære service med selvbetjening efter lukketid i weekenden, som nu er at finde i gårdhaven. Her kan du i ro og mag finde din blomst/buket og betale på mobilepay. Denne tillid og service har fungeret nu i 4 år, og det er selvfølgelig noget de bliver ved at tilbyde i Christinas Blomster, som har et godt og tillidsfuldt forhold til sine kunder i Solrød og fra nær og fjern.Flere artikler

Er du helt sikker på, du skal i sommerhus?

02-04-2020
Rigtigt mange har glædet sig til at kunne slappe af i sommerhuset i påsken. Men at mange mennesker rejser i en tid med smittepres kan starte nye smittekæder, hvis ikke du er meget bevidst om alt, hvad du gør.

UngSolrøds computere hjælper forskere i kampen mod coronavirus

02-04-2020
UngSolrød har sat 15 gamingcomputere i gang med programmet Folding@home, som bidrager med processorkraft til enorme udregninger, der hjælper forskere med at forstå coronavirusset.

Bliv klogere på dit barns motorik

02-04-2020
Motorikken har stor betydning for dit barnets udvikling helt fra det bliver født.

COVID-19: Dansk Folkehjælp klar med akut hjælp til sårbare ældre

30-03-2020
Den verdensomspændende coronavirus har på få uger ændret Danmark og danskernes hverdag markant. Det giver ikke mindst udfordringer for sårbare ældre, der af myndighederne opfordres til at isolere sig for at undgå smitte. Derfor har Dansk Folkehjælp, i samarbejde med en række af landets kommuner, iværksat akuthjælp til sårbare ældre, der bl.a. kan få hjælp til indkøb af mad og medicin samt hjælp til praktiske gøremål.

Særadgang hjemmefra til suveræne online databaser

30-03-2020
Helt ekstraordinært stiller Gale Databases deres skolepakke Gale Reference Complete midlertidigt til rådighed for alle danskere indtil 30. juni 2020. Det er en imponerende samling af online ressourcer, som nu er tilgængelige for alle med interesse eller behov for kvalitative artikler indenfor et hav af emner.

Tips til aktiviteter for børnefamilier

30-03-2020
School is out og ungerne er hjemme. Og det er I også. Det kan måske være svært at blive ved med at holde børnene beskæftiget, men her er et par gode fifs, som I hvert fald burde kunne få jer gennem weekenden.

Inspiration til hjemmeskolen

30-03-2020
Her kan du finde inspirerende online fag- og læringsportaler med fri adgang eller som er blevet gjort gratis under Coronakrisen.

Krisen kan inspirere til ny undervisning

26-03-2020
Undervisningslokalerne på Køge Handelsskole står tomme

Hårdere straffe til coronakriminelle

26-03-2020
Af folketingsmedlem Morten Dahlin (V)

Gør brug af Den Mentale Værktøjskasse i denne tid

26-03-2020
I denne tid hvor bekymringerne står i kø hos rigtig mange mennesker, var det måske en idé at se i Den Mentale Værktøjskasse.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online