Christinas Blomster på Strandvejen har fået vokseværk!

20. februar 2020

Butikken flytter til større lokaler


For 4 år siden åbnede Christina sin lille drømmebutik på Strandvejen med buketter, planter, lidt brugskunst og egne kreative kreationer. Siden da er butikken vokset med en rasende fart til også at indebære daglige udbringninger, som varetages af 4 chauffører, til hele Storkøbenhavn af egne kreationer og især buketter og gavekasser med blomster og specialiteter er et hit.

Butikken har det sidste års tid haft pladsproblemer i den lille, hyggelige butik og er vokset ud af sine oprindelige lokaler. Derfor er de netop åbnet op i meget større lokaler på Solrød Strandvej 105, hvor der er blevet mere plads til planter, brugskunst, tørrede blomster og især et meget størrer og meget populært område med specialiteter som spiselige lækkerier, vin og lokal øl fra Hoppe Beer i Solrød.

Christina har indrettet en hyggelig lille gårdhave rundt om hjørnet på bygningen, med skønne planter og løgvækster til udendørs. Så nu er der plads til alle kunderne, de tre blomsterpiger og de to ungpiger, som alle er super glade for den nye, større og hyggelige butik. De har fortsat med den meget populære service med selvbetjening efter lukketid i weekenden, som nu er at finde i gårdhaven. Her kan du i ro og mag finde din blomst/buket og betale på mobilepay. Denne tillid og service har fungeret nu i 4 år, og det er selvfølgelig noget de bliver ved at tilbyde i Christinas Blomster, som har et godt og tillidsfuldt forhold til sine kunder i Solrød og fra nær og fjern.Flere artikler

Tilmelding til Solrød Centers Børneloppemarked er åbnet

25-05-2020
Vi glæder os til igen i år at byde velkommen til Børneloppemarked i vores hyggelige, åbne centergade d. 15. august! Af hensyn til myndighedernes anbefalinger om afstand, har vi valgt at reducere antallet af borde til 120.

Generalforsamling og vejlaugsmøde i Solrød Strands Grundejerforening

25-05-2020
Grundejerforeningen afholder ordinær generalforsamling, torsdag d. 17. september 2020 kl. 19:00 i Aktivitets- og Frivilligcentrets store sal, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Det ny designmuseum Holmegaard Værk åbner 30. maj 2020

25-05-2020
Efter store dele af kulturområdet blev inkluderet i udvidelsen af fase 2 kan Museum Sydøstdanmark omsider se frem til at byde gæster inden for på Holmegaard Værk. Åbningen finder sted lørdag den 30. maj i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Billetter kan forudbestilles allerede fra i dag på museets hjemmeside.

Ud i det blå med støvlerne på

25-05-2020
Vi bruger naturen som aldrig før. Flere og flere snører skoene og drager ud i det blå. Biblioteket har mange bøger om at vandre.

Tjen penge på skrabelodssalg online

21-05-2020
Skoleklasser, foreninger og sportsklubber kan nu tilmelde sig

Grøn Koncert har tænkt nyt! Vi udvider, og hele Danmark er inviteret

21-05-2020
Grøn Koncert, som vi kender det, er aflyst…Men det bliver ikke sommer uden Grøn Koncert, så vi har besluttet, at udvide fra de normale otte koncertsteder til hele Danmark. Muskelsvindfonden og Tuborg inviterer til folkefest lørdag 25. juli, og TV 2 sender live hele aftenen, mens NOVA sender liveradio hele dagen igennem.

Nyt på hylderne

21-05-2020
Se de nyeste bøger, lydbøger, film og spil og meget andet, som biblioteket har anskaffet. Klik på linkene herunder - søgningerne opdateres løbende, når der kommer nye tilbud!

HURRA – endelig er der godt nyt til boligejerne i Solrød

18-05-2020
Når man tænker på, hvor svært det har været at få gennemført skattelettelser til de hårdt beskattede boligejere i Solrød, er det med stor begejstring, at vi nu kan konstatere, at der er indgået en aftale mellem regeringen, Venstre, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance.

Tillykke til Puk Damsgård med Rungstedlundprisen

18-05-2020
Puk Damsgård får Rungstedlundprisen 2020: "Hendes nysgerrighed og appetit på andre kulturer er i høj grad Karen Blixen værdig".

Eddie Skoller vender tilbage til JESUS CHRIST SUPERSTAR knap 50 år efter danmarkspremieren

14-05-2020
Eddie Skoller vil være at finde på scenen, når Danmarks Underholdningsorkester til efteråret slår dørene op til deres 50-års jubilæumskoncertudgave af JESUS CHRIST SUPERSTAR.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online