Skal lokalt malerfirma vinde for 3. gang?

20. februar 2020

4 x nomineringer og 2 x vinder som Årets Maler. Det´ Maleren i Køge hædres for sit kvalitetshåndværk og har nu mulighed for at vinde prisen som Årets Maler for 3. år i træk.

Det’ Maleren i Køge er nomineret for 4. gang til prisen som Årets Maler. Spørgsmålet er, om Mette Rostén og hendes medarbejdere skal løbe med statuetten for 3. år i træk.

 

Årets Håndværker-priser er håndværkernes Oscar-statuetter. Man anerkendes for god performance, fint kvalitetshåndværk og sublim service, og prisen baserer sig på kundernes egne anmeldelser og en vurdering fra en fagjury.

 

”Vi er stolte over at være nomineret for 4. gang og have muligheden for at vinde for 3. gang. Det viser, at vores kunder er tilfredse med os, kvaliteten i vores arbejde og vores rådgivning. Vi gør meget for at yde vores kunder en god service og aflevere opgaven til kundens fulde tilfredshed. Alt, hvad vi gør, er altid i den kvalitet, med den timing og til den pris, vi har aftalt”, siger Mette Rostén fra Det’ Maleren.

 

Loyale fastansatte

Mens mange håndværkere har en mindre gruppe af faste medarbejdere, der trækker vikarer ind, når opgaverne er mange og tiden knap, er medarbejderne hos Det’ Maleren alle fastansatte.

 

”Det giver et sammentømret team, der hjælper og kærer sig om hinanden. Vi er fælles om opgaverne og hjælper hinanden, når der er brug for det. Vi lykkes med det, fordi vores kunder er loyale, bruger os igen og igen og er flinke til at anbefale os i deres netværk. Vores nomineringer og priser vidner også om vores kunders tilfredshed og loyalitet”, siger Mette Rostén.Bliver det ”alle gode gange tre”? Kan Mette Rostén fra Det’ Maleren i Køge vinde prisen som Årets Maler for 3. gang i træk?

 

Kvinder i overtal

I dag består firmaet af seks svende og tre lærlinge. Kønsfordelingen er nok ret atypisk, for her er det kvinderne, som er i overtal: syv kvinder og to mænd.

 

”Jeg kigger ikke på køn, men på kompetencer og gode samarbejdsevner. Det er vigtigt, at teamet fungerer godt sammen, og at arbejdspladsen er et rart sted at være. Sidste år var vi nomineret i kategorien Årets Bedste Arbejdsmiljø, så det betaler sig at prioritere den side også. Medarbejderne mærker det, og kunderne mærker det”, tilføjer Mette Rostén.

 

Det store finaleshow løber af stablen den 2. - 3. april i Cirkusbygningen i København. Det’ Maleren er nomineret i to kategorier i år: Årets Maler og Årets Håndværkerlærling.


Flere artikler

Er du helt sikker på, du skal i sommerhus?

02-04-2020
Rigtigt mange har glædet sig til at kunne slappe af i sommerhuset i påsken. Men at mange mennesker rejser i en tid med smittepres kan starte nye smittekæder, hvis ikke du er meget bevidst om alt, hvad du gør.

UngSolrøds computere hjælper forskere i kampen mod coronavirus

02-04-2020
UngSolrød har sat 15 gamingcomputere i gang med programmet Folding@home, som bidrager med processorkraft til enorme udregninger, der hjælper forskere med at forstå coronavirusset.

Bliv klogere på dit barns motorik

02-04-2020
Motorikken har stor betydning for dit barnets udvikling helt fra det bliver født.

COVID-19: Dansk Folkehjælp klar med akut hjælp til sårbare ældre

30-03-2020
Den verdensomspændende coronavirus har på få uger ændret Danmark og danskernes hverdag markant. Det giver ikke mindst udfordringer for sårbare ældre, der af myndighederne opfordres til at isolere sig for at undgå smitte. Derfor har Dansk Folkehjælp, i samarbejde med en række af landets kommuner, iværksat akuthjælp til sårbare ældre, der bl.a. kan få hjælp til indkøb af mad og medicin samt hjælp til praktiske gøremål.

Særadgang hjemmefra til suveræne online databaser

30-03-2020
Helt ekstraordinært stiller Gale Databases deres skolepakke Gale Reference Complete midlertidigt til rådighed for alle danskere indtil 30. juni 2020. Det er en imponerende samling af online ressourcer, som nu er tilgængelige for alle med interesse eller behov for kvalitative artikler indenfor et hav af emner.

Tips til aktiviteter for børnefamilier

30-03-2020
School is out og ungerne er hjemme. Og det er I også. Det kan måske være svært at blive ved med at holde børnene beskæftiget, men her er et par gode fifs, som I hvert fald burde kunne få jer gennem weekenden.

Inspiration til hjemmeskolen

30-03-2020
Her kan du finde inspirerende online fag- og læringsportaler med fri adgang eller som er blevet gjort gratis under Coronakrisen.

Krisen kan inspirere til ny undervisning

26-03-2020
Undervisningslokalerne på Køge Handelsskole står tomme

Hårdere straffe til coronakriminelle

26-03-2020
Af folketingsmedlem Morten Dahlin (V)

Gør brug af Den Mentale Værktøjskasse i denne tid

26-03-2020
I denne tid hvor bekymringerne står i kø hos rigtig mange mennesker, var det måske en idé at se i Den Mentale Værktøjskasse.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online