Skal lokalt malerfirma vinde for 3. gang?

20. februar 2020

4 x nomineringer og 2 x vinder som Årets Maler. Det´ Maleren i Køge hædres for sit kvalitetshåndværk og har nu mulighed for at vinde prisen som Årets Maler for 3. år i træk.

Det’ Maleren i Køge er nomineret for 4. gang til prisen som Årets Maler. Spørgsmålet er, om Mette Rostén og hendes medarbejdere skal løbe med statuetten for 3. år i træk.

 

Årets Håndværker-priser er håndværkernes Oscar-statuetter. Man anerkendes for god performance, fint kvalitetshåndværk og sublim service, og prisen baserer sig på kundernes egne anmeldelser og en vurdering fra en fagjury.

 

”Vi er stolte over at være nomineret for 4. gang og have muligheden for at vinde for 3. gang. Det viser, at vores kunder er tilfredse med os, kvaliteten i vores arbejde og vores rådgivning. Vi gør meget for at yde vores kunder en god service og aflevere opgaven til kundens fulde tilfredshed. Alt, hvad vi gør, er altid i den kvalitet, med den timing og til den pris, vi har aftalt”, siger Mette Rostén fra Det’ Maleren.

 

Loyale fastansatte

Mens mange håndværkere har en mindre gruppe af faste medarbejdere, der trækker vikarer ind, når opgaverne er mange og tiden knap, er medarbejderne hos Det’ Maleren alle fastansatte.

 

”Det giver et sammentømret team, der hjælper og kærer sig om hinanden. Vi er fælles om opgaverne og hjælper hinanden, når der er brug for det. Vi lykkes med det, fordi vores kunder er loyale, bruger os igen og igen og er flinke til at anbefale os i deres netværk. Vores nomineringer og priser vidner også om vores kunders tilfredshed og loyalitet”, siger Mette Rostén.Bliver det ”alle gode gange tre”? Kan Mette Rostén fra Det’ Maleren i Køge vinde prisen som Årets Maler for 3. gang i træk?

 

Kvinder i overtal

I dag består firmaet af seks svende og tre lærlinge. Kønsfordelingen er nok ret atypisk, for her er det kvinderne, som er i overtal: syv kvinder og to mænd.

 

”Jeg kigger ikke på køn, men på kompetencer og gode samarbejdsevner. Det er vigtigt, at teamet fungerer godt sammen, og at arbejdspladsen er et rart sted at være. Sidste år var vi nomineret i kategorien Årets Bedste Arbejdsmiljø, så det betaler sig at prioritere den side også. Medarbejderne mærker det, og kunderne mærker det”, tilføjer Mette Rostén.

 

Det store finaleshow løber af stablen den 2. - 3. april i Cirkusbygningen i København. Det’ Maleren er nomineret i to kategorier i år: Årets Maler og Årets Håndværkerlærling.


Flere artikler

Tilmelding til Solrød Centers Børneloppemarked er åbnet

25-05-2020
Vi glæder os til igen i år at byde velkommen til Børneloppemarked i vores hyggelige, åbne centergade d. 15. august! Af hensyn til myndighedernes anbefalinger om afstand, har vi valgt at reducere antallet af borde til 120.

Generalforsamling og vejlaugsmøde i Solrød Strands Grundejerforening

25-05-2020
Grundejerforeningen afholder ordinær generalforsamling, torsdag d. 17. september 2020 kl. 19:00 i Aktivitets- og Frivilligcentrets store sal, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Det ny designmuseum Holmegaard Værk åbner 30. maj 2020

25-05-2020
Efter store dele af kulturområdet blev inkluderet i udvidelsen af fase 2 kan Museum Sydøstdanmark omsider se frem til at byde gæster inden for på Holmegaard Værk. Åbningen finder sted lørdag den 30. maj i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Billetter kan forudbestilles allerede fra i dag på museets hjemmeside.

Ud i det blå med støvlerne på

25-05-2020
Vi bruger naturen som aldrig før. Flere og flere snører skoene og drager ud i det blå. Biblioteket har mange bøger om at vandre.

Tjen penge på skrabelodssalg online

21-05-2020
Skoleklasser, foreninger og sportsklubber kan nu tilmelde sig

Grøn Koncert har tænkt nyt! Vi udvider, og hele Danmark er inviteret

21-05-2020
Grøn Koncert, som vi kender det, er aflyst…Men det bliver ikke sommer uden Grøn Koncert, så vi har besluttet, at udvide fra de normale otte koncertsteder til hele Danmark. Muskelsvindfonden og Tuborg inviterer til folkefest lørdag 25. juli, og TV 2 sender live hele aftenen, mens NOVA sender liveradio hele dagen igennem.

Nyt på hylderne

21-05-2020
Se de nyeste bøger, lydbøger, film og spil og meget andet, som biblioteket har anskaffet. Klik på linkene herunder - søgningerne opdateres løbende, når der kommer nye tilbud!

HURRA – endelig er der godt nyt til boligejerne i Solrød

18-05-2020
Når man tænker på, hvor svært det har været at få gennemført skattelettelser til de hårdt beskattede boligejere i Solrød, er det med stor begejstring, at vi nu kan konstatere, at der er indgået en aftale mellem regeringen, Venstre, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance.

Tillykke til Puk Damsgård med Rungstedlundprisen

18-05-2020
Puk Damsgård får Rungstedlundprisen 2020: "Hendes nysgerrighed og appetit på andre kulturer er i høj grad Karen Blixen værdig".

Eddie Skoller vender tilbage til JESUS CHRIST SUPERSTAR knap 50 år efter danmarkspremieren

14-05-2020
Eddie Skoller vil være at finde på scenen, når Danmarks Underholdningsorkester til efteråret slår dørene op til deres 50-års jubilæumskoncertudgave af JESUS CHRIST SUPERSTAR.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online